Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Shperthim
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

per mendimin tim ka vetem nje shpjegim

enver hoxha i ka trembur aq keq shqiptaret saqe nuk guxojn dot me te ngrejn koke.

gjynaf qe edhe ky brez trashegon te njejten frike.

poshte qeveria, kryeministri duhet te largohet se ka goxha histori te bukur me armet ne shqiperi dhe ky eshte vetem fillimi i nje me te madhe se kjo.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Mars 2008 17:13
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

poshte qeveria, kryeministri duhet te largohet

Ndersa une them se duhet te varet ne sheshin Skenderbej!!!
Dhe te behet shembull!
Ta shohe e gjithe bota!

Ose... me giliotine... me pushkatim...
ky detaj mbetet per tu vendosur!
Por ajo qe eshte e rendesishme... BERISHA DUHET TE VDESE!

Pse duhet te vdesin qindra bije nenash... vetem per faj te ketij monstre!
Ky turp i Kombit Shqiptar!

VDISSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

Mesazh i vjetër 20 Mars 2008 20:32
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Terbohu terbohu...mos beni qe mendimet tuaja te skadojne ne pohime te tilla.Heret a vone fajtori do ndeshkohet.Po pati njeri force ta beje.

Mesazh i vjetër 20 Mars 2008 20:41
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Terbohu terbohu...mos beni qe mendimet tuaja te skadojne ne pohime te tilla.Heret a vone fajtori do ndeshkohet.Po pati njeri force ta beje.

Brisi... prandaj e nxorra edhe une kete muhabet...
Duke iu referuar Olit, se tha qe... ka frike populli!
E di ti si i thone " Q*** nenen te te thote baba"
keshtu ndodh edhe ketu!
Ai po e *** fare... Edhe populli hic... ooooooo popull!
Ti do thuash... po mire ... po ti?!
Edhe une popull! Por ... une mbase kam c'te humbas... Po te isha ne nervin e tyre... te ndonjerit prej tyre qe kane humbur shtepi, katandi e njerez te aferm etj... BAM!

Esat Pashe Toptanet ... po perseriten... e kam thene edhe nje here tjeter!
... dhe bleta_punetore me shume te drejte mu pergjigj... " epo... s'ben me nena Avni Rustemer" ...!

Gjithsesi... ajo qe duam ooooooooooo Zot... dhe qe luftojme kaq shume per ta pasur eshte thjesht :

PEACE!
dhe nje jete dinjitoze!

Mesazh i vjetër 20 Mars 2008 21:37
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tulipani
< ArtHolic >

Regjistruar: 12/01/2007
Vendbanimi: Secret Garden
Mesazhe: 4717

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Ti do thuash... po mire ... po ti?!
Edhe une popull! Por ... une mbase kam c'te humbas... Po te isha ne nervin e tyre... te ndonjerit prej tyre qe kane humbur shtepi, katandi e njerez te aferm etj... BAM!

Esat Pashe Toptanet ... po perseriten... e kam thene edhe nje here tjeter!
... dhe bleta_punetore me shume te drejte mu pergjigj... " epo... s'ben me nena Avni Rustemer" ...!

Dhe une keshtu them : eh sa shume kam per te humbur ...

Po e di ate shprehjen ti Gjergji ?

Kur erdhen te merrnin hebrenjte une s'fola se s'isha hebre, kur erdhen te merrnin komunistet une s'fola se s'isha komunist, kur moren sindakalistet nuk fola se une s'isha sindakalist , kur erdhen ne fund te me merrnin mua s'kishte mbetur me askush qe te fliste.

Nese rrime keshtu ndoshta nje dite do te katandisemi te gjithe ne te njejten situate.Kur luftohet per nje te drejte nuk behet vec per veten, por sepse nese garantohen te drejta per te gjithe mund te arrijme nje shoqeri ne te cilen mund te jetohet si njerez. Perndryshe nese kemi diferencime kaq te medha ky vend ska per te pasur paqe kurre. Kjo mund te jete nje utopi nga ana ime, por megjithate une vazhdoj e mos ta quaj te gabuar "te mendosh globalisht".

Mesazh i vjetër 21 Mars 2008 15:36
Tulipani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tulipani Kliko këtu për të kontaktuar me Tulipani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tulipani Shto Tulipani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tulipani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Dhe une keshtu them : eh sa shume kam per te humbur ...

Po e di ate shprehjen ti Gjergji ?

Kur erdhen te merrnin hebrenjte une s'fola se s'isha hebre, kur erdhen te merrnin komunistet une s'fola se s'isha komunist, kur moren sindakalistet nuk fola se une s'isha sindakalist , kur erdhen ne fund te me merrnin mua s'kishte mbetur me askush qe te fliste.

Nese rrime keshtu ndoshta nje dite do te katandisemi te gjithe ne te njejten situate.Kur luftohet per nje te drejte nuk behet vec per veten, por sepse nese garantohen te drejta per te gjithe mund te arrijme nje shoqeri ne te cilen mund te jetohet si njerez. Perndryshe nese kemi diferencime kaq te medha ky vend ska per te pasur paqe kurre. Kjo mund te jete nje utopi nga ana ime, por megjithate une vazhdoj e mos ta quaj te gabuar "te mendosh globalisht".

Ti vete me ke pagezuar "AKTIVISTI"... apo e kam gabim?! :p
Keshtu qe...
... por, nuk mund te varet vetem nga nje ose disa persona... duhet nje sensibilizim i madh... dhe nje ndjenje qytetarie e forte!

Mesazh i vjetër 21 Mars 2008 20:06
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Proteste e heshtur... ne keto momente... para kryeministrise!!!

Mesazh i vjetër 21 Mars 2008 22:15
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

BDB ,gjushi jot eshte bere dy here komunist ndersa babi nje here,por edhe ti je edukuar si i majte.Pyet babin te te tregoj per gjyshin megjithese nuk e ka njohur,sepse nuk ka qene nga radhet e te varferve, por afersisht ne te mesmit para WW2.Sigurisht beje shaka,por dua te me thuash sinqerisht ke ndonje ide se si mund te reformohet politika e nje vendi te vogel si Allbenia,sepse edhe Edvini eshte njesoj si Saliu po erdhi ne pushtet,ndoshta me i keq.Une nuk kam besim tek askush,sepse edhe me te rinjte jane intoksikuar me sindromin korrupsion.
Ka te drejte Trendafilja qe eshte pesimiste per te ardhmen.Nuk ke kujt t'i besosh.Edhe po lindi ndonje Avni Rustem ,Esat Pashet nuk mbarohen.
Ne si popull njohim vetem revolucionin,por iku ajo kohe.Rasti na jepet tek kutia e votimit,por ne nuk dijme ta perdorim voten tone.E pra si perfundim do te lengojme gjate.

Mesazh i vjetër 21 Mars 2008 23:51
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Mireseerdhe... IQVLORA!

Atehere si fillim... se po me habit... ku e njeh ti familjen time?!
Une jam i sigurt qe s'e njeh...!
Por nqs e njeh me te vertete thuaj emrin e gjyshit tim te pakten... qe te kuptoj nese me njeh me vertete... !

Atehere... persa i perket temes...
Edhe une mendoj qe Edi... ne pushtet ka per te qene... ne mos me keq se Sala... aty afer!
Shkurt fare nuk kam besim as tek ai...!
Sidomos kohet e fundit... i ka rene ne maksimum kredibiliteti ne opinion!

Nuk kam ndonje shprese te madhe jo... te asnjeri...
Por... jam me mendimin qe... nqs do te kemi zhvillim si komb... e gjithe politika jone duhet te integrohet!

Pasi... edhe vetem nje dru i shtrember e prish stiven... e jo me... te jete pjesa me e madhe e stives!

Keshtu qe... duhet te krijohet ideja se... ai qe ka faje... te paguaje!
Nqs behet qe... te futesh ne sallen e gjyqit e te dalesh duke qeshur si Delijorgji psh... eshte llahtar...!

Ose me keq akoma... nje politikan... i hierarkise se Sales... te flase ne salle te Kuvendit... sikur po flasin adoleshentet poshte pallatit tim!

Peshku merr ere nga koka!

Mesazh i vjetër 22 Mars 2008 00:07
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Problemi qendron se politikaneve tane nuk u zihet bese. Sa te marrin pushtetin harrojne se vjen edhe teposhtja. S'ke çi ban semundje, mirpo kta pa vjedh e rrjep mire e mire nuk e leshojne dhe pasatj ndodh qe edhe plas bam si Gerdeci. Shqiptaret u coptuan nga bomba dhe ne kuvend ka plasur keq lufta per pushtet, mediat bejne llahtare e zi e me zi ngjarjen dhe askush nuk mundohet te qetsoje sadopak dhimbjen e atyre njerzve qe lane te dashurit dhe pasurite. A ka mundesi qe ndokush ti ndihmoje ata te mjere e jo te beje kaos mediatik se jo nuk po na ndihmojne nuk po na vlersojne etj etj a thu se ishin gati ndihmat dhe paret per te lenduarit etj. Kjo eshte paturpesi ose me mire shperthim i vertete.

Mesazh i vjetër 22 Mars 2008 00:24
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Shperthim

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar