ksovari
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 17/08/2005
Vendbanimi: kosove
Mesazhe: 610
|
Po citoj ato që tha agata
[B]Personalisht nuk do kisha nevoje per asnje kompliment, thjeshte te isha e dashuruar nga familja, miqte e i dashuri im infinitivisht.. ( jam pak endrrimtare un, e pranoj) :
------------------------------------------------------------------------------------------------
Njerezit e menqur nuk presin komplimente dhe lavdata, por vleresime dhe kritika, ne menyre qe te jene sa me afer arsyes dhe shendetin te arsyes.
Pra kjo eshte arsyeja me e madhe, por edhe me e kenaqshme do te ishte sikur ta kerkonim edhe kenaqesin e Krijuesit, e kush e arrin ate ,ai vertete eshte ne nje fitore te madhe.
Ne disa raste komplimentet jane mashtrime, por eshte e arsyes qe qe kete komplimente keshilluese,p.sh.sapere ilustrim:"je shume e embel , e bukur dhe sjellshme veq e qik do te doja,nervozen largoje se ste shkon per stili, ti je enderr qe te endrojk , dhe film qe te shikoj, arsye qe mendoj , te lumtur si te bej...."
ose edhe disa raste, kur ***ti i dashuruar te jene te afte dhe mburoj per njeri tjetrin,p.sh.
kur te nervozohet ti ta qetesosh edhe pse ne ate moment mund te ta thote ndonje fjale te rende, atehere, durodhe me pas do ti vij ndermend se qfare beri dhe do i pret kritikat e tua , dhe juve ne ate moment ti thoni asaj ,EPO EDHE KJO ESHTE DASHURI... BILE EDHE ME SHUME KESHTU ME PELQEN ...,,, kur deshiron te te kerkoj falje i thua hesht se veq te kam falur...
duhet me gjen gentil.. veqedhe shperblimi eshte i madh.
KUJDES ! ÇDO LËVIZJE KUSHTON me shqetesimin e saj, aq me shume ne kete kohe.
you all are the best never don't give up