Regjistruar: 09/03/2008 Vendbanimi: ........................ Mesazhe: 447
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Timoni! (A ka kush qe i don perveq shkaut?) niveli...(shkaut me fal po cdo te thote)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Timoni! (A ka kush qe i don perveq shkaut?)
__________________ "L'amore della donna è come la rosa che cresce nel giardino del Caid,colma di lacrime d'argento......"
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 17/02/2008 Vendbanimi: kosove Mesazhe: 449
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... niveli...(shkaut me fal po cdo te thote) Libri!(Shkau eshte Serbi)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... niveli...(shkaut me fal po cdo te thote)
__________________ Asgje nuk eshte me e vlefshme se Miqesia!
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Libri!(Shkau eshte Serbi) rilindje....(serbet jane rraca qe urrej me shum)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Libri!(Shkau eshte Serbi)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... rilindje....(serbet jane rraca qe urrej me shum) Jeta!(Te njejt jane dy palet)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... rilindje....(serbet jane rraca qe urrej me shum)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Jeta!(Te njejt jane dy palet) tamam........(rraca te pa besa)
Citim:Po citoj ato që tha lulja_1 Jeta!(Te njejt jane dy palet)
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: Nen hijen tende...! Mesazhe: 549
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... tamam........(rraca te pa besa) Amtare! (Mirmbrema!)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... tamam........(rraca te pa besa)
__________________ Me mundon kujtimi per Ty...!
Citim:Po citoj ato që tha Zani Amtare! (Mirmbrema!) REPUBLIKE....(MIREMBREMA)
Citim:Po citoj ato që tha Zani Amtare! (Mirmbrema!)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... REPUBLIKE....(MIREMBREMA) ....Kemi!-----(tani,por te pergjysmuar)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... REPUBLIKE....(MIREMBREMA)
Citim:Po citoj ato që tha Zani ....Kemi!-----(tani,por te pergjysmuar) mire......(po ku jane......)
Citim:Po citoj ato që tha Zani ....Kemi!-----(tani,por te pergjysmuar)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... mire......(po ku jane......) Regjimenti! -----( e kisha per Republiken zemer-...., e kemi por te ndare)
Citim:Po citoj ato që tha zemer-.... mire......(po ku jane......)