Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit... Vlerësimi i Temës: 5 votime, mesatarja 3.40.
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

eshte e cuditshme...njeriu e ka me te lehte te kujtoj ndonje moment hidherimi se sa ato te gezimit...jemi te bluajtur keshtu...edhe sikur vite me rradhe te kalojme gezueshem,ne fund vjen nje fshirese hidherimi dhe i zhduk te gjitha...sikur te mos kishin ekzistuar kurre...jemi te paafte te themi qe gezohemi se ajo gje ndodhi...dime te themi vetem qe perfundoi...dhe thelle ne shpirt kerkojme vetmine me zor...nderkohe qe kujtimet mund te ishin miqte tane...vetmise i bashkohet edhe nje mik tjeter...loti...nje treshe perfekte qe sa do qe te ndahet,e gjen gjithmone rrugen e ribashkimit...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 04:42
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Vras mendjen cfare dreqin bera sot !
Thjesht plogeshti dhe mizerje ne cdo hap , sado qe perpiqesha ti beja hapat me te medhenj keto cilesi te ndyra nuk me ndaheshin , kam pershtypjen se nje dite me e mire me pret neser , dite me diell

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 04:57
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Si gjithmone ndalem te lexoj veten.Sa tip i qete qe jam realisht.
Askush s`me njeh.As ti qe pretendoje se me njihje.
As une s`te paskam njohur ty.Me mire keshtu.Te panjohur krejtesisht.
Sot dicka me theri mu ne zemer.Nuk ishte ndjenje e bukur.
E kalova peshtymen poshte, sic bej gjithmone.
Keshille nga .........
Dikush pret t`i kerkoj te falur publike.S`me le egoja ta bej,jo se nuk e meriton.
Ok, po i kerkoj te falur tani, meqe jam ne publikun e rreme.
"Myzo me fal per fyerjet, gjithashtu te fal dhe une per fyerjet e tua.!"
Se mezi e shkrojta.Hmmm.Ja!Ky eshte pendimi....Kalofshi gezuar Festen
dhe Happy Valentine`s Day!

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 05:46
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Arrow

Pas nje dite te lodheshme, pata kohe ta hapja serisht pc.
Mendimet shkoje larg udhetojne bashke me shiun qe pikon pa pushim.
Luftojne me stuhine qe nuk e le te Mbizoteroje njehere te vetme.
Lere shiun te bjere mbi toke , Leri mendimet atje ku jane dhe Mundohu per nje te Ardhme pa vuajtje dhe pa shkaktuar dhimbje.
.................................................

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 09:59
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Ka momente kur arrin nje sasi te tille kthjelltesie sa edhe ajri qe te pershkron trupin eshte i mprehte...
Jemi kaq te vegjel...
Krijesa kaq te brishta qe mashtrojme veteveten edhe te tjeret me ndjesine e rreme se jemi ketu per te gjithe perjetesine.
Jemi kaq te thyheshem por fatmiresisht a fatkeqsisht mesohemi me gjithecka. Gjithecka!
Eshte pothuajse e peshtire! .............

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 10:46
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Une jam sot shume i gezuar, dhe madje qenia ime eshte varur nga nje ndricim qe t i ben te kendshem syte papritur... E njoha qiellin qe ishte stolisur, dhe atje se largu shkruante emrin plloshtani

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 14:41
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Sot jam pa fjale , nuk e di perse , ose me sakte e di por nuk tia jap kenaqsine e ketij momenti.Dua te mbushem me fryme por me mungon ajri...me mungon ti.

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 16:59
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ne putheshim
dhe ishim vetem ne te dy
pa kohe, pa vend, pa hapesire
ishim vetem ne te dy
me qiell e pa qiell
me diell e pa diell
me toke e pa toke
ishim ne te dy
Dikur...

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 17:24
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Akoma jam i gezuar nga qielli im, qe eshte stolisur me perla vargjesh me stil te vecante poetik, akoma jam i mberthyer ne guacken time te bukur, dhe shume te qete shpirterore.. eshte hyjnore kjo dite e

me fund per ty regjisorja ime e dashur... e di se te kam munguar keto dite, por dije se se shpejti do jemi bashke.. gezuar diten e te dashuruarve!

Modifikuar nga volter datë 14/02/2006 ora 23:40

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 22:28
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

Smile

14 shkurt sot

e lumtur sot,krejt e lumtur ,e kenaqur,e realizuar. Ndihem e realizuar dhe perseri ndihem qe kam shume gjera qe duhet te punoj me veten.(por koha pret)
Desha te shkruaja ketu mendimin e castit qe me erdhi mdermend.( ka qene brenda meje me pare)
Mendimi se sa shume dashuri gjendet brenda meje.
Bleva 5 dhurata per miket e mia me te ngushta,thjesht sepse desha te shprehja sesa shume i dua ato ,me gjithe zemer,sesa shume e vleresoj miqesine tyre.
Dhe te mendosh qe nje vit me pare une s'doja as veten..................................... now i make random presents cause my heart is pouring out love.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetr 14 Shkurt 2006 23:32
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 337 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar