Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- nuk ka natë që e dëgjoj zërin " Tënd " ............. duke më thënë : mos ... boll !!!..

.. po unë ... gjer kur do vazhdoj mos ti bindem ( zbatoj ) at zë ..   m'ka marr malli .............

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Janar 2008 08:12
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Sy qe enden heshtur ne orbiten e erresires. Gjithcka e zhytyr ne te zeze. Trupi absolutisht i zi eshte zbuluar me ne fund dhe gjithe bota eshte tkurrur brenda tij. Sy te dorezuar, pa shprese. Sy qe nuk jane me atje.
Ndersa une leshohem i gjithi mbi stol duke perkulur mbeshtetesen me kokeuljen time. Ndihem fajtor. Por perse? Qe nuk jam ne erresire? Qe mund te shoh ata sy pajete tek shperngulen nga realiteti ne boten e imagjinates?
Papritur morrnica me shkojne ne trup. Pyetja e fundit qe kaloi paralel me mendjen time me beri te dridhem. Si eshte te jetosh ne ate menyre valle? Cfare zerash degjon brenda teje ne erresire te plote?

Mesazh i vjetër 09 Janar 2008 23:20
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
without a trace

Kam 4 ore qe vertitem neper kampus dhe koka po me dhemb nga zhurmat e ndryshme qe rraca humane ka shpikur. 35 000 studente cdo dite mbushin kete vend dhe te kalosh nga nje korridor ne nje tjeter behet gjithmone e me e veshtire. duhet te presesh ne radhe per te perdorur banjen, ne radhe per te lare duart, ne radhe per te hyre ne klase, ne radhe per te blere nje shishe uje, radhe, radhe, radhe kudo. kam 4 ore qe vertitem ne kete kampus dhe kam 4 ore qe nuk kam shkembyer asnje fjale me nje qenie te gjalle.

Mesazh i vjetër 16 Janar 2008 23:39
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Kam 4 ore qe vertitem neper kampus dhe koka po me dhemb nga zhurmat e ndryshme qe rraca humane ka shpikur. 35 000 studente cdo dite mbushin kete vend dhe te kalosh nga nje korridor ne nje tjeter behet gjithmone e me e veshtire. duhet te presesh ne radhe per te perdorur banjen, ne radhe per te lare duart, ne radhe per te hyre ne klase, ne radhe per te blere nje shishe uje, radhe, radhe, radhe kudo. kam 4 ore qe vertitem ne kete kampus dhe kam 4 ore qe nuk kam shkembyer asnje fjale me nje qenie te gjalle.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 00:35
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ah!!!!

c'me kenaqet o shpirta te medhenj, O gjiganta!

Mesazh i vjetër 17 Janar 2008 01:18
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
without a trace

Cdo dite mbull syte dhe perpiqem te imagjinoj. Te imagjinoj vendin tim te fshehte ku deshira te jete mema e verpimeve dhe qetesia te mbaje ere fantazi. Ku asnje fytyre mos me detyroje te ndalem, ku kufijte te jene vetem ceshtje kohe. Nje vend per ata qe duan te harrojne, per ata qe jetojne momentin dhe ku pendesa nuk lejohet te fyje. Perrallat behen e perditshme dhe iluzionet zhduken.
Por nga shiu qe fillon te ule moralin e njerzve apo nga dielli qe ndricon si i marre duke trullosur cdo filiz ndryshimi, detyrohem te hap syte. Hap syte dhe cdo fitore e imagjinates shkaterrohet ne hic. Por, nuk merzitem. Ka akoma kohe. Gjithcka mund te ndodhe. Big Ban mund te shkoje mbrapa. Kafshet te fillojne te pine duhan. Formula qe kthen karbonin ne diamant mund te shpiket. Une mund te ndryshoj dhe forca e gravitetit te ndaloje se vepruari. Kush e di? Gjithcka mund te ndodhe. Jetojme ne nje bote te cuditshme qe e kemi shnderruar sipas qefit tone duke "perkulur" pa thyer cdo ligj te natyres me shtojca, arnime apo gjilpera me koke. Une nuk merzitem. Ka akoma kohe...

