Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > cfare do donit te ndodhte ne kto momente ?
Gjithsej 27 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Sot meret vesht apo neser?

Neser zemer...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Mars 2011 04:25
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2007
Vendbanimi: ...prapa diellit...
Mesazhe: 3492

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahah po rubin pranohet

do doja te hynte Rajmondi ne forum

.....Erdha......
Ne kete kohe une nuk dal ne kompiuter ,por sikur ta dija qe me kerkonin..lol

Une do doja tani ( se ne fakt tani po pi nje caj ne nje starbucks ) te pija nje kafe me Bjonden dhe me Cecilien....... --Te veshur me gusto , natyrisht ....)

Mesazh i vjetër 16 Mars 2011 05:55
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
te hante golin e trete interi se 2 jane pak ...
Inter -Merdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

--Sapo e pashe Interin , nga fundi i ndeshjes
--Por Interi u kualifikua --hahahahahahahahaha ---
------Me pelqeu goli i 3-te i Interit , se e beri te bukur perpunimin e topit ai , Eno,dhe pastaj ja dha atij bullgarit qe shenoi--
Duhet thene ishte gol i bukur

Mesazh i vjetër 16 Mars 2011 05:59
RAIMONDI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RAIMONDI Kliko këtu për të kontaktuar me RAIMONDI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RAIMONDI Shto RAIMONDI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RAIMONDI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

sikur te isha me rimondin tani

Mesazh i vjetër 16 Mars 2011 23:21
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

.....Erdha......

Une do doja tani ( se ne fakt tani po pi nje caj ne nje starbucks ) te pija nje kafe me Bjonden dhe me Cecilien....... --Te veshur me gusto , natyrisht ....)

Patjeter Raimondi vetem se nje deshire sdo te plotesohet, nuk vishem me gusto vesh ca t'me kapi dora n'dollap kurse biondia po vesh armani

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 00:12
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

.....Erdha......

Rajmon dhe une do te doje te pija nje kafe me ty ne nje lokal sidomos ne nje ndeshje Juventus-Inter ne te dy ne nje tavoline duke bere tifo per Juven dhe e une duke share shqip Interin dhe ne tavolinen tjeter Bruni ,Glakus ,Piktori ,Shejtonja dhe Faja duke bere tifo per Interin mrekulli do ishte hahahah...qyqa harrova Ciljeten leqe kot se ajo smerr vesh nga sporti ajo do ishte duke para noj peterson

nje gol te Realit .

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 01:09
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
sikur te isha me rimondin tani

Erdha Niqo ,me prit .....Ku do veme ? --Ne shtepine tende apo ne timen ? looooooooool hahahaha

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 16:44
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Patjeter Raimondi vetem se nje deshire sdo te plotesohet, nuk vishem me gusto vesh ca t'me kapi dora n'dollap kurse biondia po vesh armani

Po s'ka gje ti vishu si te duash , vetem sill syte me vete sepse na sjell pranveren loooool hahahaha
----------Ne fakt pash ate qe do martohet me prinicn e Anglise ne gazete , Katey e quajne me duket, dhe ajo kishte bere nje veshje qe ty do shkonte shume
---Kishte veshur nje kostum ngjyre bezhe me nje shall te zi te trashe rotull qafes dhe i varur poshte
Por shalli i zi te shkon ty, sepse i thexon shume ngjyren e syve te tu--Provoje kete veshje dhe do shikosh qe do dukehs great --dhe pastaj hajde me kete veshje ne kafe , ok ? LOOOOL

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 16:50
RAIMONDI
Veteran ne forum

Citim:

Rajmon dhe une do te doje te pija nje kafe me ty ne nje lokal sidomos ne nje ndeshje Juventus-Inter ne te dy ne nje tavoline duke bere tifo per Juven dhe e une duke share shqip Interin dhe ne tavolinen tjeter Bruni ,Glakus ,Piktori ,Shejtonja dhe Faja duke bere tifo per Interin mrekulli do ishte hahahah...qyqa harrova Ciljeten leqe kot se ajo smerr vesh nga sporti ajo do ishte duke para noj peterson

nje gol te Realit .

hahahahahaha -- E forte je . Te vemi ne nje kafe sporti ku ulerasin dhe bertasin --hahahahahahaha
--Ok . Une do bej tifo per Juven , por ne fakt dikur me pelqente Fiorentina kur loste Batistuda, qe megjithse ishte ekip i rendomte luante bukur per shkak te lojes se Batistudes , dhe Milani kur loste Van Basten
Po tani nuk jam shume tifoz sic isha dikur , -Jam tifoz vetem kur loz kombetarja jone
Por megjithate Juve me pelqen ----Sa here loz Juive , them une ; Obobo bjondia do jete ne ethe --hahahahahahaha

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 17:02
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

te kishte pushu ky shiu nuk do ishte keq

Mesazh i vjetër 17 Mars 2011 18:34
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 27 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > cfare do donit te ndodhte ne kto momente ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar