Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

nje polic rrugor ndalon nje bionde qe ishte duke ngare makinen...

- zonje ku shkoni pa vene rripin - thote polici

- helllllooooooooo ku me shkon ripi me keto rroba qe kam veshur ???

-----------------------------------------------------------------------------------

dy homoseksual ishin te ulur ne nje stol dhe perpara tyre kalon nje goce shume e bukur... e veshtrojne te habitur nga bukuria qe kishte dhe o thone njekohesisht njeri tjetrit...

- wow kush e di sa te bukur e ka vellain....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 29 Janar 2008 14:50
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

Pse kot shkruaj tek forumi horizont une ???

Jo shkruan Plot :p te kemi "valute" te kemi

Sa e forte kjo me policin Hahahahaahhaha sa kam qeshur ne mes te nates
Me zi te kam
Ps: Hiqe ate shprehjen e "Vendbanimit" qe ke vene se ma shpife he te keqen

Mesazh i vjetr 01 Shkurt 2008 11:23
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

Jo shkruan Plot :p te kemi "valute" te kemi

Sa e forte kjo me policin Hahahahaahhaha sa kam qeshur ne mes te nates

Ke bere ndermend te me futesh brenda ne qeli pa ardhur akoma ne amerike (nga frika do ia mbaj ne kanada    ) ??? Kushedi sa kohe do kete qe do me kete dale flet arresti nga ankesat e fqinjeve te tu

Me zi te kam

Bashke kete fjale (mezi) se do me kalojne per fantazem dhe jo per gje por do te duhet te blesh rrobe te zeza pastaj

Hiqe ate shprehjen e "Vendbanimit" qe ke vene se ma shpife

mos te shpifet jo se eshte TOKA por e perbere nga shume fjale... se tani per tani mes dy botave jemi dhe akoma nuk e kemi prere bileten per nje drejtim...  Dhe e shpreh me gjuhen e filmave me horror, me pelqejne shume ato filma se kur te ka zene gjumi lehte lehte per nje sekonde ke ngul thonjte ne tavav nga frika se dikush eshte ne dhome dhe do do te presi gurmazin, aty del gjithe ai gjak, i cili mbullon carcafet i fut nje te ulerritur dhe me duart gjithe gjak mundohesh te hapesh syte, aty ndjen disa pika gjaku ne fytyre dhe hap syte i trembur dhe sheh qe ka vajtur ora per pune dhe thjesht ke djersitur, kuhe per banje nuk ke se je vone per pune dhe gjithe diten aroma e djerses te ndjek kudo...

Mesazh i vjetr 01 Shkurt 2008 23:18
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

Ke bere ndermend te me futesh brenda ne qeli pa ardhur akoma ne amerike (nga frika do ia mbaj ne kanada    ) ??? Kushedi sa kohe do kete qe do me kete dale flet arresti nga ankesat e fqinjeve te tu

Me zi te kam

Bashke kete fjale (mezi) se do me kalojne per fantazem dhe jo per gje por do te duhet te blesh rrobe te zeza pastaj

Hiqe ate shprehjen e "Vendbanimit" qe ke vene se ma shpife

mos te shpifet jo se eshte TOKA por e perbere nga shume fjale... se tani per tani mes dy botave jemi dhe akoma nuk e kemi prere bileten per nje drejtim...  Dhe e shpreh me gjuhen e filmave me horror, me pelqejne shume ato filma se kur te ka zene gjumi lehte lehte per nje sekonde ke ngul thonjte ne tavav nga frika se dikush eshte ne dhome dhe do do te presi gurmazin, aty del gjithe ai gjak, i cili mbullon carcafet i fut nje te ulerritur dhe me duart gjithe gjak mundohesh te hapesh syte, aty ndjen disa pika gjaku ne fytyre dhe hap syte i trembur dhe sheh qe ka vajtur ora per pune dhe thjesht ke djersitur, kuhe per banje nuk ke se je vone per pune dhe gjithe diten aroma e djerses te ndjek kudo...

Ma paske bere carcaf ma paske bere
Po ishalla ngataron aeroplan dhe vjen ktejna ne usa. Ri ca dite ktej dhe te paketoj ne Canada

Me shkrin ti mua Me sjell buzqeje sa here te lexoj
I miss You!

Mesazh i vjetr 12 Shkurt 2008 04:04
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

Regjistruar: 06/11/2003
Vendbanimi: ime per ime uk
Mesazhe: 302

te bukra gjith kto barcaleta.po shtoj disa

uiski ..

nji skocez, iken ne nje restorant ne londen,dhe porosit nji got uiski 30't vjecar.vjen porosija,po skocezi pasi e provon,thot qe nuk eshte 30't vjecare po eshte vetem 10't vjecare,vjen perseri gota,po perseri ai ja kthen,porosin duke i than qe eshte 15't vjecare,
vjen perseri porosija ket rralle ishte met vertet 30't vjecare.neket kohe te gjith klientet,cuditen nga njohuria e skocezit,nji anglez qe ishte nj'gjtur me tavolin e skocezit i thot provoje nji here ket pijen time ne gjije c'far eshte,po thot ai , dhe e provon, e i thot qe eshte *shurre*te lumt i thot anglezi...ime(tani) me gjej sa vjec jam un........

Mesazh i vjetr 03 Mars 2008 05:47
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

murgeshat

ne itali, ne vatikan, ne nje manastir murgeshash,hyjn nji grup uliganesh dhe i perdhunojn te gjitha pervec kryemurgeshes....
ime gazetaret te cuditur pyesin kryemurgeshen se si ka mundesi qe vetem ajo nuk ishte perdhunu..ne ajo pergjigjet..."po un nuk desha"

Mesazh i vjetr 03 Mars 2008 05:52
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

pjata

ne nji cift te sapo martuar,krijohen ca probleme,n'xehet burri dhe del perjasht,mbas nja 5's oresh i telefonon gruas...
zemra mir je?
jo thot ajo..
c'far ke ba per dark thot ai?
*mut* thot ajo...
ok zemra mbush vetem nji pjate se un svij sonde....

Mesazh i vjetr 03 Mars 2008 05:57
asnjeans
gjeometer rrugesh

rracizmi ne sweeden

ne nje gazete te suedis,ishte nji barcelete me titullin rracizmi ne sweeden....

ne nji apartamet diku nga kati i 10't, turku bente parti (harem),vjen komshiu, i cili ishte greg,e thot qe te ulte pak volumin se po e shqetesonte.turku as e vuri ujin ne zjarr, po i perplasi deren ne surrat, e vazhdoj partin...n'xehet greku i shqyen deren, i merr cunin ne e fluturon nga kati 10't..n'xehet turku i shqyen deren ne i fluturon cunin grekut nga kati 11't ..kthehet greku ne i fluturon cunin tjeter turkut,nga kati 10't....e kshu vazhdoj gjith nata...ne mengjes rrezultati ishte 4'ter me 3, pra vdiqen 4'ter te turkut dhe 3 te grekut..ime pytja eshte.. rrezultati eshte 4 - 3 per grekun apo ....7- 0  per suedin

Mesazh i vjetr 04 Mars 2008 06:36
Iyua
Free Spirit

Citim:
Po citoj ato që tha asnjeans
pjata

ne nji cift te sapo martuar,krijohen ca probleme,n'xehet burri dhe del perjasht,mbas nja 5's oresh i telefonon gruas...
zemra mir je?
jo thot ajo..
c'far ke ba per dark thot ai?
*mut* thot ajo...
ok zemra mbush vetem nji pjate se un svij sonde....

Hahaahahahahahahah sa kam qeshur hahaahahahahahhahahahah
Shume e bukur Flm per pasurimin e kesaj teme.

Mesazh i vjetr 06 Mars 2008 03:01
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

na u nise njeri me makine nga vlora ne tirane,aty nga kavaja
iu prish kasetofoni...
i nxehur,nje te shkulur dhe e hedh nga dritarja
duke ecur i vjen njeri me nje makine dhe i afrohet
paralel,dhe i thot-o shoku,kasetofoni ,oeee kasetofon,te ra kasetofoni

vlonjati i thot-po pse ore ne zgare te bicikletes e kisha une!!!???

Mesazh i vjetr 06 Mars 2008 03:18
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > o te hap vrime te re une ty!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar