3ngjell
Romantike

Regjistruar: 10/04/2009
Vendbanimi: Prane njerezve qe dua
Mesazhe: 53
|
Re: xxxx
Citim: Po citoj ato që tha alBoy
une nuk kam pasur kurre nje shok si ky
prandaj jam kaq konfuz,,,,se une nuk e kam te lehte te futem ne shoqeri pasi jam pak i ndrojtur,,,,mund te jete dhe shoqeri,,kush e di
am ne nje gjendej shume kritike,,konfuze,,,pa te per mua asgje nuk ka nje kuptim,une kam frike,,kam frike se miqesia qe kisha per te te jete kthyer ne dashuri,,po po ndiej qe e dua,,e di qe eshte nje marrezi,,por e dua,,e dua dhe di vetem qe e dua,,e kush valle do ta kishte menduar qe une do te dashurohesha me te,,atij shpesh i pelqente te luante edhe me duar.dmth te prekte,,me prekte ne pjese te ndryshme te trupi..me puthte(gjithmone duke bere shaka)kte ne fakt se kam kuptuar kurre ,nese bente shaka apo me provokonte mua dhe besoj se skam per ta ditur kurre,,,,shpesh me merr ne telefon,,e takoj rruges,,dhe une kur eshoh mbushem me fryme,me ndrisin syte,,,mezi pres tja degjij zerin,,dal kastile jashte me shpresen qe ta shoh,,une kurre nuk e marr ne telefon,,merr vetem ai...se cndien ai per mua nuk e di,,,,dhe skam per ta ditur kurre,,,kam menduar te flas me te ,,ti them se c 'problem kam ,,por kam frike,,kam frike se mos humbas edhe ate miqesi qe eshte ne mes nesh(tani per mua dicka me shume)jam mbyllur ne vetevete,,nuk kam me deshire te flas,te qesh,,nuka kam me asnje shprese per te jetuar,gjithcka me duket pa kuptim,,,jam shume i stresuar,,kam frike se do te kaloj ne depresion,,,nuk di cte bej,,di vetem qe po vuaj,,jam ne nje gjendje te mjerueshme,,
Lexoji ndjenjat e tua lexoji dhe njëherë vetëm nga mënyra sesi je shprehur duket qartë se është më shumë se shoqëri. Ndoshta ti po mundohesh të gënjesh veten se nuk është diçka e tillë, të gjithë kemi nga një shoqe të ngushtë dhe në relata aq të mira sa ti i përshkruan për mikun tënd por asnjëherë unë personalisht, që e kam dhe shoqe që nga fëmijëria, nuk kam ndjerë dhe nuk kam folur me këto fjalë ashtu si i ke shprehur ti për shokun tënd. Dhe unë jam grindur e zënë shpesh herë dhe jemi pajtuar dhe kemi folur por gjithçka ka ngelur në ndjenja miqësie.
Mos u mërzit dhe qartësohu me veten njëherë pastaj shiko dhe bëj por merr kohë dhe kushtoja vetes : mendo, kaloji të gjitha veprimet dhe ndjenjat e tua sërisht nëpër mendje, shikoji gjërat me llogjikë e maturi. Nuk ke pse të frikësohesh sepse do kalosh në depresion dhe nuk do zgjidhësh gjë veçse do vuash më shumë.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|