Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Shoqja e ngushte. Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
eliz
Veteran ne forum

Regjistruar: 16/10/2003
Vendbanimi: Toke
Mesazhe: 1679

Lum ajo per shoqen e ngushte.
Sic tha dhe Adelaida eshte thjesht te flasesh per gjera qe s`te kan ndodhur.Mua nuk me ka ndodhur prandaj flas vetem me mendimin e tanishem. As njerin as tjetrin nuk do falja.Nuk kam nevoje per njerez te tille ne jeten time.Njerez te tille nuk jane te denje per shoqerine time.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Janar 2004 23:22
eliz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eliz Kliko këtu për të kontaktuar me eliz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të eliz't! Kërko mesazhe të tjera nga: eliz Shto eliz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eliz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Wink

Hirushe ajo nuk do ishe shoqe e vertet neqoftse bente gjera te tilla. un per vete do shkoja t'gjeja nje shoqe tjeter!

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 00:22
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

Aman ku ka shoqe te ngusht sot ne vitin 3004 sot shoqet kan drejtimin e vet dhe te rrespektojn vetem per interes.
Shoqe te ngusht esht shum veshtir te kesh.

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 00:32
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Talking

Hmmm..... mir o qimo po u dehe kaq shpejt ti se m duket se esht viti 2004 lol

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 00:38
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_Q_I_M_I
Ne kerim nga Policia.

Regjistruar: 22/09/2003
Vendbanimi: Ne Kerkim nga Policia Metropoliane....so
Mesazhe: 219

O Endriku je ti kok Shteti.
Po si more na e bone jeten Barsalet ti .
Na qudite fare.Mos na e ben ndonje dit thes me patate/
Jeta esht (kur*) o lal.
Hirushe:Sot Shoqeria ta (fu*)

SO AND SO....
Ne kerkim nga policia per vrasje , grabitje dhe ...... ku di une tjeter

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 01:22
_Q_I_M_I nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _Q_I_M_I Kliko këtu për të kontaktuar me _Q_I_M_I (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: _Q_I_M_I Shto _Q_I_M_I në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _Q_I_M_I në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

o Qimi dhe ti tani. Po si mo s'paska shoqe te ngushta sot mo...?? Une per vete kam disa shoqe te ngushta fare dhe s'pres qe asnjera nga ato te me tradhetoj, ose te me bej dicka te keqe mbas shpine se e di c'fare njerezish jane.
Tani sa per ty Endrra, ajo mund te kete rrene ne love me te dashurin e shoqes po te pakten ti thoshte asaj. Se kur tregon te verteten (te dy dmth, shoqa dhe bf), ashtu sikur sado qe te lendon eshte me mire se ta genjesh.

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 02:23
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mira_uk
Ne Zemren Time Ti Jeton..

Regjistruar: 22/06/2003
Vendbanimi: Ne Zemren e dikujt......
Mesazhe: 45

Citim:
Po citoj ato që tha _Q_I_M_I
Aman ku ka shoqe te ngusht sot ne vitin 3004 sot shoqet kan drejtimin e vet dhe te rrespektojn vetem per interes.
Shoqe te ngusht esht shum veshtir te kesh.

Me pelqeu mendimi i Qimit dhe per mendimin tim ajo eshte shume e drejte sepse shoqeria e sotme eshte vetem per interes. Ndoshta jo te gjithe por ne pergjithesi ashtu jane vetem per INTERES... Sic po thonin ca anetar ketu qe nuk mund te ndodhi, ajo ndodh dhe hiqet sikur po te ndihmon dhe nga krahu tjeter te ben gjera te tjera qe ti nuk mund ti besosh vetes tende dhe do thuash qe kush ma beri ajo qe po mendoje qe po te ndihmonte......
Ndoshta nuk ju ka ndodhur por une qe po flas me ka ndodhur dhe nuk e besoj dhe tani qe pse ma beri ajo ate pune sikur une i kisha more dicka te jetes saj por mire ja beri se shikon zoti dhe e gjen rrugen dhe per ate por shyqyr dhe me ate nuk shkoj shume koh dhe u nda keshtu qe kur me kerkonte nuk e pranoja me ne jeten time dhe tani jam me e lumtur dhe nuk dua tja dij me per shoqerine te ngushte vetem nji miremngjes dhe kaq..Me falni qe u zgjate pak si shume por si si me dolen keto mendime se nuk doja ti shkruaja
anyway have a nice time all of u and have aq nice friendship with ur mates....

me respekt Mira

qe gjithkush e prek,
Jeta eshte nje enderr
nje shpres e larget,
Jeta eshte dashuria
nje bote e zdrazet..

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 17:56
Mira_uk nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mira_uk Kliko këtu për të kontaktuar me Mira_uk (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mira_uk Shto Mira_uk në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mira_uk në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gosacameria
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: barcelona españa
Mesazhe: 118

Lightbulb

Re: Shoqja e ngushte.

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Une kam deshire qe te hap nje teme rreth nje vajze e cila ka nje shoqe te ngushte, i beson gjithcka asaj i tregon gjithcka dhe eshte e sigurt qe ajo eshte shoqe besnike dhe e sinqerte ndaj saj. Por per cudi nje dite ajo e shikon te dashurin e asaj me shoqen e asaj te ngushte. Ajo nuk ju besonte syve per ate qe pa.
Ajo humbi njekohesisht dy njerez qe i kishte dashur shume, te dashurin dhe shoqen e saj te ngusht.

Si e mendoni ju, a do pranonit te kishit shoqeri me shoqen e ngushte n.q.f ju ndodhte nje gje e tille?

Pasi per te dashurin e saj nuk ja vlen te bej pyetje se ne femrat e dim shume mire qe mashkulli ku gjen ben.

pershendetje

se pari duhet te thoja, qe ajo nuk mund te quhet shoqe e gushte,
prandaj do doja qe rimendohesh, dhe se dyti nuk eshte e vertete se nje mashkull perfiton,, po gjeti po eshte se ai djale nuk ishte i dashuruar me ty

Mesazh i vjetër 04 Janar 2004 00:50
gosacameria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gosacameria Kliko këtu për të kontaktuar me gosacameria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gosacameria Shto gosacameria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gosacameria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Te ju thot hirushja dicka, kur e hapa kete teme nuk hapa te me jepni mendime sesi une mund ta zgjedh shoqerine time sps kam nje shoqeri shume te mire, fundja fundit jam aq e afte sa te kuptoj se ke te quaj shoqe te ngushte, prandaj do ishte me mire te shkruanit per temen e jo per mua.

Nuk dua te ma merni per ters, por skam deshire kur flisni per gjera qe nuk me kane ndodhur.

Amor do te isha lutur te mos e hiqje kete mesazh.

Me respekt Hirushja.

Mesazh i vjetër 04 Janar 2004 03:20
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
gosacameria
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: barcelona españa
Mesazhe: 118

pershendetje endra

me vjen keq hirushe, per ty qe je keq kuptuar a ben sikur je prekur, une nuk thashe ndonje personale kundrejt teje , thjesht thashe nje mendim , per temen qe kishe propuzuar ju,une nuk te ofendova ne ty ne shoqerine tende,

Mesazh i vjetër 04 Janar 2004 23:47
gosacameria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të gosacameria Kliko këtu për të kontaktuar me gosacameria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: gosacameria Shto gosacameria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto gosacameria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:54 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Shoqja e ngushte.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar