Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

Nga Fieri ishte ai cuni te keqen? Aman te lutem me thuaj te drejten.

Nejse,nejse si po ja kalon me pushimet plako a ka ndonje cike "materia prima"?Ciao lexohemi.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2004 14:29
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

Po ja kaloj shkelqyeshem........punon 7 muaj dhe i le parate per 7 dite, mgjth une do rri nja 9-10 dite. Shendet!

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2004 21:41
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Po 3 ditet e fundit? Apo do besh sehir? :p

Mesazh i vjetër 06 Gusht 2004 01:23
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Nje Italione

Un passeroto appena prese a volare decise di andare in giro a conoscere il mondo.Andondo vede un cane e si ferma vicino.
-Buongiorno sono un passeroto tu chi sei?
-Sono il cane lupo.
-Ma un cane o un lupo?
-Un cane lupo.
-Ma come e possibile?
-Mia mamma una bellissima cagna vide mio padre un bellissimo lupo fecero l'amore e sono nato io un cane lupo.
-Grazie -disse il passeroto e riprende il suo volo.
Andando vede un altra creatura e gli si ferma vicino.
-Sono la zanzara tigre.
Il passeroto la guarda e gli fa ''ma vai a cagare''.

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2004 14:37
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Albtiger
Who is your daddy?

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Undisclosed Location, USA
Mesazhe: 45

pyetje me vend....lol

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
Po 3 ditet e fundit? Apo do besh sehir? :p

VISA......its everywhere you want it to be. Shyqyr Zoti per credit cards

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2004 09:19
Albtiger nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Albtiger Kliko këtu për të kontaktuar me Albtiger (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Albtiger't! Kërko mesazhe të tjera nga: Albtiger Shto Albtiger në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Albtiger në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Ore gangstera apo ju shtyhet ndonje cik.Ketej tha paezani bie shume shi ja lau makinen dhe Llazi na cau koken."Llazi eshte kapo i oficines pa mjete".

Mesazh i vjetër 14 Shtator 2004 21:39
VLonjatja2003
Proud~To~Be~VLonjate

Regjistruar: 14/10/2003
Vendbanimi: Ku me do qejfi
Mesazhe: 158

hey ya all....

Please ate barsoleten thuje ne Shqip cuz we dont speak Italian at all bebe u bera kurioze prandaj them thuje shqip...

pacim

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2004 05:05
VLonjatja2003 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të VLonjatja2003 Kliko këtu për të kontaktuar me VLonjatja2003 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: VLonjatja2003 Shto VLonjatja2003 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto VLonjatja2003 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Re: Nje Italione

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
Un passeroto appena prese a volare decise di andare in giro a conoscere il mondo.Andondo vede un cane e si ferma vicino.
-Sono il cane lupo.
-Ma un cane o un lupo?
-Un cane lupo.
-Ma come e possibile?
-Mia mamma una bellissima cagna vide mio padre un bellissimo lupo fecero l'amore e sono nato io un cane lupo.
-Grazie -disse il passeroto e riprende il suo volo.
Andando vede un altra creatura e gli si ferma vicino.
-Sono la zanzara tigre.
Il passeroto la guarda e gli fa ''ma vai a cagare''.

Nje harabel sapo filloi te fluturonte vendosi te shkonte ne giro te zbulonte boten.Duke fluturuar pa nje qen edhe u ndal aty afer.
-Miredita, -i thote -une jam nje harabel ti c'fare je?
-Une jam qeni ujk.
-Si qeni ujk? O je qen o je ujk!
-Jo jam qeni ujk.
-Si ka mundesi?
-Mamaja ime nje qen ra ne dashuri me babain tim nje ujk ,dhe une jam rezultati.
-Faleminderit,- i thote dhe vazhdon udhetimin e vet.
Pak me tutje sheh dicka tjeter edhe ndalon afer.
-Miredita une jam nje harabel, ti c'fare je?
-Une jam mishkonja tiger.
Harabeli e sheh shtrember edhe i thote:
-Shko moj pirdhu.

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2004 20:32
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Citim:
Po citoj ato që tha VLonjatja2003
Please ate barsoleten thuje ne Shqip cuz we dont speak Italian at all bebe u bera kurioze prandaj them thuje shqip...

He mi e ke harruar 'talishten' fare ti derrman?

P.s. Qorri...hehee..loved the closing line :p

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2004 03:52
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

He mo s'keni ndonje te re per lalet?

Edhe po ta keni per labet s'na ngelet qejfi.

Mesazh i vjetër 07 Tetor 2004 22:43
Ora tani: 15:44 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 22 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > Labet E Lalet

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar