Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Lufte Shqiptaro Serbe ne Youtube!
Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

As nuk ka rendesi fare dhe as ia vlen te diskutohet fare cfare ka thene.

Si s'paska rendesi...?!
Shiko se si shprehesh ketu me poshte!

Citim:

Sepse per kete ceshtje kane kruajtur kokat diplomatet dhe politikanet mbi 100 vjet dhe me ne fund gjeten nje zgjidhje. Duhet te njihet mire historia, popujt etj etj; nuk eshte ceshtje aktoresh.
Ata bejne mire te meren me ceshtje humanitare, ta ngrene zerin kunder varverise, gjenocideve etj etj dhe jo te merren me drejtesira historike. Kjo i ben ata thjesht karagjoze. (flas si njeri, se si aktor s'me intereson te diskutoj)

Dmth qe eshte nje ceshtje shume e rendesishme!
E cila ka mbi 100 vjete pa nje zgjidhje!
Pastaj thua se artiste te ndryshem aktivizohen ne fushata te ndryshme humanitare, promovojne levizje,
thjesht bejne mode! Ata bejne mode, pastaj kur ka raste si p.sh Bono Vox i U2 qe merret edhe me gjera akoma me te rendesishme ceshtja ndryshon!

Po ne kete rast ka te beje drejtperdrejt me MBARE - SHQIPTARINE!
Na intereson direkt!
Nje aktor kaq i njohur sa Clooney, terheq per vete masen!!!

Ja pra qe ka rendesi se c'fare thote ai...
se tek e fundit... kur Kosova te jete e PAVARUR, do te kete sikur edhe nje adoleshete te vetme ne USA qe kujton nga George Clooney dikur se ka thene : " ... "

Ja pse eshte e rendesishme te dime se c'fare ka thene!
Pasi nuk mund te gjykojme keshtu kot...!
Aq me pak te paragjykojme, vetem sepse nje personi iu tek te vinte ne YouTube "Hollywood Helps serbia"
Ca do te thote kjo?!
INFO?!

Peace!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:31
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Regjistruar: 11/12/2005
Vendbanimi: orders of magnitude
Mesazhe: 2692

Ore ti e dallon mollen nga dardha apo jo?

Te merresh me ceshtje humanitare do te thote te merresh me ceshtje njerezore (sic e thote edhe vete fjala). Nuk behesh pale me asnje. Armiku qe po lufton jane fenomenet, varferia etj. Keto jane ceshtje nobel.

Kurse ketu ai po behet pale me serbet, kundra shqiptareve pa njohur historine, pa njohur drejtesine pa njohur asgje.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:37
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Ore ti e dallon mollen nga dardha apo jo?

Citim:

Te merresh me ceshtje humanitare do te thote te merresh me ceshtje njerezore (sic e thote edhe vete fjala). Nuk behesh pale me asnje. Armiku qe po lufton jane fenomenet, varferia etj. Keto jane ceshtje nobel.

Ok! Por gjithsesi qendron fakti qe kane pushtet te madh fjale!
C'faredo qe te thone! Apo jo?!

Citim:

Kurse ketu ai po behet pale me serbet, kundra shqiptareve pa njohur historine, pa njohur drejtesine pa njohur asgje.

C'fare tha qe u be pale me serbet?!
I mbroi?! Mbrojti tezen e serbeve?
C'fare tha?!

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:43
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Kane force fjale, po aty ku duhet. Sic e thashe (dhe sic ka raste plot) neper ceshtje humanitare.
Nqs nje aktor do te fliste per mjekesine per shembull do t'ia varshe trajsen ti, vetem pse eshte aktor i degjuar?? Edhe Tom Cruise ka filluar te hiqet si psikolog, por te gjithe e marrin per psikopat kur flet per psikologji.

Une nuk e di se cfare ka thene. Videon s'e kam pare akoma, por sic e thane te tjeret nuk kuptohet mire se eshte ne serbisht, keshtu qe as per ta pare s'kam.

Shendet.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:48
lost_soul nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lost_soul Kliko këtu për të kontaktuar me lost_soul (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lost_soul Shto lost_soul në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lost_soul në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

http://www.clooneystudio.com/

Budallalliqe me oke , cdo gje pergenjeshtrohet

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:49
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
http://www.clooneystudio.com/

Budallalliqe me oke , cdo gje pergenjeshtrohet

George Clooney Kosovo independence rumours: FALSE (see Jan. 20 news) George Clooney's publicist, Stan Rosenfield, today confirmed to ClooneyStudio.com that George "neither made those statements nor did he authorize anyone to make it on his behalf."

Ja pra qe nuk kishte asgje!

Faleminderi Myzeqari

lost_soul ja pra qe nuk benim mire qe paragjykonim Clooney-n

Ishte vetem nje instrumentalizim!

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 00:53
lezhjani-82
I Pavdekshem

Regjistruar: 02/01/2005
Vendbanimi: Eternity...
Mesazhe: 4813

Ej po une ju thashe me perpara se ajo komentakurva se la te flase fare klonin, vetem fliste vete. I ka mendte ne koke ai se nuk mund tebeje deklarata te tilla. Sidoqe te jete cloni nuk mund te fliste ashtu se mbahet per cun serjoz.
Iku edhe kjo pune.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 01:01
lezhjani-82 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lezhjani-82 Kliko këtu për të kontaktuar me lezhjani-82 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lezhjani-82't! Kërko mesazhe të tjera nga: lezhjani-82 Shto lezhjani-82 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lezhjani-82 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Pikerisht kete kam parasysh dhe une, nuk mund ti meshojme çdo zeri qe qarkullon sepse jo te gjitha jane te verteta. Megjithate mendoj se ishte pjese e fushates ne Serbi sesa çeshtje e Kosoves qe tashme ka marre udhen e pakthyeshme drejt pavarsise.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 01:01
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lost_soul
going nowhere..

Citim:
Po citoj ato që tha BDB

lost_soul ja pra qe nuk benim mire qe paragjykonim Clooney-n

Ishte vetem nje instrumentalizim!

"Nuk benim mire??" Degjo, une moralistet nuk i mar shume seriozisht per arsye qe mund t'i them here tjeter.

Megjithate po te them qe une diskutova duke marre te verteta fjalet e temehapesit. Nuk kam pse t'i dyshoj dhe ky eshte diskutim i lire dhe jo gjygj qe dikush te provoje vertetesine e fjaleve para se te jape nje opinion. Po edhe ti qe me kundershtove, bere te njejten gje.
Cheers.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 01:06
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:

"Nuk benim mire??" Degjo, une moralistet nuk i mar shume seriozisht per arsye qe mund t'i them here tjeter.

Megjithate po te them qe une diskutova duke marre te verteta fjalet e temehapesit. Nuk kam pse t'i dyshoj dhe ky eshte diskutim i lire dhe jo gjygj qe dikush te provoje vertetesine e fjaleve para se te jape nje opinion. Po edhe ti qe me kundershtove, bere te njejten gje.
Cheers.

Me vjen keq! Une nuk jam moralist... thjesht u mundova te isha realist dhe koherent!

Keto tema jane te mprehta apo jo...?! Aq sa une vura re tek ty nje lloj keq-ardhje + irritim per ate qe flitej (ne mos gaboj)!
Keshtu qe duhet te jemi te kthjellet kur flasim per keto tema!
Dihet (une e di) qe ne youtube ka shume spekulime...
te tipit : greket gjejne ku e ku te kapen per te nxjerre Skenderbeun, Ali Pashe, Mehmet Pashen etj... grek!

Po keshtu edhe serbet!
Ajo qe une po pretendoja ishte : nqs duhet qe te "helmohemi" dhe te indinjohemi, le ta bejme duke pasur arsye!

Une ketu nuk shihja arsye, pasi nuk dihej se c'fare kishte thene cloni kur thote Lezhjani!

Erdhi Myzeqari dhe na iluminoi!

Peace!

Mesazh i vjetër 23 Janar 2008 01:21
Ora tani: 17:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Lufte Shqiptaro Serbe ne Youtube!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar