Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!! Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.67.
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Marshallah Admirali!

Do mi japesh nja 5 kg ?Jam dobesuar kohet e fundit nga provimet

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 18:22
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

...

Hajde te shkojme per pizza ketu ne Kopenhagen, dhe te garantoj une ate 5 kilet qe don

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 18:58
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Demokrate4ever
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/06/2005
Vendbanimi: Eastern Seaboard
Mesazhe: 4434

Ooo Admiral king je perzotin, sidomos ajo pamja e gjelberuar shume e bukur..

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 19:52
Demokrate4ever nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Demokrate4ever Kliko këtu për të kontaktuar me Demokrate4ever (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Demokrate4ever't! Kërko mesazhe të tjera nga: Demokrate4ever Shto Demokrate4ever në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Demokrate4ever në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

...

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Ooo Admiral king je perzotin, sidomos ajo pamja e gjelberuar shume e bukur..

E rrofsh ti, e kam thene une, ne demokratet ngjisim me njeri-tjetrin

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 00:42
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amici di Nessuno
Kompetent

Regjistruar: 13/01/2004
Vendbanimi: Afganistan
Mesazhe: 1613

Re: ...

O patriot, Tak lyfin e ke pat gje komshi ti? Se ka ajo lagje e ka pat shtepine.

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 06:22
Amici di Nessuno nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amici di Nessuno Vizito faqen personale të Amici di Nessuno't! Kërko mesazhe të tjera nga: Amici di Nessuno Shto Amici di Nessuno në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amici di Nessuno në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Hey , a po me thote ndokush edhe mu 'marshallah' se 105 kg jam edhe un ( vecse jam i gjaaaaat...lol )
Ne fakt jam ne diete... , duhet ti humbi patjeter nja 10 lbs

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 08:33
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Isra
.............

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit!
Mesazhe: 2053

admiral, pash zotin edhe kete e bone, e nxore edhe ti foton???
po pse mor djale, sa here te kom thene, mos vej foton e komshiut..

Degjo, para se te martohesh po te sugjeroj dicka,: Amanet Palestren...:p se do te zere dhjam zemra ......

bej shaka, Lum si ti, une vdes te me shendoshet i cik burri:p

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 12:28
Isra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Isra Kliko këtu për të kontaktuar me Isra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Isra Shto Isra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Isra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Admirali
ITSD Engineer

...

Citim:
Po citoj ato që tha Isra
...Lum si ti, une vdes te me shendoshet i cik burri:p

Te kam thone, jepi te haje, mos e ki mendjen tek futbolli.

---------------------------------------------------------------------------

Per ca lagje behet fjale Juve, se po qe per Lagjen e Re, nje Taku e kam pas njoh (ne fakt gocat e xhaxhait ja njihja me mire )

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 13:25
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Hajde te shkojme per pizza ketu ne Kopenhagen, dhe te garantoj une ate 5 kilet qe don

Ketu qendron problemi,jam bere kaq dhe s'kam mbajtur diete kurre,kam ngrene perhere ate qe kam dashur por ama nuk levizi nga pesha ime me teper se 3 deri ne 5 kg.

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Hey , a po me thote ndokush edhe mu 'marshallah' se 105 kg jam edhe un ( vecse jam i gjaaaaat...lol )
Ne fakt jam ne diete... , duhet ti humbi patjeter nja 10 lbs

E do dhe ti nje marshallah?Na nxjerr foton qe te marshallosim :p

Na,ma jep dhe ti ndonje kg (dmth ti me jep 2.5 dhe admirali te me japi 2.5)

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 13:58
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
djali_i_embel
Anetar i ri

Regjistruar: 12/06/2006
Vendbanimi: gjithkund edhe askund
Mesazhe: 4

shume fantastike keto fotot e sUgA__tIlOnCe
nuk ke fjale ti pershkruash
shume sweety
shumeeeeeeeee shumeeeeeeeee pretty kjo goca

Mesazh i vjetër 13 Qershor 2006 16:39
djali_i_embel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të djali_i_embel Kliko këtu për të kontaktuar me djali_i_embel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: djali_i_embel Shto djali_i_embel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto djali_i_embel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 16:41 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 285 faqe: « E parë ... « 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Arkiva > Komentet e Albumit fotografik!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar