Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Sa besoni ne dashurine virtuale?
Besoj
Besoj fare pak, per te mos thene aspak
Nuk Besoj
nuk jam i/e sigurte
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Mimo
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/10/2005
Vendbanimi: shqipri
Mesazhe: 49

Re: Re: pershendetje,,,,,,,

[po ndjehem i dashuruar me kete kompjutrin tim nuk me durohet ta hap ne kam ndonje mesazh nga shokt e forumit,,,,megjithse ju kuptoj shume mire ,,po ringjallet nje ndjenj tjeter ku po me lumturon fakti se jam gjall,,,,,,pas vuajtjeve dhe trishtim,,,,,,,me duhet te jetoj realitetin,,,,,besoj dhe shpresoj se eshte dikushi per te gjith te rifitoj nje dashuri qe ta do shpirti,,,,,,me pelqen fjala une jam ky qe jam,,,,,ne qoftse do jet shanci per nje dashuri do harroj friken,,,,,vertet jam mashkull por kam frik nga dashurija te dashuroj,,neser kur te zgjohem do marr frym thell duke menduar qenka dite e bukur ,,shyqyr zotit jam mire do e le ate errsir mrapa pa menduar ca qysh apo pse,,,,,,,,thankyou

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 03:46
Mimo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mimo Kliko këtu për të kontaktuar me Mimo (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Mimo't! Kërko mesazhe të tjera nga: Mimo Shto Mimo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mimo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ida19ath
akooooma studente

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: Greece
Mesazhe: 374

paris

meshkujt asnjehere nuk quhen ashtu. te pakten une asnjehere se kam degjuar nje gje te tille. k..... eshte ndryshe dhe e djallezuar eshte ndryshe. te mundohemi te gjejme fjalen e duhur, qe te mos kemi keqkuptime.
pershendetje te gjitheve

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 19:20
ida19ath nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ida19ath Kliko këtu për të kontaktuar me ida19ath (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ida19ath Shto ida19ath në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ida19ath në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Jo

Nuk i besoj.
Kam pershtypjen qe dashurohesh me imazhin qe krijon ne mendjen tende dhe jo me njeriun qe ke te besh. Dashurohesh me krijmtarine tende me idealizmin qe ti kerkon ne jete. Nuk e di nqs eshte e mundur por ja qe para disa ditesh lexova nje artikull qe u paraqit dhe ketu. Dikush nga Kanadaja i dashuruar me dike nga Tirana qe mgjs ai e kuptoj mashtrimin pak si vone ai u dashurua aq shume me kete femer sa ariti ti besonte ti jepte dhe para... Dashuria kot nuk thone eshte e verber..
Eshte e mundur dahuria ne internet?
PO
Do vazhdoje gjate?
Varet nga ty sa shume do ta jetosh endren qe ke zgjedhur..
Do dicka konkrete?
Mos u mer me dashuri interneti...
Per mendimin tim .... njojtia nuk eshte gabim vetem te zgjedhesh dicka konkrete qofte dhe nga interneti do ishte ajo qe do shmangte dhimbje zemrash...

Mire u lexofshim te gjitheve

Mesazh i vjetër 16 Janar 2006 22:15
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
saja
kam qef me bredh

Regjistruar: 04/12/2005
Vendbanimi: ne det te hapur
Mesazhe: 85

besoj se dotejete dicka e bukur se fsheh shume mistere brenda se kur ti ishkruan dikujt ne internet pa e pare duket sikur gjithcka ecen mire po kur vjen rralla dhe shikon foton e( tije-saje) kjo eshte surpriza qe je gati tjafusesh vrapit.une sekam provuar ende.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2006 00:20
saja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të saja Kliko këtu për të kontaktuar me saja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: saja Shto saja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto saja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurelja
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 14/11/2005
Vendbanimi: pyet per ndonje gje tjeter, kete sta them
Mesazhe: 251

jo jo jo nuk i besoj...

une si kcurele qe jam nuk besoj me ta kem njeriun qe e shof cdo dite e jo te ti besoj gjerave nga interneti??? po ceshte kjo pyetje o popull!!!...

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 20:54
kacurelja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurelja Kliko këtu për të kontaktuar me kacurelja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kacurelja Shto kacurelja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurelja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

nuk ka absolutisht asgje kaq te pabesueshme ketu.
Interneti eshte nje alternative me shume per tu njohur me njerez te tjere, qofte mardhenie platonike apo dashurie.
Si forumi per shembull, ku pelqehen shkrimet, mendimet, shkembehen adresa emailesh behen kembime mesazhesh ne nuanca me personale dhe ne fund nje takim mes dy pseudonimesh eshte hapi llogjik. Nese pelqehen vazhdohet shoqeria qe mund te dale dhe ne dashuri.
Deri dije une isha skeptike per keto lidhje por kam degjuar shume cifte te cilet jane njohur nga interneti dhe duke pas parasysh qe ky i fundit eshte nje pjese e pandare per shume ketu, atehere dhe dashuria nuk ka perse te beje perjashtim.
c'do gje eshte e mundur ose sic thone omeriqonsat "you find love in unexpected places"

Mesazh i vjetër 19 Janar 2006 21:19
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

ne fakt as une si besoj

Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
une si kcurele qe jam

pse varet nga te qenit kacurrele kjo pune,se edhe une ashtu jam:p

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 20:35
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
PARIS
beautiful pain

Regjistruar: 16/12/2005
Vendbanimi: AIR&TRAIN
Mesazhe: 623

Re: ne fakt as une si besoj

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa

pse varet nga te qenit kacurrele kjo pune,se edhe une ashtu jam:p

Epo varet nga te qenurit shenja e CANCER, me duket!
Sepse dhe une s`i BESOJ!
Ciao bellaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 20:38
PARIS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të PARIS Kërko mesazhe të tjera nga: PARIS Shto PARIS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto PARIS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

...................

Me femrat e huaja nuk behet fjale qe nuk i besoj por edhe me shqiptaret.... ne pergjithesi ato qe kane mundesi te perdorin internetin apo interes ndaj tij jane si ta them pa ofenduar njeri.?????
Dua te them qe nje femer qe gjithcka e ka ne rregull, qe eshte ne menyre te konsiderueshme e mire nuk mbetet ta gjeje njeriun e saj ne internet.
Persa i perket meshkujve eshte ndryshe ose komplet ndryshe. Ne e kemi qejf internetin e vajzat e huaja bejne cudi se si meshkuj si ne jane beqare ne Shqiperi (flas ne pergjithesi)
Ne pergjithesi njohjet nepermjet internetit per arye lidhjeje jane lidhje midis njerezve me difekte. Flas gjithmone per femrat qe jetojne ne shqiperi

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 20:46
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

doja te shtoja

qe personalisht njohjet qe kam pasur ndermjet internetit kane qene nje deshtim i rradhes ose me sakte nje zhgenjim. Eshte e ver8 qe ne mund te shprehemi me lirshem nepermjet internetit por gjithashtu ne kete menyre une do shpenzoja kohe duke degjuar dike qe ne shoqerine reale s'do ta merrja kurre mundimin tia dija mendimet sido qe ti kishte. Interneti eshte edhe zhgenjyes....i jep dikujt me shume vlera se sa mund te kete ne te ver8. Iu kerkoj te gjithe femrave falje !

Mesazh i vjetër 29 Janar 2006 20:52
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar