Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Poezi per ty Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
artidr
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/04/2005
Vendbanimi: In your Hard Disk...!
Mesazhe: 512

Perse jemi te ndar dhe sjemi te bashkuar?perse zoti na ka vrar kaq shum jemi larguar?
perse dy syt e mi rrjedhin vetem lot nga qe s'te kam pran dhe s'te prek dot,zemra ndjen veq dhemje me s'ndjen gezim,
sepse ti mungon ne kraharorin tim.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2005 17:31
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Me fal qe me mungon kaq shume
Me fal qe ne zemer te lendoj
Me fal por eshte teper vone
Nuk mundem un ty te harroj
Me fal qe te bera kritikim
Per mua pa qellim te mendosh
Me falqe me mungon kaq shume
Poezi me dhimbje te krijoj
Me fal por njeriu prandaj vuan
Te kisha nje goce si ti
Ti thaje lotet pa kaluar qerrpikun
Dhe kur te prek gusken te ndjej lumturi
Me fal por nuk te them te dua
Spse ti je mikja ime
Dua vetem me ty te bisedoj
Ato jane vetem dhimbje per zemren
Ato me bejne te ndihem njeri
Por un njeri nuk dua me te jem
Pa ty jeta ime s'ka kuptim
Me fal qe prap po te lendoj
Me falqe perjete do te kujtoj
Me fal por nuk e di si behet
Me nje njeri budalla si mua
budalla se tregoj te verteten
budalla se jam i sinqerte
Se shoqeria jone eshte me shume se nje jete
Me fal per te metat e mia
Me fal qe te kam kritikuar dhe mbase lenduar
Por jeta I ka keto padrejtesi
Jeta me solli tek ti
Dhe ti si nje qenushke e pafaj
Si nje engjell me zemer te vrare
Ti ke dicka te vecante
Ti ke shume lote te pathare
Me ne fund arrita
Te te kthej buzeqeshjen perseri
Ashtu sic ti ma ktheve mua
Dhe me bere te ndihem njeri

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 01:02
artidr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të artidr Kliko këtu për të kontaktuar me artidr (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të artidr't! Kërko mesazhe të tjera nga: artidr Shto artidr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto artidr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Arrow

Gjithmone per Ty, mendja ime iken...shpirti im dehet...,fytyra tjetersohet....,
malli ushqehet me lote...., e lotet me vrasin zemren....!

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 05:59
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re th_lulet0001.jpg
Ky file është shkarkuar 445 herë.

O kaltersia e syve te mi o bukuria e pa emerte
Te Dashuroj shuuuum shuuuum shuuum deri ne vdekje shpirt vetem i joti do te jem.Mir bukuroshja ime

Mesazh i vjetër 26 Shtator 2005 19:44
SHKODRANI I QESHUR
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/03/2005
Vendbanimi: Italy
Mesazhe: 634

Thumbs up

"artidr"
Shkruan mjaft bukur dhe me ndjenje,pergezimet e mia te sinqerta.

Modifikuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 27/09/2005 ora 02:50

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2005 02:03
SHKODRANI I QESHUR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRANI I QESHUR Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRANI I QESHUR (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRANI I QESHUR Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRANI I QESHUR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sykaltra_Shqiptare
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/03/2005
Vendbanimi: -
Mesazhe: 3334

Smile

Arti, e fshiva dhe une mesazhin tim,meqe shkodrani ishte i gatshem tia dergonte me email poezine Gruas te Tij!

Modifikuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 27/09/2005 ora 02:57

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2005 02:14
Sykaltra_Shqiptare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sykaltra_Shqiptare Kërko mesazhe të tjera nga: Sykaltra_Shqiptare Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sykaltra_Shqiptare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
artidr
Anëtar Aktiv

Jeni te dy te mir, kete di te them ok
Ju pershndes me shume sinqeritet

Mesazh i vjetër 27 Shtator 2005 03:23
artidr
Anëtar Aktiv

Jeten time ty po ta dhuroj,se ty o shpirt marrezisht te dashuroj,me vrit,me digj dhe trupin bema hi,vetem me dashuro marrezishte dhe ti.
sa i lumtur do ndihesha o shpirt si'kur te ishe me mua,
nuk do pushoja duke te perkedhelur trupin me duar kur ti te ishe ne prehrin tim ,
kur ti e shtrin ate shtat si lumi edhe eren se le ne qetesi,
e une te ledhatoj ty me duar te ngrohta fytyren,
vetmine me puthje ta largoj dhe me ben lutje qe t'te pushtoj
te fundosemi ne ujrat e thella te dashurise dhe te shfaqim bindjen e simpatise kur pasioni na mbeshtjell litar na shkrin dashuria si vullkan si zjarr, dhe sdua te ndahen kurre trupat tan dua qe perher te mbetemi prane ashtu te bashkuar zingjir i pakeputur te ushqehemi me puthje ne nje ishull te humbur dhe nje shtrengim i forte seq me ngrin ne lartesi, dhe te mbetem perjete i roberuari jot.]Te puth fooooooooooooorte zemera imeeeee

Mesazh i vjetër 01 Tetor 2005 21:17
artidr
Anëtar Aktiv

Gishtat me se fundi vendosen te prekin tastieren. Jashte qetesine e nates e prish rrebeshi I shiut qe ka kohe qe ka filluar. Jam krejtsisht vetem. Pa ty pa eren tende pa ledhatimet e tua. Me mban gjalle imazhi yt. Tani je larg shume larg por mendimet e mia fluturojne me shpejt se aeroplani yt. Ato mberrijne me shpejt se ty ne stacionet ku ti do kalosh. Ato nuk kane nevoje per pasaporte apo per vize. Cfare po shkruaj keshtu? Gishtat levizin te shperqendruar mbi tastiere. Nje here e nje kohe shkruanin hareshem, gati kercenin kurse sotnte mezi me binden. Kam ftohte. Jam krejtesisht vetem.
Pse valle jam I dashuruar akoma me njeriun qe me urren me se shumti? Pse valle ndjej mungesen e asaj qe me ktheu shpinen? Pse zemra nuk me bindet me? Jam rob I te kaluares se gezuar dhe I te tashmes se hidhur. Dallget e oqeanit degjohen deri pas xhamave te lagur te baneses ku dikur jetoje dhe ti. Cdo gje ketu eshte ashtu si ti e le. Vetem ti s’je ketu……Nje shkreptime e zbardhi per nje cast naten e zeze te kesaj vjeshte. Cakmaku ndezi cigaren qe po tymos ne gojen time dhe ra nga dora e cila nxitoi te shkruaje. Prit pak. Cakmaku ndezi dicka dhe ra. O Zot. Dikur edhe une te ndizja ty. Ti digjeshe ne caste fantastike dhe me,luteshe qe mos ndalesha. Sa e sa net I kaluam ne bregun e arte te ishullit tone duke pritur lindjen e Diellit qe zjarronte vetem per ne te dy. Sa e sa net I kaluam prane zjarrit qe jo rralle me gjuhet e tij te kuqe ngjallte deshirat dhe pasionet vetem per ne te dy. Kalimtaret e rrugeve qe kemi shkelur, myshterite e kafeve ku jemi ulur sportelistat e kinemave ku kemi hyre ishin mesuar te na shihnin bashke. Une dhe ti. Ti ike. Nuk je me. Jam krejtesisht vetem. Shiu vazhdon te bie dhe cigarja digjet ne gojen time.
E nesermja ime do agoje pa ty. E nesermja jote….. nuk e di kam frike ta shkruaj. Per nje gje jam I sigurte kur ta lexosh kete email do kesh mbrritur ne stacionin e fundit.

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2005 14:18
artidr
Anëtar Aktiv

Te DUA...

Dhimbje ne zemer e

pa pershkruar per dashurin,eshte nje vuajtje ne enderr.
Te kendshme i shoh buzet e tua e ndjej eren tende te embel mendoj

se te kam pran por ti je larg shum larg.Zgjohem naten dhe dua te puthi buzet tua, por ty nuk te kam ketu, e shikoj fotografin

tende, buzeqeshja dhe loti me pikon nga malli per ty.Pyes vetveten a thua a mendon ... ti per mua. Ta dhurova zemren edhe pse

kemi shum kilometra ndermjet nesh fjalen -TE DUA- gjithmon e mbaj ne zemer.
Te DUA...

Mesazh i vjetër 13 Tetor 2005 22:25
Ora tani: 21:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 24 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Poezi per ty

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar