Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Isha - Jam
Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Si se kisha pare kete temen une ...

Kur e lexova titullin thashe do jete teme tip :

Isha shume e rregullt tani jam bere pak rremujaxhie se e kisha harruar kete punen e Trendafilit, tani s'do ngaterrohemi me ...

ok une isha Tulipani po tani jam dhe Tulpe, Tuli, Tulipanke dhe sa per informacion te te rinjve jam goce

................

:

Haaaaaaaaaa sa kam qesh me kyt komentin  e temes :p -arsyen e din vete ti :p

Se edhe une  Katilesha e kam....por Katile me therrasin ne shenje dashnie....Lesha ne shenje malli...:p Kat ne shenje  romanticiteti :p:p  Katilka kur dojn me ironizu me vedin :p:p .....e si per informacion te te rinjve edhe une :p Jam Katilesha 007 :p:p:p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 18:51
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
dhe sa per informacion te te rinjve jam goce

Te tjerat nuk na interesojne ...........

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 18:58
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sjara
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/04/2008
Vendbanimi: gjëegjëzë
Mesazhe: 173

isha Sjara jam Sjara do te jem gjithnje Sjara.

e bera mire zgjedhimin?

Mesazh i vjetër 26 Prill 2008 22:50
sjara nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sjara Kliko këtu për të kontaktuar me sjara (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sjara Shto sjara në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sjara në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
dhe sa per informacion te te rinjve jam goce

Shen Thomai ka thene-Pa vene doren ne plage nuk e besoj... :p

Sa per temen u ben 5 vjet ketu dhe po Diabolic ngela...
Sa mbrapa qe jam per zotin...

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 00:04
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Isha SEXI...jam shume SEXI do jem perhere SEXI...Hahahahaaa... (sa per shaka).

Them te behem ENES mbas nja 2 muajve.(emri qe do ti ve djalit).Ishalla ma ndrojne moderatoret se ato i kane ne dore keto gjera...

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 19:30
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Ndersa une e fillova me halfgang dhe ketu me kane ndryshuar emrin me perkedheli ca me therrasin halfo e ca gango si te kene oreksin e temes

Mesazh i vjetër 27 Prill 2008 19:31
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

prsh te gjithve miq dhe armiq(sbesoj te kem )

Un e fillova me buzeqeshje dhe buzeqeshje vazhdoj te jem, ne pelqen niku skam ndermend ta nderroj pastaj esht nje nick qe per mua ka nje domethenie te madhe ska me bukur se te buzeqeshes jetes dhe njerzve qe ke prane.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:04
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
prsh te gjithve miq dhe armiq(sbesoj te kem )

Un e fillova me buzeqeshje dhe buzeqeshje vazhdoj te jem, ne pelqen niku skam ndermend ta nderroj pastaj esht nje nick qe per mua ka nje domethenie te madhe ska me bukur se te buzeqeshes jetes dhe njerzve qe ke prane.

Uaa mamiiii ......... sa bukur flet ti .......... .

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:05
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
buzeqeshja
studente

Regjistruar: 26/11/2005
Vendbanimi: mbi libra...
Mesazhe: 3155

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Uaa mamiiii ......... sa bukur flet ti .......... .

:p

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:18
buzeqeshja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të buzeqeshja Kliko këtu për të kontaktuar me buzeqeshja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: buzeqeshja Shto buzeqeshja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto buzeqeshja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Une kam qene nje top futbolli, qe me hidhnin sa andej - kendej, u zbukurova ne Cindi dhe tani jam bere nje kotke - nyje e lidhur fort qe nuk ka zot ta zgjidhi

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:19
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:59 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 16 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Isha - Jam

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar