misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892
|
Citim: Po citoj ato që tha lost_soul
Kot se po zgjatem, shoh ndonjehere ato parrullat e protestave, dhe kuksiane nga maja e malit vene "Sali na ke zhytur ne varferi". S'e kuptoj se cfare presin keta njerez nga Saliu apo kushdo tjeter qofte. Ky eshte mentalitet i semure qe kemi, qe presim nga Saliu apo Hyseni. Shqiptaret vetem presin, nuk punojne.
E kam thene edhe diku tjeter me duket qe nje liber qe lexova para ca kohesh, shqiptaret e kohes se Lidhjes se Prizrenit ia venin fajin qeverise per hallet e tyre, edhe atehere kur nuk kishte qeveri. Ky eshte mentaliteti qe ka pershkuar shqiptaret brez pas brezi, njerez qe presin kushedi se nga kush, nga Saliu nga Amerika...
Njerezit presin........ e ke gabim se askush nuk pret te gjithe ju kane vene shpatullat punes si aty(per ata qe gjejne pune) edhe jashte shtetit dhe çdo gje e kane me punen e tyre,shteti vetem te vendosi ligjet ti zbatoj dhe mos ti rrjepi.U bene me mijra lokale dhe kisoska ne Tirane(shteti i la) dhe u prishen po nga shteti,sa pare iken per lesh,firmat piramidale,levizja e lire (rrumpalle hesapi) ,pasuaria kombtare qe vidhet dita dites nga shteti, dhe fajin e ka populli,njerezit kerkojne thjesht uje drita dhe qetesi por as kete sjua garanton shteti biles disa si puna jote thone qe sduhet te presin asgje ,jemi i vetmi vend ne europe qe spipetin as miza per kushtet ekonomike.
Si thua me qafsh:
"une nuk jam me asnje, thjesht nuk i duroj dot komunistet"
Po aty komunistet dhe bijte e tyre jane dhe kane qene gjithmone ne krye.Saliun e duron si komunist besoj.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|