Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
S'kam qare. Te ka ndodh te derdhesh lot prej lumturise qe ke ndjere ne nje moment? (Mua po).
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Deb* S'kam qare. Te ka ndodh te derdhesh lot prej lumturise qe ke ndjere ne nje moment? (Mua po). shume her te ka ndollur ndonjeher te duash te ulerish duke qare
Citim:Po citoj ato që tha Deb* S'kam qare. Te ka ndodh te derdhesh lot prej lumturise qe ke ndjere ne nje moment? (Mua po).
Do te thuash a ke shfaqur shenje histerizmi? Kam qare kur kam qene e nxehur ne diskutim. I ke shkul ndonjehere floket ndonjeres/-it?
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Do te thuash a ke shfaqur shenje histerizmi? Kam qare kur kam qene e nxehur ne diskutim. I ke shkul ndonjehere floket ndonjeres/-it? kurr ne jet ke pshtyre ndonjeher ndonjerin /ren ne surrat
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Do te thuash a ke shfaqur shenje histerizmi? Kam qare kur kam qene e nxehur ne diskutim. I ke shkul ndonjehere floket ndonjeres/-it?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
E urrej si gjest ne vetvete, as qe behet fjale ndaj dikujt.. Ke goditur ndonjehere me shpulle?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Me grusht po. Me shpulle sme kujtohet. Urreni ndonje njeri?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
JO ...nuk arrij te urrej dhe me vjen inat me veten sepse ka njeres qe e meritojne .... Ja vlen te urresh ?
JO! Asnje nuk meriton te urrehet! Te percmohet mbase, po! Jeton akoma me kujtimin e gjerave te "humbura" ?
ti re cuni cna hap keto plage tani... Po jetoj dhe skam frike ta pohoj . Mos duhet fshire e kaluara ?
Ncuq fshire por, duhet jetu e tashmja dhe e ardhmja! Ke peme ne bahce dhe cfare?