Regjistruar: 26/11/2009 Vendbanimi: Usa Mesazhe: 93
Gezuar Ditelindjen Eria!! Edhe shume vite te tjera te bukura dhe te lumtura.Pac gjithmone shendet dhe dashuri ne jete.Gjithe te mirat ne jete per ty
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Te te uroj edhe ketu? Jo ketu po te jap vetem Ku do e festojme sonteeeeee??
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Faje eheeeeeeeee...dua orkester ...E fsheva ore,e lashe anonime ditelindjen..oj kyyyyy Smoker shume faleminderit Lubi gjithe te mirat edhe tyja... An-al faleminderit e dashur...qofsh mire dhe ti e dashur
Zemra do shikosh provat po heeeeee ...Faleminderit shoqja..xhan xhan
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Urime Eria dhe 100 vjet shendet ,fat, lumturi ne jeten tende .Qofsh gjithmon e lumtur .
Shume faleminderit..Bionde po te buzeqesh e sheh
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shume faleminderit..Bionde po te buzeqesh e sheh Tani te pashe dhe uroj qe kshu te shof gjithmon te qeshur e te gezuar
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shume faleminderit..Bionde po te buzeqesh e sheh
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Tani te pashe dhe uroj qe kshu te shof gjithmon te qeshur e te gezuar Faleminderit kete i uroj dhe une vetes...qe buzeqeshjen mos ta humb kurre...
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Tani te pashe dhe uroj qe kshu te shof gjithmon te qeshur e te gezuar
Regjistruar: 11/02/2010 Vendbanimi: Gjithandej Mesazhe: 596
Eria pak me vonese,por akoma ne kohe. Edhe 100 e dashur,gezuar.
__________________ Bej c'fare them une,mos bej c'fare bej une!
Shume faleminderit Charlotte