Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani?!
Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 169 170 171 172 173 174 175 176 177 [178] 179 180 181 182 183 184 185 186 187 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Amon o Rajmond car do shtypi Bogdani se ai o si kali i nordh eshte lojtar i marum ka qene qysh kur lozte me kalamojt e lagjes asnje se donte ne ekip po pati fat e te njohurit e duhur dhe perfundoi ketu ku eshte so ai mund te jete njeri fantastik por jo lojtar i mire ...se duroj dot kete lojtsr sesa here qe loz me kombetaren tone loz gjithe pordhe thua te jete Van Basten ...sa per Juven mi ka hip nervat as e shof deri sa ne stol te jete ai memeci tranjeri jone ---tani tani po shikoj po shikoj Realin Madritin ..

hahahahahaah o Bjonde tifoze si ty une s'kam pare motre ------ Po si ka mundesi , ti diskutopn sikur ke loz futboll gjithe jeten -
Bogdani ashtu eshte , qe eshte njecikes i ngathet por sidoqofte ai eshte i rezikshem sepse eshte gjithe ai trup dhe ne sulm ai eshte mire , se terheq pas vetes mbrojtesat , keshtu qe krijon hapesira te lira...per shoket e tij te ekipit
Tani po pi kafe ne starbuicks dhe po bisedoj me nje greke .......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 02:25
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

hahahahahaah o Bjonde tifoze si ty une s'kam pare motre ------ Po si ka mundesi , ti diskutopn sikur ke loz futboll gjithe jeten -

hahaah Rajmond si eshte ajo shprehja "futboll my live" ...po shikoj sekondat e fundit te ndeshjes ma legene qe me kane pare syte ...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 02:34
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Bjonde une sa here shof Juven them ;--..them Bjondia tani do jete ne ethe ..... hahaahahahahahahahahaha
Bjonde ti je tifoze me Juven kaq shume saqe me kutjon veten time kur isha ne Vlore qe isha tifos me Hollanden dhe jam akoma me te por jo aq shume sa atehere
--- Atehere isha i cmendur fare pas Van basten, Gulit, e Rijkard --Me pelqenin hollandeset se benin futboll inteligjent --por kisha edhe nje fakt personal
Sepse kur isha i vogel , 7 - 8 vjec Ajaxi kishte ardhur ne Tirane dhe qendronin ne Hotel Tirana
Une isha atje bashke me djemt e halles dhe me nje turme te madhe cunash dhe po ju kekronim atyre te na jepnin ndonje foto-kartoline te Ajaxit .............
Ne ishim jashte aty perballe restoranitt tek ruga e trenit , dhe nje moment nje nga ata holllandezet doli tek ballkoni dhe ne ju sulem atij duke i kekruar ndonje foto .........Dhe ai nxori portofolin, e hapi, Nxori nje foto te Ajaxit dhe u ul te na i jepte ne qe ishim poshte ne ruge.....por gishtin e drejtoi nga une .......sic duket i bene pershtypje floket e mij qe i kisha rodhe si susta, ngjyre geshtenje, pak a shume si te Niqos -------
----- Mirpo une isha i vogel dhe ata te tjeret pothuaj me shtypen .....atehere ai ju beri shenje me duar :..hapuni !....njerezit u larguan nje moment, dhe une isha i lire ....Ai u perkuldrejt meje ,dhe ma zgjati doren me kartolinen e Ajaxit drejt fytyres sime ....Une e mora dhe ja kercita vrapit drejt e tek Banka ..... ...gjithe turma po me ndiqte nga pas, por shqyqyr kisha djemte e halles qe me rrethuan , dhe une e mora ate kartoline dhe po e shifja ishte me firmat e lojtareve dhe fotot e tyre
Me vone ma moren ate foto djemte e halles , u zura me ta e si ajo pune ....

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 02:57
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Me Hollanden qeke ti Rajmond skuader qe simpatizoj mbas Germanise dhe keto lojare jane legjenda jo si ky Bogadani jone idhulli im ka qene Mateus ...ù
tani per tani po pres te vije shpirti binjak qe rafte ne ndone pusete ishalla se para nje ore me tha erdha per 5 minuta kan kaluar 55 minuta e spo duket burra herapi ...

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 03:16
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

U zgjova heret, vajta ne bagno. Lava syt bera cicin, i futa nje dush... Dola mora peshqirin u fshifa, lava dhembet. Bera nje kafe e piva, Po nuk Po gjija ku kisha len cigaret? Mora canten e madhe. grrrrrr hapa canten e madhe. Nxorra canten e vogel & grrrrrr mbylla canten e madhe...... Basta histori e gjat

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 04:48
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Opssss Po tema qenka ca Po beni tani, tani?

Tani Po pres te me zeri gjumi. e Po shikoj nje film te tg24

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 04:51
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 220px-espresso_hb-2 [50%].jpg
Ky file është shkarkuar 27 herë.

Mjesi te gjithve. Ju uroj nje te djele plot me diell.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 10:12
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

po pergaditem shpirtrisht , moralisht , fizikisht , emocionalisht per te percjell vjehrren

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 13:28
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi te gjithve. Ju uroj nje te djele plot me diell.

Gjesi Dhe ty Vizioner.

Al.. per te qare hallin qenke

Une po fshij hundet, s'po e marr dot veten nga mesazhi i Cecit.

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 13:47
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Vendbanimi:

Sa u ngrita nga gjumi e hapa dritaret kur cte shikoj po qaka ne kohe perjshta nga mesazhet ne forum...e kam vendosur do divorcohem ... Mjesei Hey ,Al e Vizo .

Mesazh i vjetër 13 Mars 2011 13:54
Ora tani: 21:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 396 faqe: « E parë ... « 169 170 171 172 173 174 175 176 177 [178] 179 180 181 182 183 184 185 186 187 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Cfare po beni tani,tani?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar