Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur... Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 166 167 168 169 170 171 172 173 174 [175] 176 177 178 179 180 181 182 183 184 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Pleshtja
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/06/2007
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 196

Brenda the, mos pyet se erdha...te puth fort!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 19:35
Pleshtja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Pleshtja Kliko këtu për të kontaktuar me Pleshtja (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Pleshtja't! Kërko mesazhe të tjera nga: Pleshtja Shto Pleshtja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Pleshtja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Pleshtja
Brenda the, mos pyet se erdha...te puth fort!

mendo sikur te ndizja edhe nje cigare me kete pleshten duke pire latte-ne, kam kohe qe nuk kam ndezur, ndofta nja tre vjet....

pleshtja

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 19:39
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hebeja
Circeje..

Regjistruar: 29/06/2007
Vendbanimi: Tetove
Mesazhe: 1051

Mendo sikur... kujtimet te kene aso boje qe s' fshihet kurre...

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 20:55
hebeja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hebeja Kliko këtu për të kontaktuar me hebeja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hebeja Shto hebeja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hebeja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Mendo sikur... kujtimet te kene aso boje qe s' fshihet kurre...
bojat qe  urrejme nuk fshihen kurre, ato qe na peqejne, they fade way...

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 22:49
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Mendo sikur te mos ishe kaq perfekt...

Mesazh i vjetër 02 Prill 2008 23:07
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Nuk arrij ta kuptoj kete menyren tende tè tè qenurit me e aferta dhe me e largta ndjenje.
Ndoshta une po humbas shume nga intuita ime e pagabueshme qe dikur me bente te fitoja beteja edhe atehere kur luftra nuk kishte kurre.
Eci duke pertypur gjurme indiference qe hapat e mi dikur kishin lene ne harrese.
Ta vrasesh indiferencen me indiference eshte thike me dy presa.
Nje ndjenje nuk eshte kurre indiferente e megjithse mund te jete memece klithja e saj zgjon kujtimet nga zhurma e shurdher .
Dhe une vazhdoj akoma ti jape fryme ndjenjes time megjithse nuk arrij ta kuptoj,megjithse nuk arrij ti vras frikat.
Urrej te endem ne kete rreth vicioz ndjenjash ,por tashme jam i bindur qe ky qenka fati yne.
Fati yne qenka qe ne shpirtra te humbur te kerkojme neper endra pjesen tjeter tonen duke u ushqyer me dashuri vrasèse ne emer dhe ne kerkim te perfektes.
Harrojme ne shpirtrat e humbur te bejme paqe me veteveten ne menyre qe as engjej e as djaje te mos arrijne te na tentojne.
Ndonjehere humbas pas kujtimeve dhe mbeshtillem pas emocioneve te cdo casti qe lumturine arriti te ma fali qofte edhe per nje cast.
Ndonjehet mendoj te dal nga korniza monotone e egocentrizmit tim te hershem dhe jeten ta shikoj me ngjyrat e se panjohures.
Por jo,ky shpirt i humbur eshte shume i brishte per te ecur me kembet e nje te sapolinduri.
Nuk eshte se kam frike por ndiem me i sigurte i mbeshtjell nga manteli i unit tim narcizist i cili per cudi kurre se ka dashur veteveten aq sa ka dashur imazhin e tij.
Nuk kam frike jo,te dua nje shpirt te lire a te humbur si timin edhe me shume se veteveten .
Megjithse do vritem do ngrihem ne kembe serish te eci neper gjurmet e hapave te mi qe nuk njohin kurre apatine.
Dhe ndoshta do te vij nje dite qe ky rreth vicioz shpirtrash te marre fund .
Te mos jetoj me,i vrare nga dashuria perfekte e dy shpirtrave te humbur qe pasi u enden neper zemra boshe gjeten njeri-tjetrin dhe su lane kurre.

Mendo sikur...? Koha le te flasi ne heshtje!

Mesazh i vjetër 03 Prill 2008 02:39
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
smeagol
sa pak qe me njifni

Regjistruar: 05/02/2007
Vendbanimi: diku..jashte..pa ty
Mesazhe: 235

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Nuk arrij ta kuptoj kete menyren tende tè tè qenurit me e aferta dhe me e largta ndjenje.
Ndoshta une po humbas shume nga intuita ime e pagabueshme qe dikur me bente te fitoja beteja edhe atehere kur luftra nuk kishte kurre.
Eci duke pertypur gjurme indiference qe hapat e mi dikur kishin lene ne harrese.
Nje ndjenje nuk eshte kurre indiferente e megjithse mund te jete memece klithja e saj zgjon kujtimet nga zhurma e shurdher .
Dhe une vazhdoj akoma ti jape fryme ndjenjes time megjithse nuk arrij ta kuptoj,megjithse nuk arrij ti vras frikat.
Urrej te endem ne kete rreth vicioz ndjenjash ,por tashme jam i bindur qe ky qenka fati yne.
Fati yne qenka qe ne shpirtra te humbur te kerkojme neper endra pjesen tjeter tonen duke u ushqyer me dashuri vrasèse ne emer dhe ne kerkim te perfektes.
Harrojme ne shpirtrat e humbur te bejme paqe me veteveten ne menyre qe as engjej e as djaje te mos arrijne te na tentojne.
Ndonjehere humbas pas kujtimeve dhe mbeshtillem pas emocioneve te cdo casti qe lumturine arriti te ma fali qofte edhe per nje cast.
Ndonjehet mendoj te dal nga korniza monotone e egocentrizmit tim te hershem dhe jeten ta shikoj me ngjyrat e se panjohures.
Por jo,ky shpirt i humbur eshte shume i brishte per te ecur me kembet e nje te sapolinduri.
Nuk eshte se kam frike por ndiem me i sigurte i mbeshtjell nga manteli i unit tim narcizist i cili per cudi kurre se ka dashur veteveten aq sa ka dashur imazhin e tij.
Nuk kam frike jo,te dua nje shpirt te lire a te humbur si timin edhe me shume se veteveten .
Megjithse do vritem do ngrihem ne kembe serish te eci neper gjurmet e hapave te mi qe nuk njohin kurre apatine.
Te mos jetoj me,i vrare nga dashuria perfekte e dy shpirtrave te humbur qe pasi u enden neper zemra boshe gjeten njeri-tjetrin dhe su lane kurre.

jo me jo...kjo duhej shkruajtur te ditet.....hahhahaha

"Come la sua immagine mi perseguita! Che io vegli o sogni, mi riempie tutta l'anima. Qui, se chiudo gli occhi, qui, sulla mia fronte, dove si racchiude tutta la potenza visiva, stanno i suoi occhi neri"
GOETHE

Mesazh i vjetër 03 Prill 2008 03:27
smeagol nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të smeagol Kliko këtu për të kontaktuar me smeagol (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: smeagol Shto smeagol në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto smeagol në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha smeagol

jo me jo...kjo duhej shkruajtur te ditet.....hahhahaha

Kam dhene dorheqjen nga diten une ,e di ti...
Keshtu qe tashme nuk ka dite te mia pa askend.
Te pakten e kjo teme mendoj sikur...
Me duket sikur e gjithe jeto do jete me mendo sikur...

Mesazh i vjetër 03 Prill 2008 03:33
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

o vella, do behem i sinqert dhe te flas te verteten, po te kisha te dashuren time prane nuk do ta lejoja te lexonte kto shkrimet tuaja. do ti beja pak propogande:), eshte nje shanc i madh per tu marrur. good job

Mesazh i vjetër 03 Prill 2008 03:46
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Eh miku im mendo sikur bota te ish poezi dhe ne poetet te ishim zoter te saj.
Nejse...

Mesazh i vjetër 03 Prill 2008 04:09
Ora tani: 21:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 166 167 168 169 170 171 172 173 174 [175] 176 177 178 179 180 181 182 183 184 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar