Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!?? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

mesazhet që jan brënda temës, kanë ato sharje?

Jo c'ne hic. Llaf e ke? Ku shan ndonjehere ti.

+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 11:10
Stanley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stanley Kliko këtu për të kontaktuar me Stanley (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stanley Shto Stanley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stanley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Stanley
I urryer nga injorantet.

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Vepra konkrete nga nje maskara i paftyre si puna jote duken sheshit se si je nxites me shpirt te keq per njerezit e mire.

Per cilet njerez e ke fjalen?

+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 12:29
Stanley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Stanley Kliko këtu për të kontaktuar me Stanley (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Stanley Shto Stanley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Stanley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

Ajo Korca qe eshte djepi i kultures, patriotizmit, shkolles, muzikes etj etj., e perkrah Janullatosin aq shume sa ty s'ta pret mendja. Shko ne Korce dhe shaje Kryepeshkopin e tyre, Anastasin, dhe ta shikosh po s'te moren me shqelma. Shko, shko provoje dhe te mallkosh diten qe ke lindur.

Po mire mo se e kan shit muhen ca si puna jote ne i kemi hujt gati tua permendim se myha nuk shitet.Do ta provosh ti????????????????

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 17:59
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

peri rezervoi pak kohe tyt eti), dhe shiko sa njerez ka. Nuk ke ku te hedhesh kokrren e molles.

je ti i pari qe prek aty ku sduhet.

Me fal se je dhe i vjeter ne moshe por qeke me vertet nje roke kanari.Ik mor legen se me njerez si ty ka ngel Shqiperia mbrapa, ta paskan rras ty plako edhe vjen te na mesosh dhe ti neve se si behet rrasja??????????????

Me shqiptaret mos e krruj thuj Janullatosit se sjane te gjithe si stenli qe e hane nga mbrapa.

Mesazh i vjetër 14 Janar 2006 18:05
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Ej miqte e mi a mund te me pergjigjet dikush se kur bien Pashket ortodokse kete vit..

Ps. Me falni qe s'po pyes ne temen e duhur por s'pashe ndonje teme tjeter me te arsyeshme..

Mesazh i vjetër 17 Janar 2006 01:04
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Stanley
I urryer nga injorantet.

Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Ej miqte e mi a mund te me pergjigjet dikush se kur bien Pashket ortodokse kete vit..

Ps. Me falni qe s'po pyes ne temen e duhur por s'pashe ndonje teme tjeter me te arsyeshme..

23 Prill.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2006 19:09
ss1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/11/2005
Vendbanimi: rrugeve te botes
Mesazhe: 113

Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh i nderuar Stenli.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 17:07
ss1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ss1 Kliko këtu për të kontaktuar me ss1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ss1 Shto ss1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ss1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ss1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/11/2005
Vendbanimi: rrugeve te botes
Mesazhe: 113

Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh ma shpjego kete i nderuar Stenli.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 17:10
ss1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ss1 Kliko këtu për të kontaktuar me ss1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ss1 Shto ss1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ss1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Stanley
I urryer nga injorantet.

Citim:
Po citoj ato që tha ss1
Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh ma shpjego kete i nderuar Stenli.

Me pelqeve ne dy fjalite e para. Ky mendim u hodh poshte kur lexova fjaline pasuese. Me vjen shume keq qe ti je shprehur ne ate menyre. Madje, per kete pyetje une do te doja te dija nje pergjigje nga ty, i nderuar, qe jeton atje. Por, perderisa kerkove "shpjegimin" tim po te them qe: Ti, nqs je orthodhoks, mbetu jashte ketyre mendimeve te grekeve. Megjithate ti nuk ke pse te gjykosh nje popull te tere. Gjykimi eshte i Perendise. Ti si orthodhoks bej punen tende. Shko ne Kishe, kungohu, merr Naforen etj etj. Mos hyr ne biseda qe edhe ty te merzisin.
Nqs disa njerez mendojne ashtu, legenit le t'i bien, ti vazhdo lutju Perendise dhe bashkohu me te. C'rendesi ka se nga je?

Te gjithe jemi Bij te Perendise.

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 19:11
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Citim:
Po citoj ato që tha Une Stenli

C'rendesi ka se nga je?

Te gjithe jemi Bij te Perendise.

me në krye janullin apo jo?
ah si nuk ju bie mortja tju djegi ore legena që ma keni bër shenjtor atë thanasin a thomasin si e ka që e dogjën shqiptarët e jugut sepse shkonte nëpër fshatra dhe thoshte flisni gjuhën greke sepse ajo është gjuha e Zotit.
ptuhh fara të kqija.
të ishe ndonjë adoleshent ajde de, se të gënjeu me ndonjë karamele zana, por je 50 e kusur ore, ske vën akoma tru?

Mesazh i vjetër 21 Janar 2006 03:25
Ora tani: 10:00 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 72 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Besimi Fetar > Përse kryepeshkopi i vetëshpallur grek Janullatos nuk largohet nga Shqipëria !!??

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar