Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Mir mir, mos bertit...qetesohu, perqendrohu dhe filloja ashtu sic e di vete...ok? ashtu sic e di une....ok pra.....................Big kisssssssssssses pour toi....
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Mir mir, mos bertit...qetesohu, perqendrohu dhe filloja ashtu sic e di vete...ok?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/09/2004 Vendbanimi: mbi kete planet Mesazhe: 4934
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ashtu sic e di une....ok pra.....................Big kisssssssssssses pour toi.... Shi...shi dreqi, si te vret me pamuk. Kurse nga ana tjeter me shan me fjale fyese. Kush eshte e verteta moj?
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 ashtu sic e di une....ok pra.....................Big kisssssssssssses pour toi....
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Shi...shi dreqi, si te vret me pamuk. Kurse nga ana tjeter me shan me fjale fyese. Kush eshte e verteta moj? te dyja bashke....po i alternoj ...qe me i dhan lezet.............m..........uhabetit qe o bejme...
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Shi...shi dreqi, si te vret me pamuk. Kurse nga ana tjeter me shan me fjale fyese. Kush eshte e verteta moj?
Regjistruar: 22/09/2004 Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote Mesazhe: 3736
skam sycka fare mi ka marre dreqja ngaqe kam ra ne sevda me te
__________________ Jeta nuk pati qellimin te na bente qenie perfekte.Kushdo qofte apo pretendon te jete perfekt,s'e ka vendin ketu,por ne muze....'''
Regjistruar: 22/09/2005 Vendbanimi: "Ne qiellin e Forumit Horizont" Mesazhe: 799
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI skam sycka fare mi ka marre dreqja ngaqe kam ra ne sevda me te o zot o zot plasen martesat dhe sevdate ktej nga forumi horizont.
Citim:Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI skam sycka fare mi ka marre dreqja ngaqe kam ra ne sevda me te
__________________ "YoU KnOw iM iNdEpEnDeNt n I cAn MaKe iT Ma OwN"
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 te dyja bashke....po i alternoj ...qe me i dhan lezet.............m..........uhabetit qe o bejme... Aha...po i jep lezet....m.....uhabetit, pra vetes tate. Lezetoje veten me shume se c'je.
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 te dyja bashke....po i alternoj ...qe me i dhan lezet.............m..........uhabetit qe o bejme...
Regjistruar: 19/05/2004 Vendbanimi: Belgium Mesazhe: 245
Jeshile
__________________ sjam si kripe as si biber jam e embel si sheqer
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Aha...po i jep lezet....m.....uhabetit, pra vetes tate. Lezetoje veten me shume se c'je. Konto...mekete mes..i ke vu kapak te gjithave...s'durohesh ma ...qysh sot une nuk te kthej ma pergjigje.....have fun...
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Aha...po i jep lezet....m.....uhabetit, pra vetes tate. Lezetoje veten me shume se c'je.
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha kontinenti Aha...po i jep lezet....m.....uhabetit, pra vetes tate. Lezetoje veten me shume se c'je. Ej psiqik mos e bezdis me katileshen se do kesh pune me mu masanej.
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
shyqyr qe te kam ty o drit dillit...sa mire ke bo qe je rikthy.....