Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ? Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 4.33.
Sa besoni ne dashurine virtuale?
Besoj
Besoj fare pak, per te mos thene aspak
Nuk Besoj
nuk jam i/e sigurte
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 39 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
M...D
Ahh Jeta.

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: Ne zemren e dikujt
Mesazhe: 15

U besoj mo te keqen u besojne i shikojne si te vegjel edhe opaaa bien brenda me te dyja dockat loool nejse une them se ekziston edhe per disa ka sukses shume te mire kjo lidhje jo per gje po keshtu me ka ndodh mua dmth me ka ec mire loool.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Janar 2004 03:13
M...D nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të M...D Kliko këtu për të kontaktuar me M...D (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: M...D Shto M...D në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto M...D në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

I'm too old for this shit

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 16:21
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Thumbs down

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, Kurr
ne internet njerzit genjejn e te mashtrroj , po un nuk jam aq budallaqe....
un vetem flas normalisht me te tjeret dhe kaq, nuk besoj fare te bie ne dashuri ne internet!!!

Mesazh i vjetër 18 Janar 2004 02:54
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
princesha
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 15/04/2003
Vendbanimi: londer
Mesazhe: 40

lidhjet nepermjet internetit

Well, njof nje cift qe jane njohur nepermjet chat-it dhe qe sot e kesaj dite jane te martuar .Ata ia kalojne shume mire bashke , por une per veten time nuk do ta deshiroja nje gje te tille .ohhhhh Megjithate cdo gje ben vaki!!!! Kot nuk i thone Fatit nuk i dihet!!!! Pse them qe fatit nuk i dihet pasi nje shoqja ime e ka njohur bashkeshortin e saj ne autobuz. Dhe qe sot e kesaj dite ajo eshte e lumtur si diten e pare dhe ka nje femije me te .....

Mesazh i vjetër 19 Janar 2004 19:00
princesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të princesha Kliko këtu për të kontaktuar me princesha (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të princesha't! Kërko mesazhe të tjera nga: princesha Shto princesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto princesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

Regjistruar: 06/11/2003
Vendbanimi: ime per ime uk
Mesazhe: 302

teme interesante

mua me ka dhene sukses, por
vetem me te huaja, e theksoj me te huaja....

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 05:33
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

O moj As e vogel dhe As e madhe! Po pse te tjeret sipas teje mashtrojne dhe ti na del qe flet drejt.Edhe une keshtu them.Te tjeret mashtrojne dhe vetem une flas drejte.Pra?.....
Sa per dashurine ne internet per ti besuar eshte disi e veshtire per mua,por nje shoqeri te mire mund ta lidhesh.pastaj koha eshte tregues.Eshte disi e veshtire,pasi ne,shqiptaret kemi kaluar shume peripecirash te drejteperdrejta,kemi dhe vazhdojme te ruajme kulturen dhe besimin tone si shqiptare(sado qe njerezit ndryshojne dhe pershtaten me jeten ku e jetojne) dhe kemi pak si te veshtire te besojme ne nje dashuri te tille sado qe ajo mund te shfaqet e paster.Pra per mua shkurtimisht JO!!!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 10:53
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Me pare njerezit lidheshin qe ne djep, keshtu qe nuk eshte ndonje cudi e madhe dhe lidhja prej internetit. Njerez te mire ka kudooooo!!!!

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 00:34
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

dashuria ne internet ekziston po ne shumicen e rasteve qe njoh une shumica kane perfunduar ne ndarje dhe teper te dhimbshme por ka edhe raste te kunderta qe mund kane rezultuar te suksesshme. Po une per vete nuk e kam provuar

P.S vetem se ka dicka.perfytyroni nje djale normal qe bie ne dashuri me nje goca ne chat dhe pas disa kohesh te takohen.Dhe papritur te zbuloje qe kjo "goca" na qenka nje alamet zezaku gay dhe per me teper gay aktiv . Keshtu qe te keni kujdes se ca nuk ndodh sot.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 05:24
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

iluzion i embel

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 17:54
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurrele
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 22/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 55

As une nuk i besoj keto dashurira ne internet ,e pranoj qe kane ndodhur po spara kane zgjatur.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 20:16
kacurrele nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurrele Kliko këtu për të kontaktuar me kacurrele (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kacurrele't! Kërko mesazhe të tjera nga: kacurrele Shto kacurrele në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurrele në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:05 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 39 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > A i besoni dashurise permes Internetit ?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar