Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > -Pena e lire- Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Yllo!
Kerko une kerko ty ti na paske veshur fustan ekstravagant dhe mezi dallohesh...
OK. Gezohem qe je mire.
Puc e Pac

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Maj 2006 16:27
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kur ndjehem e merzitur lexoj gjithmone poezite e tua.
As vete se kuptoj nje gje te tille, por thjesht strukem ne kendin e poezive dhe lexoj e lexoj deri sa te me rreshqasin lote ne sy.

Lotet me ndihmojne te shfryhem nga dicka qe kam brenda prej kohesh.

Megjithate poezite e tua jane shume te bukura dhe i lexoj gjithmone me adhurim.

Flm e dashur. te kam xhan sister

Mesazh i vjetër 14 Korrik 2006 18:59
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Me deshiren qe te jeni e qeshur dhe e lumtur,po ju bej komplimentet e mia te sinqerta per shpirtin tuaj artistik.

Ju perqafoj miqesisht...B...!

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2006 00:03
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Te dashurit mik...

Ke quan te dashur mik?

Mund te ma thuash valle?!

Kur dhe ne oqean debora,

shtron carcafet e bardhe?!

Ke quan te dashur mik?

Zemren mire  e ke pyetur?!

Kur dhe ne qiell rete,

kane ambjentin e zhytur?!

Ke quan te dashur mik?

Shpirti s`te renkon?!

Kur dhe ne jete,shpresat

te ardhmen shfytyrojne?!

Ke quan te dashur mik?

Buzet e shqiperojne?!

Kur fjala e dhene te vret;

Te dashurin mik mallkon?!

08/12/2006

Mesazh i vjetër 12 Gusht 2006 21:52
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 05/12/2006 ora 04:40

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 01:29
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Thumbs up

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 15:16
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Je vajze me shpirt artisteje.

Modifikuar nga Demokrate4ever datë 05/12/2006 ora 04:45

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 19:47
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Gango i love you.. te kam zemer se je femer tamam pa hile.....dhe shkodrani te ndjehet shume me fat qe nje femer si ty ti dhuroj kaq shume dashuri..

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2006 21:11
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Dua te dal jashte teme me lejen e gangos nqs me lejon,,,,

Zemra ime te don ty

me ngjan se dhe ti po me don mua

vec guximi po na mungon

njeri tjetrit ti themi --te dua!

Ne cdo shikim,ne cdo fjalim

dashuri te dy tregojme

vec sheshit skemi guxim

qe ti dhe une ta diftojme

keshtu dashnin po e shof te veshtire

ne shume kujtime mu me ka qite

une nuk kam asnji deshire,,,,

vec qe me do shume me e dite

Se atehere un kur ta dij

se me do si une te dua

une atehere dhe te kisha Zi,,,,,

prap  do te isha e gezuar!

Ps( per te dy juve nga mikesha juaj dreqja-shkodrane me respekt).

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2006 19:59
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

vazhdim per te dy juve,,,,,,

Sprite mire me dal pranvera

drandofile e filxigena

ti me cove per kujtim,

Bashke me sa e sa  lule te tjera

Por e njome nuk mbeti asnjena

se u thane plot mallim,,,,,

Une i ruaj kto lule te thata--

Duke i pa keto kujtime

nje mendim me vjen  me turr,,,,,,,

gezohet parp kjo zemer e ngrata

se mi dhe me kto deshirime

Zemrat tona sthahen kurre!

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2006 20:04
Ora tani: 15:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrarë të rinj > Bota e re poezise > -Pena e lire-

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar