Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A Merrni Para Borxh?
SA HERE MERRNI PARA BORXH??
Mbi 2 here ne muaj
2 here ne muaj
NJe here ne muaj
Shume rralle
Asnjehere
Nuk dua te pergjigjem )
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

Citim:
Po citoj ato që tha football
Sa kohe qe kam jetuar larg Amerikes, i shtrija kembet sa kisha jorganin dhe shume here edhe i mblidhja afer barkut.
Qe kur erdhem ne Americe jo vetem qe nuk i shtrij kembet sa kam jorganin, por kaloj edhe kufijte e krevatit (king size po deshe)
Ka nje sistem kjo America qe te jep borxhe me thrime dhe ti merr me tonelate

nderton kredibilitet me credit carta po he, une keshtu e ngushelloj veten kur bej ndonje shopping spree te papare
cash me e shumta qe mbaj me vete eshte ndonje 20 a 30 dollarsh (e ke parasysh per ato nepset momentale te dites, jo cokollata apo latte) pa shpenzimet e tjera i fus ne karte.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:13
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha sHejTonJa

nderton kredibilitet me credit carta po he, une keshtu e ngushelloj veten kur bej ndonje shopping spree te papare
cash me e shumta qe mbaj me vete eshte ndonje 20 a 30 dollarsh (e ke parasysh per ato nepset momentale te dites, jo cokollata apo latte) pa shpenzimet e tjera i fus ne karte.

Pse perdoret cash andej nga juve Une kam kohe qe kam harruar te numeroj leke cash.

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:17
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Talking

Tani a i mar para borxh shtetit.... sa te duash .....
I mar dhe i kthej me shumeeee ky eshte lezeti i Amerikes.
Aq sa te ndimon me shume te kerkon....
Por per para borxh te afermeve e kam bezdi.... jo nuk ju mar...

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:19
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Jo mua me pelqen qamet ku sistem me debit card , nje pin te mbaj mend dhe ec atu , lumturi e madhe po i haroj dhe ngjyren lires angleze vecse ndonje peslekshe per ndonje camcakiz
Mos me folni per credit card se te vrava

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:21
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Ma jep dhe mu nji camcakiz te jashtem se jam merzit me keto te venit

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:23
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Cfare market ? :p

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:24
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Ma jep dhe mu nji camcakiz te jashtem se jam merzit me keto te venit

Ah moj sheqerke, ja po te dergoj edhe une ca ketej matane Atllantikut :p:p Keto i ke prodhim kinez se tjeter prodhim nuk gjen me ne Americe

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:26
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Po ti njifja markat nuk ta kerkoja, se keto markat ketu ma shpifin

Une po te them te jashtme, ti thu ca marke????

Hej bela me keto evropianet!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 01:27
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ksenia
Ne vendlindje

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: TR
Mesazhe: 894

Edhe ketej nga Tirana kane filluar kredite bankare po ketej jane me vampiresha se ne Amerike...Gjithashtu eshte e paperballueshme te terheqesh kredi nga banka pasi me rrogen mujore ketu mezi rrotullohesh per konsumet e perditshme e jo me te likujdosh edhe bankat...
Uroj qe politika e bankave ne vendin tone te ndryshoje....

Mesazh i vjetër 26 Janar 2006 12:41
ksenia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ksenia Kliko këtu për të kontaktuar me ksenia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ksenia Shto ksenia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ksenia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vdekja_22
I zhgenjyer Xfundimisht

Regjistruar: 20/12/2005
Vendbanimi: Big City Life
Mesazhe: 219

Leke borxh

IIIIIIIIIIhaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Njerez te mire perpara se ti jepni shokut shoqes leke borxh mendohuni mire:
nese preferoni te humbisni leket
apo shokun??? !!!
Eshte ves i keq por me te ardhurat tona... do s'do here humbim leket e here shoket!

Mesazh i vjetër 27 Janar 2006 00:48
Vdekja_22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vdekja_22 Kliko këtu për të kontaktuar me Vdekja_22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Vdekja_22 Shto Vdekja_22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vdekja_22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > A Merrni Para Borxh?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar