ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840
|
Citim: Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
air force, rofsh vlla.. dhe ti ke dal gjithnje shum mire.. dhe hallall qe po bredh boten... thenjen tende paka shum e perdor dhe un ndonje her.. "vertet jam nga fshati.. po me gomarin vetem nga organi ngjasojme.. skemi asnje lidhje apo ngjashmeri tjeter"
eshi!... nuke di nq se e kishe per mua ate qe ke shkruajt me lart.. por po te kthej nje pergjigje te shkurter..
un dreqen e kam pare nga afer..dhe e di se si eshte, nuk po tregohem egoist te them qe s'eshte e mire si pashmeri..por kjo sdo te thot se mua me paska ngel fiksim.. dhe do thonja eshte krejtesisht e kunderta.. kur dreqa ka pare mua.. un isha njomezak , vitet kan ber ndryshimin e tyre ne cdo njeri.. keshtu qe dreqa ska ngel aq sa ishte..dhe ti e di shum mire kue kam llafin.. pra eshte absurde te hedhesh teori te tilla kur ti sme njef..dhe se ke as iden me te vogel se kush jam.. edhe pse mund te kesh degjuar shume.. po gojet e liga flasin , degjo mua.. duhet te jesh niveli tyre qe te lavderohesh..dhe un shyqyr zotit qe nuk jam, sbie aq poshte...
ketu ti apo disa mund te me quash/quani shum arrogant,egoist e shum gjera te tjera.. po te siguroj qe gabohesh dhe gabohen .. kush me njef ne reallife di se kush jam paka shume.. dhe mendoj qe dhe dreqa skish keto mendime kur me pa dhe me njofi.. apo jo dreqe? lol.. po ngjarjet ashu rrodhen.. dhe u be corbe ajo pune.. po nejse te shkuara e te harruara.
p.s mos u mplaksh kurre o dreqe, qendrofsh kshu sexy dhe per popullin, lol
Ore po ti c'ke qe te djeg me xhan , c'ke ti ?????? Perse bie brenda me kembet tua ti , eee perse????Ti vetem nikun ke Vlonjat. Ti nuk ke asgje te perbashket me personin qe une kisha llafin. Ja kjo s'me pelqen ke ty , edhe pse thua qe vitet kalojne dhe njerzit mund te dryshojne , ti ngel kalama gjithe kohes. Rri per Zotin se ngele si ato grate e liga. C'fiksim te ka ngel ty personalisht me Dreqen s'ka perse ta dije nje forum i tere, se kupton qe nuk i interreson njeriu .Behu burre it's about time now , jo me si grate. ok