Stanley
I urryer nga injorantet.

Regjistruar: 07/11/2005
Vendbanimi: Atje ku njeriu nuk gjykohet nga antinjeriu, dmth nga "berishianet".
Mesazhe: 191
|
Citim: Po citoj ato që tha ss1
Po eshte me te vertet nje kishe e bukur,te pakten fasada kete pershtypje te le,por nuk kam hyre brenda.Po ne fakte une ketu ne Greqi nuk kam mundur te kuptoj vetem nje gje:si ka mundesi qe askush ketu nuk te beson qe jam ortodoks nese mundesh ma shpjego kete i nderuar Stenli.
Me pelqeve ne dy fjalite e para. Ky mendim u hodh poshte kur lexova fjaline pasuese. Me vjen shume keq qe ti je shprehur ne ate menyre. Madje, per kete pyetje une do te doja te dija nje pergjigje nga ty, i nderuar, qe jeton atje. Por, perderisa kerkove "shpjegimin" tim po te them qe: Ti, nqs je orthodhoks, mbetu jashte ketyre mendimeve te grekeve. Megjithate ti nuk ke pse te gjykosh nje popull te tere. Gjykimi eshte i Perendise. Ti si orthodhoks bej punen tende. Shko ne Kishe, kungohu, merr Naforen etj etj. Mos hyr ne biseda qe edhe ty te merzisin.
Nqs disa njerez mendojne ashtu, legenit le t'i bien, ti vazhdo lutju Perendise dhe bashkohu me te. C'rendesi ka se nga je?
Te gjithe jemi Bij te Perendise.
+Anastasit, Fort te Hireshmit dhe Perendizgjedhurit, Mitropolit te Mitropolise se Shenjte te Tiranes, Durresit dhe Elbasanit, Detit, Perendimit dhe Gjithe Shqiperise. Atit dhe KryeBariut tone, te shumta i qofshin Vjetet. Amin.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|