Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur... Vlerësimi i Temës: 7 votime, mesatarja 4.00.
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

french kiss jane ne mode me shume neper evrpope. p,s neper trena n'a merzitnin me ner me thanen shume nganjehere ciftet duke u cartafilosur me njeri-tjetrin perball meje. i urreja sidomos kur une nuk kisha nje goce prane

Te hipen zilia kur je vetem dhe sheh te tjeret duke u puthur perreth teje, he? Hahaha! Dhe mua te te them te drejten... :p S'mund t'i duroj fare ose thjeshte ve kufjet e iPod-it ne vesh dhe mbylli syte

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Maj 2008 18:07
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
epo pse ti dreqe don te na prishesh endrrat?! a e ke pare ate filmin Jerry maguire, kur ai thote...

"lie to me Jerry lie to me" pra te na genjeni dhe te thoni se jane per neve eshte me e shendetshme ne ket rast

ehe e kam pare por sme kujtohet... dhe enderr qe relaizohet eshte mos me amoren me nje tjeter.. me mua pshm, por jo puthje ne public.. thjesht e urrej..

Mesazh i vjetër 16 Maj 2008 19:23
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Mendo sikur te isha ne shtepi tani.
Ndoshta do ta shijoja edhe kete shi...

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 14:20
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Te hipen zilia kur je vetem dhe sheh te tjeret duke u puthur perreth teje, he? Hahaha! Dhe mua te te them te drejten... :p S'mund t'i duroj fare ose thjeshte ve kufjet e iPod-it ne vesh dhe mbylli syte :D

e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriend:) me duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja:)! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!!:) kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 14:53
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ehe e kam pare por sme kujtohet... dhe enderr qe relaizohet eshte mos me amoren me nje tjeter.. me mua pshm, por jo puthje ne public.. thjesht e urrej..

hahahah! so you saying there is a chance?! .....tani  e kam te sigurt se e ke pare dumb&dumber movie, kur jim carry i thote asaj goces ne fund, per shancin 1 ne nje million.

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 15:08
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
zemer-....
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 09/03/2008
Vendbanimi: ........................
Mesazhe: 447

mendo sikur te mos kisha njohur do ndjehesha bosh dhe vetem ........dhe cdo gje do me dukeshe gri............sdo kishte ardhur pranvera per mua.......

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:05
zemer-.... nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të zemer-.... Kliko këtu për të kontaktuar me zemer-.... (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: zemer-.... Shto zemer-.... në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto zemer-.... në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriend me duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!! kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...

O t'marrte e mira se kam qeshur me lot.

E di c'ju them une shpesh miqeve? Ne nje restaurant bosh, s'ka kush deshire te hyje. Por, pikerisht ne ato restaurantet qe jane plot me njerez, na terheqin sepse ne nje pike i thua vetes"epo s'jane te gjithe te cmendur qe hyne aty, duhet te kete kualitet"

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Mendo sikur te isha ne restorant tani :p

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:11
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Kush do qerase?

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:16
diabolic
bastard_inside

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kush do qerase?

Ne meshkujt shqiptar jemi kavalier keshtu qe na takon ne te qerasim.
Nuk te le une te vesh doren ne xhep ti jo :p

Mesazh i vjetër 18 Maj 2008 17:33
Ora tani: 12:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 187 188 189 190 191 192 193 194 195 [196] 197 198 199 200 201 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Mendo sikur...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar