ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
si kujtoni! juve?! se si ndjehen cunat e tjere kur gocat dashurohen te gjitha mbas vetem nje cuni, si ate kontinentin p.s... patjeter qe te gjithe behemi pak xheloza
ps... une i kam derguar letra personale te gjitha gocave te forumit, dhe i kam bere lutje qe ta mbajne nje cike veten dhe t'i kontrollojne emecionet qe kane ndaj meje, dhe mos t'a deklarojne dashurine per mua shuma haptas ktu, thjesht se mendoj per shendetin e te tjereve, very considerate of me i guess!!
hello Eshi...
hahahaha Kurti , Kontinent nje bo nona looool, He se dhe ty te dun gocat se te kemi cun te vetem. Pastaj fillo dhe ti taktiken e kontit, bohu pak menefregist,pastaj do shohesh gocat ti,,,,,,,,, vu vu , do lesh punen per tu pergjigj mesazheve private ose do punesosh ndonje sekretareshe ,,,, dhe mos harro nese ke ndonje opening na merr cik ne konsiderate looool
pupupu Dreqe si i kemi kto cunat e Shkodres....debules ne maje te kres
Dreqe e di qe te ka marr malli shumeeeee,,, c'ti besh s'ka avione per ketu,,, kshu qe mire qe shihemi ne Horizont.
JU oroj te dyve nje fundjave te bukur, dhe don't party to much,ok. He ju keqen teta me mend ne gote,,, koke dmth.