Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me ne fund ne Shqiperi
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kundershtuese pikerisht per kete e kisha fjalen, qe ate edukate qe tregojne ketu (mbase eshte edhe frika e gjobave sic thua ti, ose turpi nga gjykimet e te tjerve) i bejne njerezit qe ne shqiperi te sillen ashtu.

E njejta gje edhe per menyren se si i japin makinave....ketej mbajne rregull, sa shkojne ne shqiperi o burra ska rregulla trafiku.

Kjo sjellje me nervozon akoma me shume. Sepse do te thote qe ne Shqiperi behet c'do gje sepse ska shtet, s'ka ligje, asnje s'te ve gjobe per plehrat ose per parkimin e makinave etj...etj...etj.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2008 20:46
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Pershendetje te gjithve

Mirsejugjeta!
Me vjen per te qeshur kur i lexoj postimet tuaja.Keto problema i hasa edhe une ne qytetin tim. Po ju tregoj.Se pari, tek pallati ku une kam blere nje apartament, i cili ndodhet buze detit rreth 50m larg Restorant Delfinit ne Uje te Ftohte ,nga veriu.Diten e dyte te mbritjes u krijuan mbeturina dhe zbrita vet ti hidhja ne ndonje kazan te bashkise.Shikova rrotull por nuk pashe askund.Pyes te parin qe me doli para se ku mund ti hidhja plehrat,por ai ishte maqedonas.Ai e kuptoi hallin tim dhe me tha me nje anglishte te rende se bin-i ndodhej larg prej aty.Pyeta nje grua shqiptare e cila sapo doli nga pallati ngjitur me timin se ku mund ti hidhja.Verviti ne ndonje cep aty e mos e caj koken me tha.Zonja ish emigrante ne Itali.Nuk mundem i thashe.Do shikosh edhe me keq me tha.Dhe vertet ashtu ndodhi.Ne ate kompleks pallatesh kane blere apartamente kryesisht emigrantet.Te nesermen e asaj dite ne katin e pare te pallatit ne nje cep kishin hedhur te perbrendshmet e peshqve.Duhej te perdorje kundragazin qe te kaloje aty.Zonjat zbritnin neper shkalle dhe i linin pislleqet tek porta e pallatit.Nje dite tjeter djali i vogel me thote se po bie shi.Ku i thashe une?Ja shiko tek dritarja e kuzhines me tha.Djelli ishte ne Zenit dhe nuk po bie shi i thashe.Dola ne ballkon dhe shoh qe dikush dy kate me larte pastronte ballkonin dhe ujin e hidhte poshte katit te saj pa pike pergjegjesie.U ngjita menjehere larte tek apartamenti ngjitur me te atyre qe po na vadisnin nga siper sepse ishte dera e hapur.Cfare bene moj zonje i thashe.Po pastroj ballkonn me tha.Pse e hedh ujin jashte e nuk e hedh ne banjen e apartamentit apo ne brimen shkarkuese qe ke aty para vetes.Nuk e dija qe banonin njerez poshte mu pergjegj.Meqe nuk banojne njerez i thashe, ju duhet t'i hidhni pislleqet tuaja ne muret dhe dritaret e atyre qe per momentin nuk ndodhen ne shtepi?
Nje nate tjeter po shetisnim buze detit dhe ndodheshim ne trotuarin afer nje lokali tek rrapi ne UF.Para nesh ne nje zone te erret po ecte nje familje.Njeri nga femijet, nje vajze rreth te 16-ve kish ne dore nje qeske.Ajo u afrua buze detit dhe zbrazi gjithe mbeturinat qe kish ne qeske ne sy te prinderve.Nxotova hapat dhe ju afrova e i thashe.Bete shume gabim qe i hodhet mbeturinat ne det.Ju e ndotet ate.Nuk me kthyen pergjigje sepse nderhyrja ime ishte e papritur dhe e befte.Ata kujtuan se nuk kishin askend mbrapa.
Lela ju keni te drejte ne ato qe thoni.Ne nuk ndryshojme,por ngelemi devolli thote Driteroi tek vjersha Devoll-Devoll.Femijet jane teper te merzitur dhe vitin tjeter nuk do te vijne per pushime ne Vlore,por diku tjeter.
Jo ata atje por edhe ne qe kemi vite qe jetojme ne tjeter ambjent nuk kemi ndryshuar.
Rreth 20 vite me pare i thashe nje gjitonit e mikut tim(Ne vitet e demokracise u be kryetari i pare i Bashkise se Vlores) se gruaja jote i hedh mbeturinat nga ballkoni.:''E di tha i merzitur.Mua me ka ngelur vetem t'i pres koken a i q***a temen,sepse me fjale e kshilla i kam dale borxhit''.E tregova kete shembull,sepse sot e kesaj dite ne nuk kemi ndryshuar.
Atyre qe punojne ,ju uroj pune te mbare dhe atyre qe do te fillojne studimet suksese!

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2008 23:14
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dodgy
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 02/03/2004
Vendbanimi: angli
Mesazhe: 470

//

un isha javes qe kaloj ne shqipri.ctju them i huaj ne vendin tend.asnji nuk me njeh,un njihja disa kuptohet ata te vjetrit.ftohtesi e madhe me njerzit e tu kushurinjte dhe ish shoket .me duket se shumica jane kthyer ne vegla ,ate qe mendojne eshte bisneset leku dhe pordhet te me falni ,dhe thash me vete po un cfar dua ketu.i huaj ne vendin tend kjo ishte kongluzioni im.po ndoshta nuk kane faj nga njera ane ,ne rrojme me ate imazhin e vjeter dhe kujtojm se shqipria eshte njesoj,por me duket se jemi gabim shqipria dhe shqiptaret ndryshojne dhe shum shpejt biles,duhet qe ndoshta ne qe jemi jasht te kuptojm se shqipria per ne me duket se po kthehet ne nje histori [ishte se cna ishte]

te pershtypjet e ndertimeve them se jane bere pune por ajo qe mua nuk me pelqeu eshte se nuk kan len parqe dhe ndertimi i ketyre pallateve pa parqe dhe lulezim me duket se do i marri frymen tiranes.

1 dhe problemi kryesor per mua ne shqpri jane cmimet,shtrenjtesi e madhe ,flasim qe eshte me shtrenjte ne shqipri se ne amerik angli apo kudo ne bote mo vlla.po te kisha vajt ne nji vend tjeter ne bote nuk do kisha shpenzuar me shum.mund te shkoja ne spanje 4 here me ato qe shpenzova ne shqipri.
mendoj se un me per pushime ne shqipri nuk hiki me .do te shkoj per te pare njerzit e mi 3 dit dhe futja vrapit,keq na vjen po un mund te kaloj nje plazh te bukur ne spanje turqi ,greqi,mexik,e kudo ne bote me me pak lek the nje sherbim te shkelqyer

uroj fat shqipris

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 03:08
dodgy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dodgy Kliko këtu për të kontaktuar me dodgy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dodgy Shto dodgy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dodgy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Personalisht nuk eshte se me bezdis qendrimi ne shqiperi ...... kuptohet vajtjen atje e minimizoj sa te mundem, nuk shkoj te bej pushimet apo plazh, ato behen ne vende te tjera dhe me kosto finanziare shume here me te ulet, shkoj vetem per te takuar prinderit dhe shoket.
Po nuk shkoj me tangerllikun e refugjatit ..... nuk shkoj te shes mend, tu tregoj atyre si jetohet ne perendim, sa e bukur eshte amerika etj gjera si keto. Zbres ne Rinas dhe behem shqiptar nga shqypnia. Nuk i hedh plehrat ne rruge, po nuk u them atyre se sa i piste eshte qyteti se ketej nga ne plehrat i hedhim te koshi ...... e gjona te tilla. Per kete arsye, nuk kam diferenca me shoqerine, puqemi ashtu si para dhjete vjetesh, bejme muhabet lirshem dhe e shijoj kohen qe rri aty.

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 16:32
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Konkluzioni im per vendin tone eshte ky:
1-Ka llafe me bollek sa edhe ne fund te botes po te jesh te ndjekin mbrapa..Ato te sjellin nje merzi qe behesh pishman qe ke shkuar.Me nje fjale,po ta mbash mendjen se cfare llapin te tjeret nuk i geson pushimet.

2-Cmime teper te larta te vendosura ne menyre abuzive.ndodh qe shitsi e ngre cmimin aty per aty gati 50%,sepse qellimisht nuk vendosen etiketa cmimesh.Emigrantet dhe te huajt jane viktimat e syrratpalarve ''tregetar'' shqiptar.Me £ 5000 qe harxhova une dhe familja, besoj se do te ishin te mjaftueshme edhe po te kisha shkuar ne Miami.Ju siguroj se me £2000 ne Majorka te Spanjes do te ishin te mjaftueshme per 25 dite se bashku me hotelin per nje familje prej 5 antaresh ne nje hotel me tre yje.Ushqim eshte special,te hash cfare deshiron e sa te duash,plazhe te pastra qelibar e ambjente te mrekullueshme,je qetesi absolute e sherbim i kulturuar.
3-Pastertia mizerabel.Kanalet e ujrave te zeza dhe pislleqet e lokaleve derdhen te gjitha ne det dhe njerzit jo me larg se 2m nga keto ndytesi rrijne te shtrire ne rere pa ju bere pershtypje.Lokalet i hidhnin plehrat e tyre nga a na tjeter e rruges,perballe lokalit te tyre pa e vrare mendjen.Njerzit i parkonin makinat ne trotuare sa qe ish e pamundur per kembesoret te kaloni.Keshtu detyroheshin te dilnin ne rruge ku dikush e pesonte nga makinat.Nje grua tek Shkolla e Marines, e pesoi vetem se nuk mund te kalonte ne trotuar.Ate e shtypi makina e vdiq,ndersa e mbesa u plagos rende.
dodgy pak a shume jam dakort me ju.
Ne shkojme ne vendin tone sepse e duam,duam te takojme njerzit tane, me te cilet jemi te lidhur shume e jo per pordhe miku im turli.Kam konstatuar se ne qe kthehemi ne vendin tone nuk jemi qibare,vishemi thjesht,grate dhe vajzat toma po ashtu.Po ata?Mbahen me mire se ne.Vajzat vlonjate i shihja ne maje te takave e miniskirtet gjer tek fundi i kurrizit duke perdredhur bythet prane tavolinave te djemve emigrante.Ata preferojne te vishen mire,te mbajne makine edhe pse hane sallat me domate e jo gjelle.
Zakonisht e kemi bere plazhin mbas tunelit dhe tek kalaja , ku uji detit duket i paster.E megjithkete djali i vogel u infektua ne njerin vesh dhe e nderpreu shkuarjen ne det.
Jua them sinerisht e me ndreshmeri se me ato pare qe harxhonim ne nje dite ne Shqiperi pa diskutim shkojme 3 dite ne Londer qe ka shtrenjtesi.
Patjeter qe ne behemi njesh me shoket e miqte tane,por ju miku im turli nuk ju bene pershtypje apo edhe t'ju shqetesoj lenia e mbeturinave neper shkalle e para deres se shtepise tuaj?Edhe kafsha qe eshte kafshe e pastron me kembe vendin ku rri vete e jo me njeriu.Eshte teper alarmante papastertia ne qytetet tona.Poshte pallatit tim ne nje cep,puntoret e pastrimit ju fusnin ne oret e nates nje te djegur plehrave sa te zihej fryma.A eshte normale kjo?Kjo eshte njesoj sikur njerzit te mos perdorin tualetet, por te uleshin ku t'ju mbushej mendja e ti linin pa pastruar plehrat e tyre.
Te gjitha keto e plot te tjera ndodhin sepse nuk ka shtet.My best friend me tha nje mbremje ne Radhime:''Keta shtetaret e politikanet tane ,shaji nga grate,nga nenat e nga motrat nuk e kane problem,ama po i preke tek interesi i korrupsionit te hoqen qafe''.Pra ata vazhdojne te pasurohen me shpejtesi marramendese e as qe duan t'ja dijne se populli ka nje mije e nje halle.

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 19:40
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

3-Ne shkojme ne vendin tone sepse e duam,duam te takojme njerzit tane, me te cilet jemi te lidhur shume e jo per pordhe miku im turli.

Hmmm ...... ngaqe e shkruajta me shpejtesi ndoshta nuk u shpjegova si duhet .... Sorry, nuk doja te fyeja asnje.

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 21:26
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Pak a shume puqem me mendimin e shprehur nga Turlli dhe natyrisht qe nuk kemi pse pretendojme ca gjera (standarte) qe i hasim ketu por asesi nuk me behen pengese te takoj dhe perjetoj çaste te bukura me miqte e mi te vjeter qe ne pergjithsi jane te gjithe si une emigrante.
ne fakt ajo qe me çuditi se shumti ishte qe nje kg vaj normal gjelle te kushtonte 240 leke te reja pra 2 euro kur ne Itali me e shumta kushton 1.70 apo 1.90 pra gjithsesi me lire sepse e gjen edhe me lire.
Po keshtu edhe çmimin e naftes qe e mbajten gjate gjithe kohes 165 lek/liter kuptohet se shfrytezojne shume elementin emigrant qe e shohin si mjet te sigurte fitimi.
Per te tjerat ju them se u kenaqa dhe kalova ca dite prane detit ne Tale.
Kurova dhembet tek shoku im dentist natyrisht pa shpenzime por edhe sikur te me merrte lek gjithsesi me pak se Itali.
Pa harruar edhe hyrjen ne Tr nga Kamza qe ishte rregulluar.
:p

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 21:34
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Me ne fund ne Shqiperi

Citim:
Po citoj ato që tha sajmolabi
Pas tete vjetesh qe nuk e kisha pare Shqiperine,me ne fund erdha,...Shume gjera paskan ndryshuar,por shume te tjera jo,...shume per mire e shume per keq....P sh,pluhur e pleh i madh,...te duket sikur je ne rruget e Bagdadit,...parregullsi ne trafik,...cmime shume te larta per sherbime shume te uleta,...shtepite e vjetra po kthehen ne rrenoja edhe pse dikush banon ne to,...bregut te jugut ndonje idiot te pergjigjet greqisht edhe pse ti po i flet Shqip,sikur te jesh grek ka ndonje gje te bukur(ca budallenj),...Parregullsia e ndertimeve te cmend,...Nderkohe ka edhe vende (te pakta) ku te mirepresin,me sherbime modeste por me cmime te drejta,jane ndertuar disa (them disa) hotele dhe lokale ashtu si duhet dhe ne keto pak raste gjen edhe personelin tamam profesional.Ketu ne Vlore ka shume turiste sivjet dhe me duket se nuk po kuptohet mire gjendja,....n,q,se une nuk ndjehem mire kesaj rradhe po shkoj te shpenzoj me pak e te kenaqem me shume ne vend tjeter,...Te pakten une jam turperuar per ate qe vendi im ofron,...ah se harrova,femrat ne darke dalin me pikatore,...naten as mos e fol.Me duket vetja si Marsian qe po dal me te dashuren.......Pra desha te dilja ketu,kush si une e ka ndjere veten te tille a mund te me thoni,..mund te bejme dicka ne emigrantet(ne qe deri tani kemi bere shume po asnjeri s'na e di)per te rregulluar sadopak gjendjen?Thuhet se fajin e kane politikanet tane (menderet) po ne cfare po bejme qe te na degjohet sadopak zeri?.....dhe nje episod,...nje makine me targa tirane me kishte zene rrugen ne Llogara e s'luante nga vendi,kur i rashe borise na doli nga xhami nje goce e me tha ...eee o refugjat,...ca ke?....refugjat mua???? ajo Tr ,...une nga Vlora po me targa te huaja....hajt merre vesh?????

Meqe ra fjala kisha dhe une disa shqetesime me kete fenomen,ti Sajmo ben nje krahasim nepermjet italise dhe shqiperise ,gje e cila nuk ka shume ndryshim,dhe ta them une pse...
1-isha kete vit ne itali dhe jo ne shqiperi ,me beri pershtypje jashte mase levizja me makina ,nje shpejtesi marramendse ,kalimtari s'kishte te drejte te vizat e bardha,atje leviznin shume me bicikleta ,ata nuk respektoheshin absolutisht,italianet vete hypnin neper trotuare me bicikleta dhe i dinin kodet e tyre se si ecnin...une per veten time mu duk vetja me keq se ne shqiperi ,ajo qe me pelqehu shume ishte San Marino ,atje vertet ishte nje mrrekulli...
2-Besoj se po te jetoje ne nje vend me larte se italia ,atehere te siguroj qe do ndjeheshe shume me keq.
3-Buze detit kishte vetem magazina me gjera kineze ,indiane etc etc gje e cila me beri pershtypje ,se si ne nje vend turistik te gjesh vetem mall kinez?
4- Mendoj qe po ta dija do preferoja plazhin e greqise eshte 100 here me mire se italia.Mendimi im ky.
Ju uroj fat dhe ishalla ndryshojne gjerat per mire.ciao

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 23:20
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Gjergj Kastrioti
Veritas Odium Parit

Regjistruar: 22/10/2004
Vendbanimi: God is busy, me too...
Mesazhe: 2957

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Hmmm ...... ngaqe e shkruajta me shpejtesi ndoshta nuk u shpjegova si duhet .... Sorry, nuk doja te fyeja asnje.

Ke shkruar shume mire... me sa duket IQVLORA te ka keq-kuptuar!

No worries!

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2008 23:35
Gjergj Kastrioti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Gjergj Kastrioti Kliko këtu për të kontaktuar me Gjergj Kastrioti (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Gjergj Kastrioti't! Kërko mesazhe të tjera nga: Gjergj Kastrioti Shto Gjergj Kastrioti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Gjergj Kastrioti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Re: Re: Me ne fund ne Shqiperi

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

ajo qe me pelqehu shume ishte San Marino ,atje vertet ishte nje mrrekulli...

Si moj Erdhe ne San Marino dhe s'na bere nje ze.
Pupu c'paske qene....:p

Sa per Italine, edhe ketu rrumpalle eshte, sidomos per kembesoret eshte e veshtire te kalosh nga cepi rruges ne tjetren, po s'pati semafor.

Pastaj ti mos krahaso San Marinon se nuk ben pjese ne Itali edhe pse e kemi ne kufi Aty ka rregulla shume me te rrepta se ato Italianet (duke filluar qe nga Xhandaret qe rrine ne kufi) duke te matur me cfare shpejtesie hyn ne shtetin e tyre .

Kishe fuqi me hyp deri tek Kalaja e San Marinos mi??????
Nese ke hyp si t'u duk, te pelqeu?

Mesazh i vjetër 27 Gusht 2008 00:32
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me ne fund ne Shqiperi

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar