Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Shoqeri-Hipokrizi apo Shoqeri-Kalim Kohe
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Question

Eshte nje pikepyetje perdite...?!

Por... pikepyetjen e shuan perceptimi... dhe ndjesia!

Nuk mund te kerkosh te gjesh perfeksionin ... askund!

Mjafton te ndihesh mire!

Dhe ne baze te kerkesave ... te ndihesh i plotesuar... dhe te jesh (dhe te jene ) i mirekuptueshem / i mirekuptuar !

Po. Ka shoqeri te vertete!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2008 21:25
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Shoqja ime me e ngushte eshte mami ime.

[/B]

...................

Ah Eriushe edhe majkoja jeme asht e vetmja shoqe  e ngushte , te ciles une mundem me ia thane te tana mendimet ashtu si me vijne,para se ciles mundem me qa,qesh,bertite dhe me ba gjithcka qe  une ta ndjej. Une jam kaq me fat qe pata nje Nene qe nuk me pengoi asnjehere te isha vetvetja dhe qe me dha edukaten e se vertetes dhe  miresise. Ajo asnjehere nuk me detyroj te rreja per dicka sepse mund te ishte e gabume. Te gjithe ne bajme gabime,te gjithe njerzit bajne gabime,sepse nuk jena te perkrym,e rendesishme asht me kuptu prej tyne.

-Por nuk mundem me thane qe shoqeria qe kam kriju ne Universite eshte  nje  shoqeri kalim kohe,hipokrizi apo te tilla nga keto. Eshte e vertete qe brezat e rinj jane degjeneruar pak dhe nuk dine t'i vleresojne gjerat  e verteta ,sepse egoizmi i tepert qe ato kane ia verbon perceptimin e drejte atyre,por une them qe edhe ne kete aspekt kam kene me fat.  Ne kena fillu qysh itesh me qa se edhe 4 muj na maron shkolla dhe ndoshta nuk shihena ma..... Ndrsyhe nga njerezit e tjere qe mund te kene nostalgji dhe mall per miqesine e vjeter ,per shoqerine e matures ,une ndihem e lumtur per miqesine qe kam pasur fatin te takoj ne Univ.sepse ajo po qe me ka rritur me te vertete dhe me ka bere  ta shoh boten me nje sy tjeter......se  u zgjata ma shume sec duhet ketu.....:p

Urime per temen kotke...:

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2008 21:32
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Vetem shoke nuk duhet te jene prinderit!!!

Mesazh i vjetër 09 Shkurt 2008 22:26
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

shoqeri e lezetshme eshte kur te lidhe puna ose shkolla, ku gallata nuk pushon per 8 oret e punes. dita kalon shpejt:)

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2008 04:02
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Kjo eshte shume e vertete kurti. Une me shoqerine time kemi nja dy bare qe shkojme per te kaluar ndonje ore pushimi qe mund te kemi dhe bejme aq gallat saqe shkon deri ne skajet e  te lenurit name...:p...Keshtu ndodh ne shoqerine  e vertete , i hap dyert e mendimeve,fjaleve dhe je i shpenguar deri ne palimit.

Uauuuu s'po shkruj ma se po me kap ndonje dell malli miqesor se kam 3 dite pa i pa dhe po bej carcafe mendimesh ketu....

Mesazh i vjetër 10 Shkurt 2008 04:14
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dhoma666
djale i mire,,,,,,

Regjistruar: 20/01/2007
Vendbanimi: duke shaluar,,,instiktet....
Mesazhe: 325

ehhhhhhhhhhhh

miqte duhen te jene te vlefshem vetem brenda kesaj fjale.......ndryshe e humbasin vleren e tyre,,,,,,,,nje shoqeri qe i reziston kohes eshte shoqeri e vlefshme.....ne te kundert ne mos hipokrizi dhe imponim rrethanash eshte thjesht nje shoqeri kalim kohe..sa keq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 29 Maj 2008 00:43
dhoma666 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dhoma666 Kliko këtu për të kontaktuar me dhoma666 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dhoma666 Shto dhoma666 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dhoma666 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:39 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Shoqeri-Hipokrizi apo Shoqeri-Kalim Kohe

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar