Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Si ju trajtojne ne vendin ku jetoni?
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Nuk shikoj ndonje ndryshim trajtimi nga ai i Shqiperise nga ketu ku ndodhem...Po me trajtojne shume mire siç me kane trajtuar deri dje ne vendelindje...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Maj 2007 20:42
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

asnji ndryshim nga keta ketu ku jetoj.kam mare indetitetin e tyre{pashaporten dmth}dhe ne mentalitet apo jet jam bo si kta.me pune jam mire ,kam biznesin tim kam edhe anglez ne pune.nuk kam ndonnji problem dhe ndjehem si ne shpin time.ose me mire jam ne shpin time meqe e kam dhe te bler lol

Mesazh i vjetër 02 Maj 2007 23:20
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Ehh shqiptari trajtohet keq ne shumë raste se të tilla jane rrethanat në vendin ku jeton...mirë kur shikon punën e vet...mirë kur shikon punën e vet :o:

... në përgjithësi...

Mendoj se çdo gjë varet nga niveli kulturor i banorëve te vendit dhe si e bën veten shqiptari ta trajtojnë...

Mua në vendin ku jetoj me trajtojne siç e meritoj...mire dmth

Mesazh i vjetër 19 Maj 2007 21:49
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

mire trajtohem...jam une e mire pa jane keta te mire
vetem se cdo gje ua bej albanian.....u coj dhe libra looool

Mesazh i vjetër 19 Maj 2007 22:18
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

si pasha , pronto me rrine

Mesazh i vjetër 19 Maj 2007 23:09
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
joni_sheva
Anetar i ri

Regjistruar: 11/06/2007
Vendbanimi: Malaysia
Mesazhe: 1

Cool

ej

nuk po kuptoj cfar jan keto qe thoni.edhe pse jemi larg shqiperise dhe jemi ne nje vend te huaj kjo nuk do te thote gje.po pse nuk thoni se si shqiptaret i trjatojne te tjeret.ktu ku jetoj un nuk e vrasim mendjen fare se shqiptari eshte kapo.bej qti doj qejfi per aq sa ja vlen dhe te gjithe na respektojne.jan mesuar me koken e shqiptarit tani.heehheehheh

Mesazh i vjetër 11 Qershor 2007 22:33
joni_sheva nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të joni_sheva Kliko këtu për të kontaktuar me joni_sheva (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: joni_sheva Shto joni_sheva në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto joni_sheva në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Re: ej

Citim:
Po citoj ato që tha joni_sheva
nuk po kuptoj cfar jan keto qe thoni.edhe pse jemi larg shqiperise dhe jemi ne nje vend te huaj kjo nuk do te thote gje.po pse nuk thoni se si shqiptaret i trjatojne te tjeret.ktu ku jetoj un nuk e vrasim mendjen fare se shqiptari eshte kapo.bej qti doj qejfi per aq sa ja vlen dhe te gjithe na respektojne.jan mesuar me koken e shqiptarit tani.heehheehheh

kapò? ahahah ...quaje respekt

Mesazh i vjetër 24 Qershor 2007 19:03
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Re: Si ju trajtojne ne vendin ku jetoni?

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
Une kam kaluar gjate jetes sime si emigrant ne tre shtete te ndryshme dhe kam vene re nje trajtim pak a shume te ndryshem ndaj nesh. p.sh ne itali ka shume raste qe shqiptaret bien pre e mediave dhe e forcave te rendit qe i shfrytezojne per qellimet e tyre politike apo karrieriste.A mendoni se kjo eshte nje paranoje apo eshte e vertete?A ka ente ose zyrtare te shtetit Shqiptar qe na mbrojne(sidomos me shtetet fqinje)?n.q.se keni raste te tilla a mund te mi thoni? Ju faleminderit.

kudo ku kam jetuar, kam jetu si princesh.

Te ishte per mu,pyetja duhet t'me ishte shtruar, si i trajton ?!

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2011 00:05
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

me duan ne sy po me shajne pas sysh hahahhaha se di
sme ka shqetesuar kurr dicka skam patur ndonje problem kurr ne shoqerin q ejam ndollur
os eper me teper pa dahsur te lavderohem gjithe kam qen nder tipat me me privilegj popular dicka ket kuptim.

se di pse po kjo qe ma ndjekur gjithmone
zoti me mu noshta

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2011 00:09
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SHKODRA4001
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/09/2011
Vendbanimi: BELGJIKE DHE SHKODER
Mesazhe: 599

Re: Si ju trajtojne ne vendin ku jetoni?

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
Une kam kaluar gjate jetes sime si emigrant ne tre shtete te ndryshme dhe kam vene re nje trajtim pak a shume te ndryshem ndaj nesh. p.sh ne itali ka shume raste qe shqiptaret bien pre e mediave dhe e forcave te rendit qe i shfrytezojne per qellimet e tyre politike apo karrieriste.A mendoni se kjo eshte nje paranoje apo eshte e vertete?A ka ente ose zyrtare te shtetit Shqiptar qe na mbrojne(sidomos me shtetet fqinje)?n.q.se keni raste te tilla a mund te mi thoni? Ju faleminderit.
Ndihme nga shteti yne nuk kemi pse te presim kur ne ikem vete nga vendi yne.Ka shume shqipetare qe e kane denoncuar masivisht shtetin tone ose qeverite perkatese nder vite, me brutalizmin, krimin e organizuar, korrupsionin, gjakmarrjen, pa sigurine e jeteses sociale e shum qeshtje jetike.Dhe fale ketyre akuzave qe ne ja drejtuam nepermjet vendeve pritese qe ne zgjodhem per azil,ato filluan pershkallezimine veshtiresive ndaj nesh me procedura nga me te hollsishmet, ku a to dolen me rezultatin negativ ndaj nesh se qenkemi njerez te pa qendrueshem dhe te pa sigurt ne mrojtjen e siguris publike ne ato vende.KETO FENOMENE KANE LINDUR dhe jane provuar edhe nga vete kombi ITALIAN ne kohen e emigrimeve masive drejt amerikes dhe argjentines.ITALIANET u konsideruan si kafshe e jo si njerez e me vjen shum keq qe nje pjese e italianeve sot guxojne te konsiderojn e te krijojn ksenofobi ndaj nesh,ku ato vete kane kalu kalvarin evuajtjeve me shume se ne .Ne ikem nga nje rregjim kafshor komunist e ato jane largu nga italia me barkun bosh se nuk kishin buke pe rte ngrene, dhe kete ju ashprehi cdo here italianeve qe sot jetojn ne BELGJIKE.

Mesazh i vjetër 22 Shtator 2011 17:50
SHKODRA4001 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SHKODRA4001 Kliko këtu për të kontaktuar me SHKODRA4001 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SHKODRA4001 Shto SHKODRA4001 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SHKODRA4001 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Si ju trajtojne ne vendin ku jetoni?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar