Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Besoni ne dashuri te perjetshme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

dylan per piken e pare, j'ai bien compris,qu'est-ce que...je voulais.
donc tu habites la bas...3 bien ma belle

Piken e dyte kushdo e shpreh si e ndjen, ti pate menyren tende.
Ishe absolutisht e qarte.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Maj 2011 18:48
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
dylan per piken e pare, j'ai bien compris,qu'est-ce que...je voulais.
donc tu habites la bas...3 bien ma belle

Piken e dyte kushdo e shpreh si e ndjen, ti pate menyren tende.
Ishe absolutisht e qarte.

ok me behetq efi qe dikush me ka kuptu ca mendoj te pakten

Mesazh i vjetër 27 Maj 2011 03:21
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
te komentoj dhe nje her per piken nje

une besoj qe ka dahsuri te perjetshme ,besoj qe ka njerez qe sarrijne te dashurojne dy her me te njejten force,besoj qe ka njerez qe jan te dahsuruar ne nje njeri perjetsisht .Dhe pse jeta mund ti coje te mos perfundojne apo mos te jetojne me at njeri gjate gjithe jetes per arsye te ndryshme se sdon fati apo accident apo rrezik apo ku di une ,po qe e jetojne gjithe jeten e tyre duke menduar dhe dashuruar po at person .Dhe pse mund takojne gjate jetes dashuri tjera mund te jetojne apo kalojne po e mbajne nje dashuri si te vecante te paharueshme ,tjeter se ndoshta smund te jet e njejte kur se jeton me personin po mbrenda shpirtit te njeriut ajo dashuri jeton gjithmone

kshue mendoj une personalisht
sdi u shpreha qarte apo jo
po besoj qe ka dahsuri te perjetshme

Dashuria e pakonsumuar mund te kthehet ne fiksim te perjetshem. Nese do u jepej mundesi ta jetonin ate dashuri te enderruar mundesia e zhgenjimit do ishte me e madhe mendoj une.

Mesazh i vjetër 27 Maj 2011 03:46
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
une besoj qe ka dahsuri te perjetshme ,besoj qe ka njerez qe sarrijne te dashurojne dy her me te njejten force,besoj qe ka njerez qe jan te dahsuruar ne nje njeri perjetsisht .Dhe pse jeta mund ti coje te mos perfundojne apo mos te jetojne me at njeri gjate gjithe jetes per arsye te ndryshme se sdon fati apo accident apo rrezik apo ku di une ,po qe e jetojne gjithe jeten e tyre duke menduar dhe dashuruar po at person .Dhe pse mund takojne gjate jetes dashuri tjera mund te jetojne apo kalojne po e mbajne nje dashuri si te vecante te paharueshme ,tjeter se ndoshta smund te jet e njejte kur se jeton me personin po mbrenda shpirtit te njeriut ajo dashuri jeton gjithmone

Dylan, perderisa ato nuk jane se bashku. Do te thote qe nuk deshiron te dashurosh me te njejtin person. Neqoftese une nuk jam me nje vajze. Une e fshij nga memoria. Sepse aty do te thote qe dahsuria u humb. Dhe une shikoj te ardhmen time.

Mesazh i vjetër 27 Maj 2011 19:34
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Dashuri e perjetshme per mua quhet vetem ajo prinderore.

Tjeter s'njof.

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2011 00:22
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

temen e kam te ngaterruar ne ket rast smund jap pergjigje hhahah

dhe spe mendoj gjithe at qe dashuria e perjetshme existon
besoj qe nje nejri qe e ke dashur ehste e veshtir ta harrosh nje dit
sikur kam then me siper njeriu ecen jeta ecen gjerat ndryshojn po personi jeton diku mbrenda teje smund ta harrosh

Mesazh i vjetër 18 Korrik 2011 00:27
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Dashuria nuk ka fe...

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2011 23:16
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Besoni ne dashuri te perjetshme

...Vetem ai/ajo qe beson ne nje jete mbas nje jete (mbas vdekjes), beson dhe kesoj gjerash.

Mendoj; Nuk ka dashuri (cfare eshte kjo njehere!? ) te perjetshme por, Respekt - Reciprok te perjetshem.

Vetem ai, eshte baza e nje lidhje-jetegjatesie te qendrueshme.

Mesazh i vjetër 12 Maj 2012 12:02
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

no koment disa thon qe dashuria per ca persona te vecante smbaron kurr ndersa une them ,cdo gje mbaron ne dit mund te ngelet ndonje kujtim i bukur qe te kujtohet her pas here nje lloj ndjenje e ndoshta ajo esht si tip dashurie
have no idea po mendimi im besoj cdo gje ka nje mbarim

Mesazh i vjetër 12 Maj 2012 17:27
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Une mendoj qe ka dashuri te perjetshme vetem se ndryshon forme.

Mesazh i vjetër 12 Maj 2012 19:31
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 04:30 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Besoni ne dashuri te perjetshme

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar