RAIMONDI
Veteran ne forum
Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492
|
Bjonde une sa here shof Juven them ;--..them Bjondia tani do jete ne ethe ..... hahaahahahahahahahahaha
Bjonde ti je tifoze me Juven kaq shume saqe me kutjon veten time kur isha ne Vlore qe isha tifos me Hollanden dhe jam akoma me te por jo aq shume sa atehere
--- Atehere isha i cmendur fare pas Van basten, Gulit, e Rijkard --Me pelqenin hollandeset se benin futboll inteligjent --por kisha edhe nje fakt personal
Sepse kur isha i vogel , 7 - 8 vjec Ajaxi kishte ardhur ne Tirane dhe qendronin ne Hotel Tirana
Une isha atje bashke me djemt e halles dhe me nje turme te madhe cunash dhe po ju kekronim atyre te na jepnin ndonje foto-kartoline te Ajaxit .............
Ne ishim jashte aty perballe restoranitt tek ruga e trenit , dhe nje moment nje nga ata holllandezet doli tek ballkoni dhe ne ju sulem atij duke i kekruar ndonje foto .........Dhe ai nxori portofolin, e hapi, Nxori nje foto te Ajaxit dhe u ul te na i jepte ne qe ishim poshte ne ruge.....por gishtin e drejtoi nga une .......sic duket i bene pershtypje floket e mij qe i kisha rodhe si susta, ngjyre geshtenje, pak a shume si te Niqos -------
----- Mirpo une isha i vogel dhe ata te tjeret pothuaj me shtypen .....atehere ai ju beri shenje me duar :..hapuni !....njerezit u larguan nje moment, dhe une isha i lire ....Ai u perkuldrejt meje ,dhe ma zgjati doren me kartolinen e Ajaxit drejt fytyres sime ....Une e mora dhe ja kercita vrapit drejt e tek Banka ..... ...gjithe turma po me ndiqte nga pas, por shqyqyr kisha djemte e halles qe me rrethuan , dhe une e mora ate kartoline dhe po e shifja ishte me firmat e lojtareve dhe fotot e tyre
Me vone ma moren ate foto djemte e halles , u zura me ta e si ajo pune ....