iliriusa
Shpirt i lire.....

Regjistruar: 11/03/2004
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 1516
|
Re: Njerzit qe qeshin shume...!
Citim: Po citoj ato që tha agata
Te dashur bashkeatdhetare, kam nje mik i cili me ben gjithnje te qesh, per kete, me pelqen shume shoqerija me te, por per arsyje kohe nuk takohemi shpesh.
Gruaja e tij, qe eshte edhe nje shoqe e mire, e imja, nuk e duron dot humorin e tij e situata behet akoma me keq kur ai fillon te bej klonin e cirkur.. . Ajo mendon qe nje burre nuk i shkon te qesh gjith kohes, ajo preferon qe ai te jete pak me teper serjoz..
Nga kjo, me lindi ideja e kesaj teme..
Nese parteneri ose partenerja juaj, eshte dikush qe qesh shume e ben nevazhdimesi humor.. A do ju shqetesonte kjo gje? apo ne te kundertet do ju pelqente?
C fare mendoni per njerzit, qe adhurojne te bejne me qesh te tjeret rreth vetes?
A ju ka ndoshur te beni dike per vete me humorin tuaj?
Mirepres pergjigjet tuaja
Pershendetje
Agata pershendetje, urime per temen!
Mendimi im eshte se si gjithecka tjeter ne jete, edhe humori ka nje mase te caktuar. Cdo gje ne mase te tepruar eshte e keqe, qofte edhe dashuria qofte edhe humori qe ne parim jane ndjenja te mira.
Sigurisht ne pergjithesi te gjithe do ta prefronin shoqerine e dikujt qe i ben te qeshi, edhe une personalisht do ta preferoja nje shoqeri te tille, por ka nje ndryshim te madh midis shoqeris me dike qe eshte shakaxhi gjithe kohen edhe te jesh i/e martuar me nje person te tille. Njeriu duhet te dije kur te bej shaka edhe kur te tregohet serioz. Kam takuar nga ata njerez qe gjithe kohen e kane mendjen vetem per gallate, per nje ore, dy ore ne shoqerine e tyre eshte e kendshme, por te jetosh me nje person te tille besoj se duhet te jete e lodhshme. Sidomos nqs mundohesh te nisesh nje diskutim serioz apo ke nje problem edhe tjetri vetem qesh edhe ben shaka.
Sic thote populli "Gjella me kripe, edhe kripa me karar".
Ky eshte mendimi im. Megjithate ky forum personalisht mendoj se ka nevoj per pak me teper humor keshtu qe kush ka gallat per te bere nga ana ime eshte i mirepritur. 
Pershendetje te gjitheve! Mos harroni te qeshni!!! 
|