Mesazh i vjetër 29 Janar 2008 01:30
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Nata mbyti zerin e fjales dhe prangosi buzet pas hekurave te heshtjes....heshtje...heshtje....heshtje...pafundesisht heshtje... pafundesisht prangosje dhe burosje deshirash,mendimesh ne qeli te ftohta dhe indiferente harrimesh.....E kote, ti je me i pranishem se kurre,me gjithe mospranine tende.....Te urrej me gjithe fuqine e dashurise sime dhe te harroj cdo nate,cdo sekonde te jetes me gjithe forcen e miliardave here qe te kujtoj dhe emrin tend me vete peshperis...Te mallkoj sa here qe flas me gjithe deshiren qe te mirat e kesaj bote te te "mbysin" jeten tende.....dhe vetem nje gje te Uroj....Kurre mos me harrofsh,mua qe me brendesove qe ne fjalen e pare qe te thashe dhe qe me dashurove ne nje minute......

007

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 02:40
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Zani
... i Zemres

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: Nen hijen tende...!
Mesazhe: 549

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Nata mbyti zerin e fjales dhe prangosi buzet pas hekurave te heshtjes....heshtje...heshtje....heshtje...pafundesisht heshtje... pafundesisht prangosje dhe burosje deshirash,mendimesh ne qeli te ftohta dhe indiferente harrimesh.....E kote, ti je me i pranishem se kurre,me gjithe mospranine tende.....Te urrej me gjithe fuqine e dashurise sime dhe te harroj cdo nate,cdo sekonde te jetes me gjithe forcen e miliardave here qe te kujtoj dhe emrin tend me vete peshperis...Te mallkoj sa here qe flas me gjithe deshiren qe te mirat e kesaj bote te te "mbysin" jeten tende.....dhe vetem nje gje te Uroj....Kurre mos me harrofsh,mua qe me brendesove qe ne fjalen e pare qe te thashe dhe qe me dashurove ne nje minute......

007

Kati Mike!

Je shume e veqante ne ate qe shkruan....kur te lexoi Ty shpirti  gjen qetsi ...e brendesia mbushet dhimbje ....me mashtron loti nga ndjeshmeria e tepert e shkrimit tend...T'u befte dita e bardhe  e paq lumturi shpirti!

Zani.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 03:17
Zani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Zani Kliko këtu për të kontaktuar me Zani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Zani Shto Zani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Zani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Citim:
Po citoj ato që tha Zani

Kati Mike!

Je shume e veqante ne ate qe shkruan....kur te lexoi Ty shpirti  gjen qetsi ...e brendesia mbushet dhimbje ....me mashtron loti nga ndjeshmeria e tepert e shkrimit tend...T'u befte dita e bardhe  e paq lumturi shpirti!

Zani.

......

Dhe mirnjohja ime per keto fjale kaq te bukura eshte si nje perlotje.

Qofsh mire mik,sepse u be kohe qe nuk degjohemi.

Mesazh i vjetër 03 Shkurt 2008 03:21
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Kam nje ngerc ne shpirt sonte ,saqe nuk po me le as te shkruaj dhe as te degjoj tek-tuk ndonje ze qe mundohet te coje krye nga kujtimet e mia te "represuara" diku ne "pavetedijen" e kujtimeve. Sorollatem neper dhome, germoj neper albume fotosh dhe mundohem te gjej dicka , nje fytyre qe e di se nuk eshte aty. Shfletoj libra poezish per te lexuar dicka per dashurine ,qe te mund te kthjelloj edhe une mendimet e mija per kete ndjenje dhe teksa lexoj vargje te shkeputura ,instiktivisht xhelozohem per vargjet e bukurshprehura apo per henen e plote te "perjetshme" te dashurise qe fle detrave te qete te poeteve.   Ndihem e kapur ne gracke nga vete shpirti im , nga vete zerat e mi sonte,qe jane te turbullt ......

Mesazh i vjetër 14 Shkurt 2008 16:18
Ora tani: 19:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar