Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Si mund te shprehet dashuria?...
Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha zemer_mbyllura
Sikur gjerat te ishin aq te thjeshta....
Ne jemi te dy ne te njejten shkolle, studiojme ne te njejten dege... dhe si per ironi te fatit do te fillojme te dy te punojme ne te njejtin vend, ne te njejtin orar...
Kemi aplikuar per vend pune, pa e ditur se behej fjale per te njejtin ambient pune.
A ekziston fati? A ekzistojne fjalet “ishte e shkruar”.. Besoj se po.
Por kam frike te mendoj se ai eshte fati im...
Sepse po e besova diçka te tille, do e kisha e rende te pranoja te kunderten...

Epo nuk qenkeni aq adoleshente ju te dy Miqte e Mire.
S`ka mashkull ne bote qe s`e ve re` afrimitetin e nje femre.
Me shokun(shoqen) s`eshte e thene te qendrosh ne cdo cast pas tij(saj),
por kur ndjenjat jane ne mes, atehere hapu deren.
Meqe jeni ne kontakt te vazhdueshem,-thuaja hapur(nje trillim femror)= "Miku im, kam deshire te bisedoj me ty.Ka kaq dite qe nje djale me ndjek nga lagja ime.Por s`e ndjej..."
Kjo eshte modeli per te kap ti kapacitetin mashkullor te mikut tend,
shif reagimin e tij,-pastaj vjen casti dhe te propozon vete ai.
Nese ai reagon ftohte, do te thote se ska ndjenja dashurie per ty,
keshtu qe mund te mbeteni vetem miq e kaq.Historia mbaroi.
As nuk prish miqesine, as nuk i ushqen me vetes illluzione te kota.
good luck

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2006 03:59
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Citim:
Sikur gjerat te ishin aq te thjeshta....
Ne jemi te dy ne te njejten shkolle, studiojme ne te njejten dege... dhe si per ironi te fatit do te fillojme te dy te punojme ne te njejtin vend, ne te njejtin orar...
Kemi aplikuar per vend pune, pa e ditur se behej fjale per te njejtin ambient pune.
A ekziston fati? A ekzistojne fjalet “ishte e shkruar”.. Besoj se po.
Por kam frike te mendoj se ai eshte fati im...
Sepse po e besova diçka te tille, do e kisha e rende te pranoja te kunderten...

kur te  dalesh nga puna... dil    per ndonje kafe me  te.... edhe ke  cke  thuaja.. mos ushqe iluzione   ne koken tende...   un te troc more  djal thuaj... edhe e  kupton ai 

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2006 05:47
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eyesight
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 13/04/2006
Vendbanimi: Diku atje tej, atje ku ti nuk me arrin dot...
Mesazhe: 390

Nese vertet ndjen per te, bej dicka qe ai te kuptoje se per ty ai eshte shume i rendesishem. Jo gjithmone fjalet e drejtperdrejta jane te rendesishme, gjestet, te qendruarit prane jane te rendesishme.

Jeni te dy ne te njejtin vend pune per nje kazualitet fantastik? Atehere nje shprehje si "sa mire qe jeta na ofron kete shans per te qendruar gjithnje prane" shoqeruar me nje buzeqeshje te embel eshte shume me vend. Shihe drejt ne sy dhe do te kuptosh ate cka ai ndjen

Te uroj shume fat!!!

Mesazh i vjetr 16 Nëntor 2006 17:35
Eyesight nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eyesight Kliko këtu për të kontaktuar me Eyesight (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eyesight Shto Eyesight në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eyesight në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cindi
larguar

Regjistruar: 02/09/2005
Vendbanimi: arratisur
Mesazhe: 2664

Re: Si mund te shprehet dashuria?...

Citim:
Eshte diçka qe s'e kisha menduar asnjehere: Te dashuroj shokun tim te ngushte.Por nuk gjej kurajon t'ia them.Une do te doja qe ai ta dinte.Ai eshte njeriu me i mire qe ka njohur zemra ime, njeriu me i bukur qe kane pare syte e mi.Nese ndonjehere kam menduar te gjej Mr.Right, e di qe ai eshte i duhuri. Por si shprehet dashuria...?...

Mos u vono zemer_mbyllur.

Instikti dhe intuita jane shume me te zhvilluara tek femrat se sa tek meshkujt, prandaj cdo minute qe kalon eshte humbje kohe, qe nuk kthehet mbrapa. Meshkujt duan kohe te mendohen, femrat duan shkathtesi te veprojne. Edhe ne qofte se nuk realizohet ajo qe ti enderron, ( qe une kam besim se do te realizohet) te pakten je e cliruar nga stermundimet e mendimeve te shumta, qe ke ne koke. Ne kohen qe jetojme sot nuk eshte turp t'ja shprehesh edhe ti e para dashurine djalit.

Vrapo dhe mos u ndal. Mos u deshpero si do qe te jete fundi. Nje porte e re do te hapet per ty. Besoj se cdo gje do te dal per se mbari.

Mesazh i vjetr 18 Nëntor 2006 22:31
Cindi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cindi Kërko mesazhe të tjera nga: Cindi Shto Cindi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cindi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Epo nuk qenkeni aq adoleshente ju te dy Miqte e Mire.
S`ka mashkull ne bote qe s`e ve re` afrimitetin e nje femre.
Me shokun(shoqen) s`eshte e thene te qendrosh ne cdo cast pas tij(saj),
por kur ndjenjat jane ne mes, atehere hapu deren.
Meqe jeni ne kontakt te vazhdueshem,-thuaja hapur(nje trillim femror)= "Miku im, kam deshire te bisedoj me ty.Ka kaq dite qe nje djale me ndjek nga lagja ime.Por s`e ndjej..."
Kjo eshte modeli per te kap ti kapacitetin mashkullor te mikut tend,
shif reagimin e tij,-pastaj vjen casti dhe te propozon vete ai.
Nese ai reagon ftohte, do te thote se ska ndjenja dashurie per ty,
keshtu qe mund te mbeteni vetem miq e kaq.Historia mbaroi.
As nuk prish miqesine, as nuk i ushqen me vetes illluzione te kota.
good luck

:p:p:p:p s`e besoj qe e kam shkruar un ket mesazh, almost three years ago... 

Mesazh i vjetr 26 Mars 2009 12:12
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
Eshte diçka qe s'e kisha menduar asnjehere: Te dashuroj shokun tim te ngushte.Por nuk gjej kurajon t'ia them.Une do te doja qe ai ta dinte.Ai eshte njeriu me i mire qe ka njohur zemra ime, njeriu me i bukur qe kane pare syte e mi.Nese ndonjehere kam menduar te gjej Mr.Right, e di qe ai eshte i duhuri. Por si shprehet dashuria...?...
ja pra ktu e kontradiktoni veten juve gocat qe jeni genjeshtare te persosura, si i thojne asaj fjales kur juve te thoni miremengjes, ik se te zuni nata.
me pak fjale kur ne meshkujt themi se nuk ka shoqeri te sinqert ne mes nje mashkulli e nje femre, juve kerceni dhe na quani xheloza t marre
mundoheni tna hedhni edhe plihur syve

Mesazh i vjetr 19 Mars 2010 03:23
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Duke u fshehur sforcueshem

Mesazh i vjetr 19 Mars 2010 04:23
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* sht moderator/e n kt nn-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:

Hidhja larg e larg, qe te pelqen nje cun, dhe prit reagimin. Mos i thuaj qe eshte ai. Po te deshi dhe ai do e ndjesh ndryshimin ne sjelljen e tij. Ka mundesi dhe ai ndjehet njesoj si ty, gjersa nuk di te kete ndonje tjeter.:

Mesazh i vjetr 22 Shtator 2010 18:34
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Si mund te shprehet dashuria?...

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Hidhja larg e larg, qe te pelqen nje cun, dhe prit reagimin. Mos i thuaj qe eshte ai. Po te deshi dhe ai do e ndjesh ndryshimin ne sjelljen e tij. Ka mundesi dhe ai ndjehet njesoj si ty, gjersa nuk di te kete ndonje tjeter.:

Deb* si psh???? ke qene ndonjehere ne kine????? Te dua shume????

E di ate shprehjen " Bjeri shkurt se ke lehtesira" ????? Funksionon ...... Nje dite kur te jeni vetem, hudhju ne qafe, jepi nje te puthur ......... (jo ne faqe kuptohet) ....... ene do e shohesh sa e lehte eshte ....... Po nuk funksionoi ........................... jam gati te mbaj fotografine e Amorit nje muaj si avatar ............ .

Mesazh i vjetr 22 Shtator 2010 19:21
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Plase per i çike foto.

O Turtull, t'kishte qene aq i thare nga dashuria do i ishte hedhur vete ne qafe ai. Mundesia egziston qe ai po e perdor dhe per perkedhelje egot. Na doli i turpeshmi i botes, pupupu.

Mesazh i vjetr 22 Shtator 2010 20:56
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 18 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Si mund te shprehet dashuria?...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar