Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
tani per tani po firmos letrat per ndarjen ....
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
hahaha po ti nis me komshijen ...apo ke kundershtim
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA tani per tani po firmos letrat per ndarjen .... e pronave deshe me thon
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA tani per tani po firmos letrat per ndarjen ....
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil hahaha po ti nis me komshijen ...apo ke kundershtim
__________________ Walking the drunkard's walk...
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul hahahaa ... e ke pare filmin shah mat
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul
Jo ma trego
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil e pronave deshe me thon pronave te tundshme e te patunshme , ndarjen nga burri nga neser jam beqare ...hahahah
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil e pronave deshe me thon
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Jo ma trego midhja mbreteresha e Butrintit
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Jo ma trego
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pronave te tundshme e te patunshme , ndarjen nga burri nga neser jam beqare ...hahahah me ne fund te erdhen mendte
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA pronave te tundshme e te patunshme , ndarjen nga burri nga neser jam beqare ...hahahah
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil midhja mbreteresha e Butrintit Mos quhet "dy here mat"? e kam pare, po s'po bej dot lidhjen
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil midhja mbreteresha e Butrintit