cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505
|
Citim: Po citoj ato që tha Piktor
Qefe, qefe kjo dynja.:p Une per vete kurre nuk e kam pasur problem te shkembej dy fjale edhe me nje barbon natyrisht fjalen e mire dhe nje ndihme edhe e kam ba. Megjithate kurre nuk kam zene miq per interes, miqesine prej meje vetem kush e ka merituar nga ana shoqerore.
Jo pse jam me origjine malsore e tradita e zakone etj por e kam te veshtire ne vetvete ti nenshtrohem dikujt per hater te miqesise etj.
Para nja dy vjetesh kam debatuar edhe me bossin dhe ja kam thene haptazi ne sy se nuk i perulem.
I perulem vetem vlerave te miqesise se paster . Atehere meritohet njeriu.
o Piktor,
Mos u keqkupto.
Interesi ne kete rast nuk ka insinuata materiale te tipit "hajt se po shoqerohem me kete humbamenon qe nuk i ha pyka per gje ne bote meqenese gjithmone me qeras me cimcakiz". (pavaresisht se kjo sere njerezish nuk mungon) Keshtu pra, dhe ato miqesi qe ti ke krijuar, kane interesin si baze, vertet nuk eshte interes materialistik, por nese ti shoqerohesh me Benin (fjala bie ky emer) se helbete eshte (sipas standarteve tua) djale i zgjuar, i ditur, i gjendur apo thjesht funny, interes eshte dhe ky.

|