Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara... Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Jam e lodhur sonte nga ndjenja e lodhjes.Jam e lodhur nga gjitha"baladat-postimore-forumore-pseudo-poetike" qe lexoj tek the wanna-be writers.Ne nje pike kuptoj sesa shqipetaret e vegjel,qe perzien me shqipetaret e mesem ose te larte,duan te kapin qofte dhe levozhgat e ketyre te fundit ...rruga per te arritur dicka te tille eshte e veshtire,apo jo?Nganjehere sforcimet e teperta cojne ne gjera qesharake.

Huh,u lodha shume sot por ndoshta dhe bera gjera te vlefeshme...Ohuha,mund te pyesesh sesi mund te besh gjera te vlefeshme ne te vetmen ndertese ku grumbullohen ca kokeboshe nga Shqiperia?Si mund ti besh te kuptoje nje injoranti Shqiperie qe te nevojitet vetem 1 minute kohe sa per te bere nje pyetje keshtu mund te evitoja 3 ore pritje te tjera?Natyrisht shqipoja do pergjigjej si shqipo"kam qe ne mengjes qe jam ketu".E natyrisht une do e falenderoja per miresjelljen por...aha,ai qe ishte anes sportelit e pau harbutllekun e shqipos dhe...e denoi ne formen e tije?Po pyes ngaqe injoranti dhe denimin e do me lokomice.E beri te ulej dhe te priste me nje skuze koti,dhe ne tere ate salle me njerez  me trokiti ne xhami qe te afrohesha duke me pyetur se mese mund te ndihmonte.I spjegova problemin,la cdogje,vuri ne pune dhe asistenten e tije dhe une brenda 10 minutash arrita ate qe shqipoja yne i dashur harbut po priste gjate 4 oreve.

Mbasi mora ato qe me nevojiteshin "heroi im i dites" doli nga loketi dhe me dha doren duke me siguruar qe do me ndihmonte sahere qe do kisha nevoje.Mosvalle duhet te spjegoj dhe sjelljen e ketij te fundit?JO!Sic thashe ne fillim jam teper e lodhur.Do ju le hapesire fantazise tuaj shqiptareske.Per sot une e pata dozen time te"shqipove".

Duke dalur i urova suksese me tutje shqipos i cili vazhdonte te qendronte ne denim.Natyrisht neper dhembe po thoja"rrace e poshter paskemi qene".

-----------------------------------------------------------------

Ka plot gjera qe s'kuptoj,psh pse njerezit duhet ti komplikojne aq shume gjerat?Me pelqente te ulesha aq shume ne tren pasi karriget kishin pjeset e mbeshteteses shume te larte keshtu askush s'mund te te shihte nga mbrapa,poashtu perkrah mund te veja canten qe te mos me shqetesonte kush.Natyrisht do dilte ndonje plake qe do thoshte"zonjushe mund te ulem" por...Sot desh me la zemra kur pash modelin e ri te trenave...tre katesh,gjitha karriget e cdo departamenti ishin PERBALLE njera tjetres...Mu duk si ndonje Jules Verne i Paleolithicum,i cili ne Abrin e tije po fantazonte per format moderne te abri.Dhe pak dhe do filloja te therrisja"wakka boe"Just shoot me!Pa dyer,pa banjo ne dukje,pa dritez qe te tregon nese dikush eshte ne banjo ose jo,pa tabelezen e vogel ku tregoheshin stacionet e ndryshme,me dritare te vogla...dhe me nja 8 njerez perballe qe te studiojne kepucet e tua ose-ose kembet nese vesh funde.Modernizim leshi!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 02:32
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re afbeelding 0041.jpg
Ky file është shkarkuar 236 herë.

Kur iken 8 voyeurs arrita te merrja ca prova...grrr!

Hall i madh te dalesh me ato dritaret anijore po mori flake gje...

(hyrja,me poshte eshte nje kat,une jam ne te dytin,nga e njejta hyrja shkon ne te tretin)

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 02:41
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

po ajo kanapeja majtas figurës posht e jotja ?

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 02:46
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Ajo"kanapeja"eshte modeli i ri i karrigeve.Dmth je fundshpine-me-fundshpine me te tjeret.Se mos ngaterron,dera s'eshte aty ku ka shume drite,ai eshte kati -1,dera eshte ke ajo pjesa bosh pa vajtur akoma ke mbajtesja e hekurt qe te con ne kat -1.

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 03:00
Syrius
Larguar

Regjistruar: 19/01/2006
Vendbanimi: Dymbedhjete Hapa Drejt vetmise
Mesazhe: 216

Problemi i disa njerezve eshte qe hamendjet e opinionet e veta i kane ligj.
Ndersa opinione qe mund te bien ne kundershtim me te tyret , ose i marrin si sharje ose si ofendim
..ose i injorojne komplet.
Nuk e marr vesh se si arrin nje njeri te kuptoje shtresen intelektuale te familjes se nje tjetri , veç nga shkrimet qe ky i dyti mund te hedhe neper faqe interneti.

Informacioni gjenetik , dhe ambienti familiar jane baze e forte per parashikimin e vazhdueshmerise se nje individi ne shoqeri.Po vec nje baze ama , sidomos ne momente te tilla qe po kalon shoqeria shqiptare.

Dikush mund ti kete patur prinderit , juriste te njohur ne gjithe vendin , e aktore mjaft te talentuar. Por vete ecen ngadale ne zhvillimin e tij intelektual , per arsye me te thella.

Dikush tjeter mund te vije nga nje familje ku te dy prinderit bashke nuk kane lexuar nje liber , por vete ka dy diploma e ka shkruar te pakten trefishin e librave qe kane lexuar prinderit e tij.

Kompleksi i superioritetit nuk ka brire...

gjithashtu edhe mungesa momentale e vullnetit per te mbajtur deri ne fund nje qendrim...
Shoh veten ne pasqyre e me kujtohet Oscar Wilde :

"Mund ti bej balle gjithckaje , pervecse Tundimeve te mia"

Duhet patjeter te rigjej veten time, e ato qendrime qe me karakterizonin deri dikur , e per te cilat isha krenar.

Vikan momente ne jeten e disa njerezve, ku vertete nuke njohin me veten ...Bah sa kot.

Mesazh i vjetër 06 Maj 2006 21:33
Syrius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syrius Kliko këtu për të kontaktuar me Syrius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Syrius Shto Syrius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syrius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Dhe pak dite durim dhe mund te te shoh serish.Kendej thone qe peshat e fundit jane perhere me te renda.Totalisht e vertete,ndihem e renduar nga pesha e mungeses me teper se asnjehere.Me mungon rutina qe kishim:ti ne pune,une ne uni,ne stazh...Keto kohe me ka munguar struktura e cdo gjeje,madje dhe koha ka humbur fillin e saje.

--------------------------------------------

Sot mbasi mbarova dy leksionet po shkoja tek parkingu me nje mik dhe nje mike tere qejf duke u llafosur.Duke dalur nga korridori,ne shkallet e unit shoh nje cun nga nje viti i fundit te cilin e njoh nga Organizata Studentore.Sapo na sheh ne ai PLLAQQQQ nje te lepire ne buze asaj goces me te cilen po rrinte.Ne shikojme njeri-tjetrin.Ku miku duke kaluar e prek ne sup si forme pershendetjet kur ai ja nis te luaje rolin e te befasuarit qe po na sheh,na jep nga nje te puthur ne faqe mua dhe shoqes time.Ky miku im e sjell biseden rreth e rrotull derisa perfundoi ne pyetje per partnerin tim.Ky cuni vetem se shikonte.Me vone ikem.Ajo shoqja mori makinen e saje.Une me kete shokun timen,do e shoqeroja deri tek app.i tije meqe kishte probleme me makinen.Sa hyme ne makine ja plasem te qeshuri per formen ne te cilen ky miku arriti ta ngacmonte indirekt.

-"E...,s'ja ka bluar stomaku refuzimin tend atij?Ca hajvani!"

*"Po di une?!Pastaj"refuzim"...pfff,me ka ftuar disa here te pime dicka dhe ka ndodhur te jem perhere e zene deri kur me pa ne shoqeri te embel ... "

-"Ahh,ti..."

Kam patur fatin te takoj njerez ne jete qe mbartin gjithe ingredientet qe jane te nevojshem per nje shoqeri gati ideale.Njihemi qe ne kolegj me te,shoke te ngushte qe atehere...shpesh kur pyesin se qekur njihemi ju them per ta ngacmuar"e njoh qe atehere kur e kishte mbuluar akneja " Ai ja be perhere"Mire tani,mire,mbylle dosjen "

Mesazh i vjetër 08 Maj 2006 15:01
amor alucius
Ennology

Avioni i fundit nga... te risolli serish ketu.Kam gjume,jam teper e lodhur dhe e lumtur per te shkruar me gjate!

Mesazh i vjetër 13 Maj 2006 20:59
amor alucius
Ennology

Me duket i cuditshem dhe njekohesisht i pabesueshem fakti qe do ve kembe ne Shqiperi serish,mbas kaq shume-e-shume vitesh.Nuk e di nese do njoh ndokend atje(hiq njerezit te cilet kam takuar kendej),ne fakt se di as nese do dija te gjeja rrugen per ne shtepi por tashme pak rendesi ka...gjerat qe harrohen rimesohen.Me ka kapur nje mall i papershkrueshem per shtepine ku kam lindur,aty ku kam kaluar caste aq te lumtura.Nuk e di sesa do rigjej shtepine time me gjitha ndryshimet e rinovimet sidoqofte do jete nje ndjenje gezimi qe do e shoqeroje qendrimin tim aty.

----------------------------------------------------

Zemerplehret mundohen te mbulojne mykjen e shpirtit te tyre,mundohen te hedhin nje fasade te bukur mbi deshtimet e tyre personale,mundohen te mos bejne te dukshem shenjat e vetmise te tyre.Mgjth,e rendesishme eshte qe ato ferrin e tyre personal,ate qe i krijuan vetes me ndonje pseudo-djallezi po e perjetojne ne doza te plota.Shpesh mendojne qe mund te fshehin cdogje,mekat qe njerezit kane sy...

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 11:09
Indrit
I pandreqshem.

Regjistruar: 01/04/2004
Vendbanimi: I ulur ne zemren e nenes.
Mesazhe: 1814

I vetmuar dhe i vrare shpirterisht qendroj ne dhomen time.
Ka disa ore qe ka kaluar mesnata por gjumi si duket ka humbur rrugen e nuk do vije sonte...
Eh harraq ku je valle? ndoshta ke harruar dhe e ke pire vete helmin e gjumit?
Heret e vone do te vish sepse, nuk ke ku te shkosh por ama nese e perserit dije se je i shkarkuar nga puna.
Me keqardhje nga shefi

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 12:32
Indrit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Indrit Kliko këtu për të kontaktuar me Indrit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Indrit Shto Indrit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Indrit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Eshte e vertete qe njerezit mdonjehere gabojne...Por sa e veshtire te mesosh nga gabimet kur te mungon vullneti!!

Mesazh i vjetër 15 Maj 2006 12:59
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:21 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 68 faqe: « E parë ... « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Copeza jete nga e kaluara...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar