Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete???? Vlerësimi i Temës: 16 votime, mesatarja 4.19.
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Re: Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
[QUOTE]Po citoj ato që tha Presidentja
[B]

Per mendimin tim ne jete vetem nje here dashurohet me te vertete dhe ne humbjen e kesaj dashurie mund te mesohesh te respektosh te kesh xhan dhe te kalosh disa caste te kendshme me dike qe te do apo ndjehesh mire por te dashurosh me ate force kurre me !

Ndodh vetem njehere ne jete jo dy
castet zhduken si minjt
rendin ne jete shume shpejt
ndodh vetem per trimat
me te fortet
te vertetet
dhe kur casti troket per ty
mos e ler te te shpetoje
nje pulitje sysh dhe dashuria zhduket
casti tretet
nje tringellime e shurdhet
ne koken tende mbetet
zemra e di kur fati
peshperit ne veshin tend
o kurre mos u tut mik i dashur
ne fund te fundit
ia vlen cdo cmim
pagesa a pasuri e humbur qofte
kur dashuria triumfon
kur dashuria e vertete troket
por vetem njehere !

jam dakort me ty.......
edhe pse do doja te kishim mundesi te dashuronim me shume se nje here...........

................

Animal e kam lexuar kete liber dhe eshte me te vertet i papame....edhe librat e tjere i kam lexuar dhe ato percjellin vetem nje mesazh....se sa here dashuron njeriu ...dashuron vetem nje here ne jete.......

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 22:38
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Animal
Writer i 1 story pa fund

Regjistruar: 03/09/2005
Vendbanimi: ne shkelqimin e syve te saj...
Mesazhe: 428

Re: Re: Re: Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

................

Animal e kam lexuar kete liber dhe eshte me te vertet i papame....edhe librat e tjere i kam lexuar dhe ato percjellin vetem nje mesazh....se sa here dashuron njeriu ...dashuron vetem nje here ne jete.......

jo....sme ka rastisur....
hey te lutem autorin dhe titullin qe ta lexoj....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 22:49
Animal nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Animal Kliko këtu për të kontaktuar me Animal (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Animal Shto Animal në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Animal në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

danielle steel (se di si shkruhet tamam )

"vetem nje here ne jete"......esht sh.i bukur....rreth 300 e ca fq..dhe une kur jam ulur ta lexoj e kam lexuar per 4 ore...kam qa sa tdush ......dhe prej ketij libri kam lexu dhe nja 10 libra te tjere te saj....dhe ato te bukur....

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 22:54
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

njeriu dashuron aq here sa ndihet mire por ka disa qe mbeshteten pas dikujt dhe nuk e harrojne dot ose qe nuk duan ta harrojne..

Mesazh i vjetër 10 Tetor 2006 23:11
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
alti_1
Anetar i ri

Regjistruar: 17/10/2006
Vendbanimi: larg
Mesazhe: 3

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
njeriu dashuron aq here sa ndihet mire por ka disa qe mbeshteten pas dikujt dhe nuk e harrojne dot ose qe nuk duan ta harrojne..

bravo! eshte tamam keshtu.

Mesazh i vjetër 29 Tetor 2006 01:58
alti_1 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të alti_1 Kliko këtu për të kontaktuar me alti_1 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: alti_1 Shto alti_1 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto alti_1 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Hope
Anetar i ri

Regjistruar: 11/07/2006
Vendbanimi: Itali
Mesazhe: 6

Une besoj se ne si njerez kemi potencialin te dashurojme me shume se njehere. Kete e ka treguar jeta, eksperienca jone apo e te tjereve. Por mendoj se duhet te kemi shume kujdes. Kur ne dashurohemi, te pakten po flas per rastin kur dashuria eshte e kthyeshme, jane ne mes ndjenjat jo vetem tonat por dhe te dikujt tjeter. Dashuria nuk eshte vetem ndjenje, eshte vendim, eshte besnikeri, eshte dedikim, vleresim per dike. Une te dashuroj tani dhe vendos ne zemren time dhe ne mendjen time qe do ti perkushtohem kesaj dashurie me te gjitha forcat e mia. Per mendimin tim kjo eshte dashuria e vertete. Pastaj te tjerat nuk e di a quhen tamam dashuri, apo ndjenja dhe pasione te momentit. Zoti na ndihmofte ne dashurite tona, qe te dashurojme me zemer dhe me sinqeritet pa menduar vetem per veten tone, por dhe per tjetrin.

Kur kam qene ne gjimnaz ka qene nje poezi dashurie qe me vjen keq nuk e mbaj e kujt poeti ishte , por mbaj mend disa vargje qe nuk i kam harruar.

"Dhe kur dashurohesh, dashurohu n'flake e n'vale
e jo ne sy te kalter
se behesh det i cmendur pendimi..."

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2006 21:16
Hope nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Hope Kliko këtu për të kontaktuar me Hope (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Hope Shto Hope në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Hope në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

Hope sa mire ishim harruam per nje moment dashurine
dhe nje mendim qe po me vjen tani per momentin
mendoj qe dashurojme deri diten e fundit te jetes sone tani sa do behen nuk kam ide

a mund te kete vetem nje dashuri te paharruar ate nuk jap dot pergjigje ndoshta

Mesazh i vjetër 01 Nëntor 2006 21:20
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ToniTr
Anetar i ri

Regjistruar: 01/11/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 20

C do dite mendoj une njeriu dashuron
Nuk eshte e thene qe nje here dashuron e me pas s dashuron me por c do dite dashuron e c do dite rritet e forcohet kjo dashuri per dike

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2006 20:58
ToniTr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ToniTr Kliko këtu për të kontaktuar me ToniTr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ToniTr Shto ToniTr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ToniTr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
atiola
Veteran ne forum

Regjistruar: 19/09/2006
Vendbanimi: Aty ku ti te jesh shiko gjithnje dy here aty jam dhe une mjafton vetem te me mendosh
Mesazhe: 1875

njeriu dashuron deri ne vdekje deri ne diten e fundit te jetes

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2006 21:06
atiola nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të atiola Kliko këtu për të kontaktuar me atiola (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: atiola Shto atiola në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto atiola në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ToniTr
Anetar i ri

Regjistruar: 01/11/2006
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 20

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
njeriu dashuron deri ne vdekje deri ne diten e fundit te jetes

Ja Artiola si u bashkua me mendimin tim qe shkruajta pak min me lart

Mesazh i vjetër 25 Nëntor 2006 21:10
ToniTr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ToniTr Kliko këtu për të kontaktuar me ToniTr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ToniTr Shto ToniTr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ToniTr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:56 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar