Regjistruar: 15/11/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 786
Citim:Po citoj ato që tha isra "Jetoj me shprese" - Dashnor Diko "Jeto Momentin" E.Mancaku
Citim:Po citoj ato që tha isra "Jetoj me shprese" - Dashnor Diko
__________________ Find the light that makes you shine and then use those rays to illuminate your way
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/12/2004 Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit! Mesazhe: 2053
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Jeto Momentin" E.Mancaku "Pse" -Grupi Ritfolk
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Jeto Momentin" E.Mancaku
__________________ Vdes vetem ajo dashuri, per te cilen nuk enderrohet më (Pedro Salinas)
Citim:Po citoj ato që tha isra "Pse" -Grupi Ritfolk sepse ... "Dua te jetoj"- R.Stefa
Citim:Po citoj ato që tha isra "Pse" -Grupi Ritfolk
Citim:Po citoj ato që tha arsona sepse ... "Dua te jetoj"- R.Stefa "Kur jam prane teje" - Vace Zela
Citim:Po citoj ato që tha arsona sepse ... "Dua te jetoj"- R.Stefa
Citim:Po citoj ato që tha isra "Kur jam prane teje" - Vace Zela "Falenderoj Zotin qe Jam me Ty"- Ramadan Krasniqi
Citim:Po citoj ato që tha isra "Kur jam prane teje" - Vace Zela
Regjistruar: 20/11/2003 Vendbanimi: Moscow Mesazhe: 4646
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Falenderoj Zotin qe Jam me Ty"- Ramadan Krasniqi "Ç'me ndodh pa ty" Redon Makashi
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Falenderoj Zotin qe Jam me Ty"- Ramadan Krasniqi
__________________ Poets were the first teachers of mankind. Horace
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani "Ç'me ndodh pa ty" Redon Makashi "Gjithmon jam aty" A.Shira
Citim:Po citoj ato që tha plloshtani "Ç'me ndodh pa ty" Redon Makashi
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Gjithmon jam aty" A.Shira "me ty prane " - DENADA
Citim:Po citoj ato që tha arsona "Gjithmon jam aty" A.Shira
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? "me ty prane " - DENADA "Dy here mos mendo" Anjeza
Citim:Po citoj ato që tha etniku78? "me ty prane " - DENADA
Citim:Po citoj ato që tha isra "Dy here mos mendo" Anjeza "mendoj " - no trust
Citim:Po citoj ato që tha isra "Dy here mos mendo" Anjeza