Regjistruar: 31/08/2006 Vendbanimi: usa Mesazhe: 1525
Bashkangjitje: ora urban outfitters.jpeg Ky file është shkarkuar 85 herë.
metal nostalgjie
__________________ Bukë, kripë e zemër të mirë.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Kombinim Fantastik Lela, te kam zili (ne kuptimin e mire te fjales ) qe mund ta takosh detin aq shpesh.
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Kombinim Fantastik
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Bashkangjitje: ad9.jpg Ky file është shkarkuar 78 herë.
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Disa foto nga aparati im. Po ja lej Fajtorit ta gjej cfare marke eshte Lindja Diellit Nikon D60 goxha mire ta them si teto Rita loool ket foton nga celi ... duhet ta punoj pak me photoshop shume erresire duket mgjate me pelqen
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr Disa foto nga aparati im. Po ja lej Fajtorit ta gjej cfare marke eshte Lindja Diellit
__________________ .
Bashkangjitje: ad paris.jpg Ky file është shkarkuar 79 herë.
...
Bashkangjitje: ad opera paris.jpg Ky file është shkarkuar 78 herë.
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr pas luajtjeve me topa bore, mund te jete cikluar syri aparatit.....por prap efektin se ka humbur foto Do e kete patur kompjuteri im se sot jane ne rregull fotot e vure. I kisha ulur numrin e ngjyrave me shpresen se do punoje me shpejt.
Citim:Po citoj ato që tha Lela_Dr pas luajtjeve me topa bore, mund te jete cikluar syri aparatit.....por prap efektin se ka humbur foto
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
.
Bashkangjitje: 312xvgl.jpg Ky file është shkarkuar 73 herë.
Citim:Po citoj ato që tha Fajtori Do e kete patur kompjuteri im se sot jane ne rregull fotot e vure. I kisha ulur numrin e ngjyrave me shpresen se do punoje me shpejt.
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Nikon D60 goxha mire ta them si teto Rita loool Wowwww Angel si profesion te dyt ben fotografe?????
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil Nikon D60 goxha mire ta them si teto Rita loool
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Damn, Lela Nikon D60? Marshalla! Ca lloj lenses ke? DSLR, pupu lum ti, D60. ps. tek properties ta tregon. Edhe flickr psh ashtu e gjen se me ca aparati e ke bere foton.