Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Njerzit qe qeshin shume...!
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
tresh
.

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 2752

Eriosa: sa per kujtese e qeshura te zgjat jeten vetem me 5 min
nje e qeshur 5 min dy te qeshura 10min etj etj me progresion aritmetik

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2005 20:27
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Une jam 100% pro te qeshures dhe ashtu si Eri edhe une e quaj avantazh te karakterit te njeriut.
Madje nje nga universitetet perendimore beri nje studim shume te hollesishem ne pasojat e te qeshurit dhe resultati ishte se te qeshurit te zgjat jeten, eshte me i shendetshem dhe qe te qeshurit te tregon me te re ne fytyre. Kjo e fundit sepse sa here qeshka njeri ve ne levizje 72 muskuj te fytyres!!

Keshtuqe te dashur miq te furumit mos pushoni se qeshuri, edhe kur jeni te merzitur te pakten mundohuni te buzeqeshni sepse do te gezoni ata qe ju rrethojne.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2005 20:31
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha tresh
Eriosa: sa per kujtese e qeshura te zgjat jeten vetem me 5 min
nje e qeshur 5 min dy te qeshura 10min etj etj me progresion aritmetik

Imagjino ca moshe mund te kem arritur une&ata njerez qe qeshin shpesh me gjithe shpirt,do thyejme ndone rekord gines,per pune moshe me duket:p:p:p:p
Sa keq qe nuk rritet me progresion gjeometrik do kisha me shume shpresa ta shkruaja emrin ne librin gines:p:p:p

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2005 20:31
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

une kam gjete nje ketu ne forum qe me be me qeshe me temat qe hap po se bej publik emrin :p

Ne pergjithesi e qeshura per mua permireson ''cilesine'' e jetes dmth nqs kam probleme apo strese te ndryshme,dhimbje koke etj marr nje doze te qeshure dhe keshtu mendimet e keqia per momentin ikin.
Edhe me miqte e mi e kam zakon qe kur i shoh ne mendime, pasi ti kem ngjushelluar ose dhene mendimin tim, mundohem ti kthej ne humor me ane te ndonje batute me ane te ndonje irone apo thumash....

edhe hopa... 5 min jete me shume

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2005 20:46
tresh nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tresh Kliko këtu për të kontaktuar me tresh (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tresh Shto tresh në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tresh në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
nga_ketu_atje
Anetar i ri

Regjistruar: 02/12/2005
Vendbanimi: Amerike
Mesazhe: 1

Mua me duket qe kjo shoqes tate cdo gje qe ben i shoqi nuk e pelqen. Dmth qe nuke don fare e cdo gje e besdis. E nxorra kete konkljuzjon nga qe the ti qe ajo i thote njerezve te vet te mos qeshin me kete "karagjoz" ose dicka te tille. Me duket se problemet e saj jane me te brendshme se vetem qe ai eshte shakaxhi.
Une kam nje burre qe ben shume shaka dhe une ja kam qef kete anen e tij sepse sa merzitem ai me ben per te qeshur. Ku ta gjesh nje njeri qe ta heqi mendjen nga problemet.

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2005 23:38
nga_ketu_atje nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të nga_ketu_atje Kliko këtu për të kontaktuar me nga_ketu_atje (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: nga_ketu_atje Shto nga_ketu_atje në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto nga_ketu_atje në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
une kam gjete nje ketu ne forum qe me be me qeshe me temat qe hap po se bej publik emrin :p

Ne pergjithesi e qeshura per mua permireson ''cilesine'' e jetes dmth nqs kam probleme apo strese te ndryshme,dhimbje koke etj marr nje doze te qeshure dhe keshtu mendimet e keqia per momentin ikin.
Edhe me miqte e mi e kam zakon qe kur i shoh ne mendime, pasi ti kem ngjushelluar ose dhene mendimin tim, mundohem ti kthej ne humor me ane te ndonje batute me ane te ndonje irone apo thumash....

edhe hopa... 5 min jete me shume

Tresh, me thuaj kush eshte ai ose ajo qe me temat qe hap te ben me qesh (ma thuaj tek veshi

Mesazh i vjetër 09 Dhjetor 2005 04:53
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tresh
.

