Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re 2 : Zgjedhjet
jepni voten tuaj per kandidatet
Ky sondazh është i mbyllur.
wydra (qeveria) 3 7.32%
analistja (opozita) 2 4.88%
NS-6(opozita) 2 4.88%
kontinenti (qeveria) 2 4.88%
mataxa (opozita) 2 4.88%
durrsak (qeveria) 1 2.44%
oliinter (opozita) 1 2.44%
lela_dr (qeveria) 2 4.88%
ruby_DR (qeveria) 1 2.44%
lubi (qeveria) 0 0%
sabina (opozita) 1 2.44%
amori (qeveria) 0 0%
darke (opozita) 0 0%
durrsake topolake (qeveria) 1 2.44%
endri(opozita) 0 0%
plloshtani (qeveria) 0 0%
admirali (opozita) 0 0%
keila (qeveria) 4 9.76%
isra (opozita) 3 7.32%
sykaltra (qeveria) 4 9.76%
azurro (opozita) 0 0%
shenjtori (I pavarur) 5 12.20%
Myzeqari (Kryeministri) 5 12.20%
Amoxil (qeveria) 2 4.88%
Gjithsej: 41 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 10 Tetor 2005, ora 22:20  (31 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Zoti Kryeminister, Ky Oli ja fut kot, se une s'kam lajmeruar njeri. Duhet te kemi njeri tjeter ketu qe na spiunon...

Qe thoni ju une erdha ne Shijak, por kam ngel ke 4 rruget....Nga duhet te shkoj???? Ma tregoni pak rrugen se s'po e gjej vilen 11.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 21:48
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Pusho mor mos bertit , po ky , pusho po te them se nuk e bera une , e beri Durrsaku , une thjesht po ruaja se mos vinte njeri
U degjua shperthimi deri ne Kavaje , do zoti ka vajte per lesh !!

Myzo...cfar kemi bere keshtu o lal?
Gjalle qenka maskarai.
Si t'ia bejme se?
Durrsaku c'na paska bere o lal.
More mos ma thencin emrin Kontinent bej Tirona po nuk e zhduka une ate Oliinterin.
Tani do t'i marr punet vete ne dore Myzo dhe do te informoj me nje njeriun tim se kam shume frike nga spiunet.

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 21:50
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Mos bej gabim te vish se do te djegim te gjalle ne ty
Tradhetare !!

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 21:51
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Zoti Kryeminister, Ky Oli ja fut kot, se une s'kam lajmeruar njeri. Duhet te kemi njeri tjeter ketu qe na spiunon...

Qe thoni ju une erdha ne Shijak, por kam ngel ke 4 rruget....Nga duhet te shkoj???? Ma tregoni pak rrugen se s'po e gjej vilen 11.

Lela ka dyshime se ti ke telefonuar.
Perderisa Oli eshte gjalle...do te thote se ti na ke tradhetuar Lela.
Aty te rrishe ke 4 rruget e Shijakut se e kemi edhe ne kenget tona ate vend.

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 21:52
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

sa shpejt qe i besoni ketyre te opozites more.

Une ju pres ke 4 rruget, ma nisni shpejt benzin e blindum, se po me bejne lapidarin e 4 rrugve.

Mesazh i vjetër 24 Shtator 2005 21:54
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr

sa shpejt qe i besoni ketyre te opozites more.

Une ju pres ke 4 rruget, ma nisni shpejt benzin e blindum, se po me bejne lapidarin e 4 rrugve.

Hahahahahahaha,,,me mire Lela sepse do te vijne nxenesit e shkollave aty.

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2005 07:55
Lela_Dr
** dream **

Konte edhe kete ma the????????

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2005 14:32
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

o njerez po turp nuk kini?! Me paskeni hedhur kandidaturen dhe s'me keni lajmeruar hic... nuk habitem qe paskam vetem nje vote (se te dyten ja dhashe vetes, kuptohet), perderisa s'pata mundesi ti bej vetes fushate elektorale! Po tani me falni se s'po e kuptoj mire, sa vota duhet te kesh qe te jesh ne qeveri? Kualifikohem une apo si? Apo te filloj te bej namin ketu e te vjedh votat

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2005 14:41
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Ndigjoni ketu ju pjestare e pandare e qeverise time , votat kur te mbyllet sondazhi nuk do numerohen personalisht , por te gjitha sa ka opzita sa qeveria , dhe kush ka me shume del ne komande
Pastaj kryeministri i ri do ndaj rolet ne qeveri dhe litarin per opoziten
U kaptum !

O konte me duket se nuk ishte Lela , poe durrsaku , jam ne hetim !!

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2005 14:52
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

LELA mos e dridh muhabetin sepse vetem fale teje une arrita te zbuloj atentatin qe do te kryhej mbi mua.

tani jam shendoshe e mire dhe do ti qeroj nje nga nej atentatoret.

Nje gje nuk po kuptoj qe ky NS-6 nuk po me ndihmon hic.

LANDO vazhdo punet me qeverine ti dhe mos e vri mendjen per keta te tjeret.

NGa lajmet e fundit mendohet se agjentet e mi te fshehte shume shpejt do te bejne edhe arrestimin e dy te kerkuarve KONTINENTI dhe MYZEQARI por kete te fundit nuk po e gjejme dot se na eshte fshere thelle ne kenete te myzeqese. hahahah

GJENERAL OLIINTER e falenderon edhe njehere LELEN dhe po te dergoj nje eskorte te policise ushtarake per te marre nga 4 rruget e shijakut.

Mesazh i vjetër 25 Shtator 2005 16:48
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re 2 : Zgjedhjet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar