Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Kur keni QARE per here te fundit?!
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Re: Kur keni QARE per here te fundit?!

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Po te flas per veten time s'me qellon te qaj kollaj sepse kam nje filozofi qe gjithmon ka nje zgjidhje per cdo çeshtje...

Po te marrim nje shembull kur vdes nje njeri shume i afert derdhim shume lot per arsye se lotet jane ARMA e fundit qe i ngelin njeriut...

Nuk rrija dot pa te komentuar...
Lotet nuk jan arme, e dashur Cecilia, jane ndarje e "ekterjorizim" emocjonesh.
Ndryshe nga ty un nuk qaje kur me vdesin te afert, sepse kam nje karakter te tille qe dhimbjet e medhaja i mbaje brenda, jam mesuar ti "metrizoj" qe ne moshe shume te vogel... Ne keto raste kam nevoje te izolohem...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 15:57
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

E dashur Agata, nuk eshte rasti i pare qe s'jemi dakort.
Une prisja nga ty nje analize me komplete,do mundohem te qartesoj sado pak (se sjam as dokotrreshe :p)

Mendoj qe ti ke shprehur nje pjese shume te vogel te asaj lidhje emocionale dhe ske faj se e ke personale...

Une do te them prape qe analiza ime ka nje baze...Pse? Sepse ne ate moment emocional te forte nqs ti do kishe flehte te fluturoje nga gezimi,truri jot do jepte urdherin dhe do vente ne veprim proçesin...e njejta gje ne rast hidherimi, nqs njeriu do kishte mundesine ta kthente te vdekurin ne jete, sdo qante por do vente ne procesin zbatim.
Kap rastin kur jemi semure, nuk qajme por themi do shkoj tek doktori,do na japi ilacet e duhura dhe do sherohemi,pra kemi zgjidhje...Kur doktori te jep lajmin e mire/keq ti derdh lot sepse e shikon si dicka pa zgjidhje, ne rast negativ...ne rastin pozitiv s'ke flehte te fluturosh nga gezimi... Prandaj kam shprehur lotin si ARMEN e fundit...

Kjo eshte analiza ime le te me ndihmojne doktorat e forumit nqs kane ndonje analize tjeter.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 17:59
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Re: Kur keni QARE per here te fundit?!

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Nuk me kujtohet kur kam qare per here te fundit, Megjithate, kjo nuk do te thote qe nuk qaje shpesh...
Me kujtohet qe u perlota menjehere kur nje mikja ime me vuri ne krahe, djalin e saj te sapo lindur...
U perlota gjithashtu shume shpejt, kur ne dasmen e tim vellai u prozhektuan ne muret e kishes, fotot e femijerise sone...
Jam perlotur, kur mora avionin dhe lash te dashurin tim, prapa, pa e ditur se kur do ishte hera tjeter qe do e takoja...
Raste te tille me prekin dhe bejne te kem pamjen e nje qaramaneje, edhe pse nje Zot e din sa femer me karakter jam.

shpirt i bukur 

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 18:16
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Sunset
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/05/2009
Vendbanimi: ne shpin time
Mesazhe: 117

Mbreme qava se pash nje video te dhimbshur

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 18:30
Sunset nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Sunset Kliko këtu për të kontaktuar me Sunset (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Sunset Shto Sunset në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Sunset në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

E sec mu kujtua...

Eshte e vertet kam derdhur lot kur lexoja shkrimet e bjondes (ketu ne forum) se s'kisha mundesi tjeter,isha vetem une me komjuterin, do doja ne ato momente ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...vetem athere sdo qaja...

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 20:42
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Re: E sec mu kujtua...

Citim:
Eshte e vertet kam derdhur lot kur lexoja shkrimet e bjondes (ketu ne forum) se s'kisha mundesi tjeter,isha vetem une me komjuterin, do doja ne ato momente ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...vetem athere sdo qaja...

hahahah pale te lexoke ndonje gje tjeter nga une ti do perfundoke ne spital ... cecila kujdes me perqafimet se gati o cedus ne te thote qe jemi ba ne kopie mo na nxirr namin ......jeta eshte e gjate kur te vi ne Lurdes do te njoftoj ne takohemi qajme sa te bejme bam .......qajta sot kur me hoqi burri karten e crediti ska me xhingla mingala

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 22:18
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Re: Re: E sec mu kujtua...

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah pale te lexoke ndonje gje tjeter nga une ti do perfundoke ne spital ... cecila kujdes me perqafimet se gati o cedus ne te thote qe jemi ba ne kopie mo na nxirr namin ......jeta eshte e gjate kur te vi ne Lurdes do te njoftoj ne takohemi qajme sa te bejme bam .......qajta sot kur me hoqi burri karten e crediti ska me xhingla mingala

U sa do doja te vije ketu, sinqerisht. Do qajme deri sa te thote mileti ca paskan keto te dyja keshtu...
Thuaji xhemolit mos na bej numra me carten, ta lej ne vend, mos ma bej biondinen me lot, se e vrava... Se erdha te vodha bashke me endrrat,se shyqyr zotit i ke me vete...

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 22:32
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

sad tears, seeing my sister in law in labor pains. couldn't bear it.
happy tears, when i heard my niece's cry as soon as she came amongs us, two days ago.

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2009 23:00
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
sad tears, seeing my sister in law in labor pains. couldn't bear it.
happy tears, when i heard my niece's cry as soon as she came amongs us, two days ago.

congrats!!!

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 02:26
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: E sec mu kujtua...

Citim:
ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...Bionden ....

Ehhh kush nuk do e donte nje gje te tille .................

Mesazh i vjetër 04 Gusht 2009 03:12
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:10 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Kur keni QARE per here te fundit?!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar