Presidentja
masakruese

Regjistruar: 04/10/2006
Vendbanimi: zemren e tij
Mesazhe: 109
|
Citim: Po citoj ato që tha Balerina
Presidente, libri nga i cili ke marre vjershen e mesiperme flet per nje grua qe dashuroi me shume se njehere ne jete(te pakten une keshtu e kuptova). Dhe ne cdo lidhje, Dafne kishte dicka te vecante. Cfare te besh nganjehere kur na ndodh si Dafne(larg qofte?). Te mbyllemi ne vetvete sepse ka vdekur edhe dashuria per ne?Si mund te jetoje nje njeri pa dashuri?
Pike se pari me behet qejfi qe po gjej njerez qe kane lexuar ketu lol
Pastaj jo qellimisht e vura kete poezi 
Kisha nje qellim dhe nje mesazh ashtu sic thahse dhe ke mesazhi im kuptohet qe me fundin me deshire apo pa deshire te asaj dashurise se madhe nuk mund ta kalojme jeten te vetem,por ama theksova se cdo lidhje qe mund te vije mrapa smund te jete si dashuria e madhe e jetes tende,diku mund te ndjesh terheqje fizike,diku intelektuale,diku ngrohtesine,sigurine etj dhe kur gjen nje person qe ti ofron keto gjera mesohesh me idene ta duash 
Nuk e di me gjere pasi nuk kam perjetuar humbje dashurie e gjera te tilla ne jete por ama jam e bindur se neser pasneser (larg qofte) te ndahem nga dashuria e jetes time qe po e perjetoj sdo mundem kurre me te dua nje mashkull me te tille dashuri,ndjenje e pasion !