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Tresh, me thuaj kush eshte ai ose ajo qe me temat qe hap te ben me qesh (ma thuaj tek veshi

AGATA afroje veshin se eshte emer pak i ......
ose me mire zbrase kutine e MP se e ke plot :p :p ta them aty

Mesazh i vjetër 10 Dhjetor 2005 23:45
peshtimi
I paregjistruar

Regjistruar: --- JO ---
Vendbanimi:
Mesazhe: N/A
0

Tresh,

Te lutem thuaje jo vetem per veshin e"vockel" te Agates,por edhe per veshet tane "llapushe".

Nje nga rasyet qe kontrolloj shpesh FH,eshte nje "ndihmes gjeni",i cili me ben te shkrihem gazit,sa here qe i lexoj mesazhet....

Agata,

Flm per temen interesante.......Qeshu rini, qeshu.........

Mesazh i vjetër 11 Dhjetor 2005 19:47
Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516

Re: Njerzit qe qeshin shume...!

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Te dashur bashkeatdhetare, kam nje mik i cili me ben gjithnje te qesh, per kete, me pelqen shume shoqerija me te, por per arsyje kohe nuk takohemi shpesh.
Gruaja e tij, qe eshte edhe nje shoqe e mire, e imja, nuk e duron dot humorin e tij e situata behet akoma me keq kur ai fillon te bej klonin e cirkur... Ajo mendon qe nje burre nuk i shkon te qesh gjith kohes, ajo preferon qe ai te jete pak me teper serjoz..

Nga kjo, me lindi ideja e kesaj teme..
Nese parteneri ose partenerja juaj, eshte dikush qe qesh shume e ben nevazhdimesi humor.. A do ju shqetesonte kjo gje? apo ne te kundertet do ju pelqente?
C fare mendoni per njerzit, qe adhurojne te bejne me qesh te tjeret rreth vetes?
A ju ka ndoshur te beni dike per vete me humorin tuaj?

Mirepres pergjigjet tuaja

Pershendetje

Agata pershendetje, urime per temen!
Mendimi im eshte se si gjithecka tjeter ne jete, edhe humori ka nje mase te caktuar. Cdo gje ne mase te tepruar eshte e keqe, qofte edhe dashuria qofte edhe humori qe ne parim jane ndjenja te mira.
Sigurisht ne pergjithesi te gjithe do ta prefronin shoqerine e dikujt qe i ben te qeshi, edhe une personalisht do ta preferoja nje shoqeri te tille, por ka nje ndryshim te madh midis shoqeris me dike qe eshte shakaxhi gjithe kohen edhe te jesh i/e martuar me nje person te tille. Njeriu duhet te dije kur te bej shaka edhe kur te tregohet serioz. Kam takuar nga ata njerez qe gjithe kohen e kane mendjen vetem per gallate, per nje ore, dy ore ne shoqerine e tyre eshte e kendshme, por te jetosh me nje person te tille besoj se duhet te jete e lodhshme. Sidomos nqs mundohesh te nisesh nje diskutim serioz apo ke nje problem edhe tjetri vetem qesh edhe ben shaka.
Sic thote populli "Gjella me kripe, edhe kripa me karar".
Ky eshte mendimi im. Megjithate ky forum personalisht mendoj se ka nevoj per pak me teper humor keshtu qe kush ka gallat per te bere nga ana ime eshte i mirepritur.
Pershendetje te gjitheve! Mos harroni te qeshni!!!

Mesazh i vjetër 12 Dhjetor 2005 02:52
iliriusa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të iliriusa Kliko këtu për të kontaktuar me iliriusa (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të iliriusa't! Kërko mesazhe të tjera nga: iliriusa Shto iliriusa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto iliriusa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:

AGATA afroje veshin se eshte emer pak i ......
ose me mire zbrase kutine e MP se e ke plot :p :p ta them aty

ahahahah O tresh ose me mire o mistreç... jo vetem qe perfiton te afroj veshin e nuk me thua asgje, por edhe guxon e genjen.. Kutine time te mesazheve nuk e kam plot por nese ke deshire te ma mbushesh ti.. nuk jam kundra

Mesazh i vjetër 18 Dhjetor 2005 19:07
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:29 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Njerzit qe qeshin shume...!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar