Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Lost o Trim,

Ty tu shumofshin qind fish, por tek e fundit o Mete per vete me kete dua te them qe shtepine time nuk e bleva 100 vjecare e nuk e bleva te rrenuar.

Mire moj sokoleshe mire.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 00:52
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:

perse brainwashed? Une jetoj ketu. Jam vete deshmitare okulare, pra nuk i kam te degjuara a te lexuara por te jetuara.

P.S. Perse e shkruan pseudomin tim me Q te gabuar kur une te kam treguar se si shkruhet, mjafton ti hedhesh nje sy? Po Central perse e fillon me Q? Mendon se eshte per te qeshur? Te humbet kredibiliteti qe ne fjale te pare, plus kjo lloj sjellje e tipit une-di-gjithcka-per-cdo-gje eshte shume e pakendshme dhe irrituese.
----------------------------------------------------
Lost o Trim,

Ty tu shumofshin qind fish, por tek e fundit o Mete per vete me kete dua te them qe shtepine time nuk e bleva 100 vjecare e nuk e bleva te rrenuar.

Cupke apo Çupke e ke pseudonimin ku e di une. Mua me volet Qupke, ma ka msu nji prej Kosovet.

Nejse, ku jeton ti ne NY me Çupke?

E di si eshte ajo puna e trushplamve? NY nuk ka asgje per t'u mburrur, prandaj te them. Mire thote losti per shtepite njeqindvjecare, ata jane 159 vjecare ne fakt. Le qe qelben ere, le qe ka minj me shume se qitetare. Shkolla po ka te mira. Dhe ka nje gje: vrap gjithe diten dhe bixhama + rroba pune. NY me thote. Pfff Ku ka si Europa.

Kshu Qupke!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 00:57
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

epo shume mire, jeto aty ku te pelqen ty. A nuk me le mua rehat te jetoj aty ku dua une? Sidomos kur nuk po te ankohet njeri TY?

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 01:02
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82 është moderator/e në këtë nën-forum   lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Cedrus ti mund te krahasosh Europen me USA por jo Europen me NY! Nese do te ecesh perpara ktu i ke te gjitha mundesit, ta them une qe kam jetuar edhe ne europe nja 4 vjet. E them edhe njehere ktu eshte big apple mor cun, ka kafshata per te gjithe!

PS: u pergjigja se u bera xheloz une tashi

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 01:02
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Citim:
epo shume mire, jeto aty ku te pelqen ty. A nuk me le mua rehat te jetoj aty ku dua une? Sidomos kur nuk po te ankohet njeri TY?

Po ti pse ma shkruan me germa te medha peremrin tim?

Atje do rrish ti Qupke, ne NY kur te mbarosh shkollen?

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Cedrus ti mund te krahasosh Europen me USA por jo Europen me NY! Nese do te ecesh perpara ktu i ke te gjitha mundesit, ta them une qe kam jetuar edhe ne europe nja 4 vjet. E them edhe njehere ktu eshte big apple mor cun, ka kafshata per te gjithe!

PS: u pergjigja se u bera xheloz une tashi

E mire de se kaq di edhe une. U edhe ti ne NY je si Qupka?

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 01:03
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Qiedrus, mos mu drejto me mua.
I find you tacky, ridiculous, annoying and a bit of a looser.

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 01:32
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Pak per NYC

Le ta bej te qarte qe ne fillim qe nuk po e mburr dhe nuk po e shaj...meqenese degjova disa te verteta dhe disa ekzagjirime per NYC.
NYC ne krahasim me shtete te tjera te USA eshte me i zhurmshem, ka mjedise qe jane shume te pista sepse domosdo eshte qyteti me i madh ne bote dhe ka shume turista dhe sigurisht qe diversiteti i popullsise eshte i madh.Vende te rrezikshme ka por jane te mirenjohura keshtu qe s'ka perse i viziton Jevgj me bollek, po shyqyr se na duhen pastrues, prandaj dhe NYC shkelqen nga pastertia
Ne anen tjeter te monedhes, NYC eshte shume madheshtor dhe ate e ndjen sa here qe ndodhesh ne NYC. C'fare shikon ne NYC nuk eshte e thjeshte te shohesh ne vende te tjera. Sic thane dhe disa "kolege" te tjere me lart, duhet te jetosh ne NYC te dish vlerat e tij. NYC eshte nje qytet qe nuk e ndjen kurre veten "bored", ka gjithemone aktivitete interesante qe mund te marresh pjese. Ka shkolla shume te mira dhe njerez shume inteligjente (sigurisht dhe idiote, mos na lente perendia pa ta). Qetesia dhe pastertia si ne vende te tjera nuk eshte, por eshte nje cmim i vogel qe duhet te paguash nqs do te mbash mend dicka nga jeta rinore. Nqs viziton USA, NYC eshte nje vend qe eshte rekomanduar, qe te quhet qe vizitove USA dmth. Shtetet e tjera te amerikes imitojne ekzaktesisht shtetet e europes perendimore, keshtu qe gjitheshka eshte mire, po ta shikosh me nje sy largpames

C'fare po mendoj une tashti? Si do dal perjashta me kete te ftohte? E permenda me lart qe e urrej dimrin?

Modifikuar nga ColdFire datë 15/01/2009 ora 02:20

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 02:10
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

zezaket i keni dhe ne White House tani keshtu qe pergatituni psikollogjikisht e shpirterisht ti pranoni si te barabarte.
No more driving Miss Daisy or fetching things :p

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 02:20
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
zezaket i keni dhe ne White House tani keshtu qe pergatituni psikollogjikisht e shpirterisht ti pranoni si te barabarte.
No more driving Miss Daisy or fetching things :p

. Ai eshte 1/2 moj :p, te kam thene qe e shikoj goten half full une ty? Eh, po tani si "pastrues" do punoje dhe ai. Do pastroje "pisllekun" qe do le Bushi. Te them une ty, nuk i ndahen profesionit po ti s'me beson mua...me degjo njehere te thom :p

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 02:24
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

cupka

ty mj xhane te paska pjell vertet mushka
do vi dhe une aty se ky deti ketu ma la Kaun shterp

aty qenka "Manxura"!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 15 Janar 2009 02:50
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 308 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar