Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Vete burri ne shtepi dhe gruaja ishte duke gatuar ne guzhine...

- Grua ktheje vezen se e dogje - thote burri duke uleritur

- Grua hidhe sallamin se u dogj vaji - thote ai po duke ulerritur

- Grua hiqe sallamin se e dogje - po perseri duke ulerritur

- Ore burr cfare te ka gjet sot qe ben keshtu? ti s'ke hyre asnjehere ne guzhine dhe sot ulerrin - thote gruaja e hutuar

- E sheh grua sesi eshte kur me flet mua kur ngas makinen ???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 19 Janar 2008 01:43
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

hahahahah, jam lodhe duke qeshur sonte. hahahahhah, sa shume barcaleta ktu!! hahahh

Mesazh i vjetr 19 Janar 2008 17:39
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

jovan bregu kur ishte i ri

kur ishte i ri jovan bregu, jetonte ne te njejtin pallat me shokun e tij jimi. nje jave para festave (krishtlindjes dhe vitit te ri) ai troket ne deren e jimit, dhe gjen vetem gruan e jimit ne shtepi.------ajo i thote po he more vani, si je, dhe i ben nje kafe atij.----- pas pak muhabeti vani i thote asaj, gjithmone kam pasur nje debulese te shikoj gjirat e tuaja.--- oh, pika qe s'te bie dhe fillon te nevrikoset gruaja, po pas pak fillon te zbutet ajo dhe vani i thote---- eshte koha e festave, do te jap 200 lek dhe askush nuk do e marri vesh. pas pak kohe i mbushet mendja asaj dhe ja tregon gjirat vanit--- tani vani i thote asaj ti heq rrobat se do te jap edhe 200 lek te tjera. po jo e jo i mbushet mendja dhe i heq rrobat.---- tani i thote ai do te te jap 400 lek te bejme dashuri dhe askush nuk do ta dij, mbas pak kohe i mbushet mendja asaj dhe bejn dashuri.-----ne mbrembje vjen jimi nga puna dhe mblidhen me femijet te hajne dark. jimi i thote gruas, ishte vani sot ktu???!!!! jo i thote gruaja e trembur dhe e habitur!!!! pse??!! ----po ai me ka 800 lek borxh mua.

Mesazh i vjetr 19 Janar 2008 18:17
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
eh cfare ti bejme syve tani vend e pavend vene keta te shkretet...

E mbyte veten me libra :p ahahahahahahah
Mire dukesh sikur po shkon ne salle operimi hahahaahahahahah!!

Sa e bukur kjo e fundit me shkrive haahahahahahahahah!!
Te kam xhan shume shume

Mesazh i vjetr 19 Janar 2008 20:14
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Mesazh i vjetr 19 Janar 2008 20:15
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

E mbyte veten me libra :p ahahahahahahah
Mire dukesh sikur po shkon ne salle operimi hahahaahahahahah!!

Sa e bukur kjo e fundit me shkrive haahahahahahahahah!!
Te kam xhan shume shume

Te shkruash humor apo te tregosh nje barcalete eshte me e veshtire se nje operacion, se qe te behesh doktor lexon librat qe kane dale vetem njehere ndersa per humor dalin libra te rrinj perdite dhe duhet te zgjedhesh me te bukurat ta besh pacientin (lexuesin) te qeshi me gjithe zemer, sic buzeqeshe ti dhe me dhe puthje

Mesazh i vjetr 20 Janar 2008 13:32
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

Te shkruash humor apo te tregosh nje barcalete eshte me e veshtire se nje operacion, se qe te behesh doktor lexon librat qe kane dale vetem njehere ndersa per humor dalin libra te rrinj perdite dhe duhet te zgjedhesh me te bukurat ta besh pacientin (lexuesin) te qeshi me gjithe zemer, sic buzeqeshe ti dhe me dhe puthje

Po sa horizont te gjere ke c'fare krahasimesh qe ben qe te befsha pllaq-plluq

Te kam xhan shume!

Mesazh i vjetr 25 Janar 2008 09:25
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Po sa horizont te gjere ke c'fare krahasimesh qe ben qe te befsha pllaq-plluq

Te kam xhan shume!

Pse kot shkruaj tek forumi horizont une ???

nje cift qe kishin 10 vjet te martuar ngaqe i kishin bere te gjitha ne krevat po kerkonin ndonje menyre te re dhe aty nis biseda...

grua e gjeta se ku nuk ta kam bere asnjehere - tha burri i gezuar

ku nuk ma ke bere ??? - u hodh gruaja e gezuar

ne vesh nuk ta kam bere asnjehere - tha burri i buzeqeshur

po sikur te ngelem shurdhe ??? - tha gruaja e merakosur

pse gjithe keto vite ke ngelur ndonjehere memece ??? - tha burri duke qeshur...

Mesazh i vjetr 29 Janar 2008 14:19
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

gjuetari

nje xhaje 80 vjec shkon per vizite tek mjeku dhe aty mjeku e pyet...

si je me shendet xhaxha??? ndonje dhimbje te shqeteson ???

jo te keqen xhaxhai jo shume mire eshte xhaja biles kam nje vit qe jam martuar me nje goce 18 vjecare dhe ajo pret femije nga mua - tha xhaja duke u mburrur

te tregoj nje histori xhaje ??? - i tha mjeku duke buzeqeshur

po - thote xhaja

ishte njehere nje gjuetar i famshem dhe nje dite i doli gjumi me vonese dhe ai nga nxitimi ne vend te merte ciften mori ombrellen dhe iku per gjueti... duke ecur ne pyll i del perpara nje ari dhe ai i drejton ombrellen duke e shtrenguar forte dhe ariu ra para kembeve te tij - tha mjeku

e pamundur!!! - thote xhaja - dikush tjeter e ka qelluar perpara tij

pikerisht kete po mundohem te shpjegoj edhe une me nusen tende - tha mjeku duke buzeqeshur...

Mesazh i vjetr 29 Janar 2008 14:36
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

murgeshat...

ne nje aksident rrugor 4 murgesha vdesin dhe shkojne perpara shen pjetrit dhe duhet te tregonin mekatet e tyre qe te kalonin per ne parajse...

e para - une kam pare vetem njehere gabimisht organ mashkulli...

- laj syte aty me uje te bekuar dhe kalo porten - thote shen pjetri

e dyta - une kam kapur vetem njehere me dore organ mashkulli...

- laj duart aty me uje te bekuar dhe kalo porten - thote shen pjetri

e katerta - me leje shen pjeter ?

- po - thote shen pjetri

e katerta - a mund te kaloj une te laj gojen para se te kaloj e treta qe do laj by**en ???

Mesazh i vjetr 29 Janar 2008 14:44
Ora tani: 22:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar