Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569
|
hi ditari i dashur!!! (mesazh nga Sy_jeshilja)
hi ditari i dashur!!!
sot me shume se kurre ndjej nevojen te flas me dike ,dike qe e di qe me degjon ,me kupton, i miraton ato qe them une, dhe prape rri ne heshtje, sot me shume se kurre kuptova qe jeta eshte kaq e shkurter, kaq e bukur, dhe kaq e shtrenjte, asnjehere nuk mund ta kuptojme se sa vlere ka ajo , derisa vjen nje pike qe takohemi balle per balle me vdekjen, shohim syte e saj djallezore, dhe hijen e saj te zeze qe afrohet drejt nesh per te na marre pergjithmone ,dhe ne te njejten kohe shohim syte e mjeruar te jetes e cila e pafuqishme mundohet te na mbaje ,po ska se si...dhe ehste pikerisht ky cast ,qe te gjithe ne e kuptojme se e dashurojme jeten tone, me shpirt, e duam me shume se gjithcka, harrojme cdo vuajtje, lot ,cdo brenge qe ajo na sjell, na kalon si nje film i tere gjithcka qe ka kjo jete,dhe papritur diku gjejme forca qe ajo mos te na lere...
Shume e pakuptueshme eshte e di dhe vete, mbase do jete me mire tua spjegoj se cfare me ndodhi, dhe pse arrita ne perfundimin qe "Life is too short to worry about"
isha duke u kthyer nga puna(te cilen e kam rreth 30 min me makine nga shpia), dhe po ecja ne autostrade me reth 80 milje ne ore qe i bie 130 -140 km/h.rruga ishte pothuaj bosh,me perjashtim te nje makine te cilen sa e parakalova, dhe te nje tjetre e cila ishte pothuaj gjysem metri para meje, po ne korsine tjeter, (une ne te mesit, ajo anash).Paoritur ai pa ndezur asnje sinjal, dhe pare nga asnje pasqyre aneseore, e preu timonin dhe desh u perplas me turirin e makines time, une ne moment frenova, po mqs isha shume shume shpejt, e humba kontrollin e timonit, makina rreshkiti, dhe jo vetem qe nuk po frenonte me, pop une po prisja nga momenti ne moment te perplasesha diku, e pashe veten duke u rrotulluar, duke xhirruar ne vend, dhe ky ishte momenti ne te cilin gjithe jeta me kaloi para syve, dhe pikerisht aty e kuptova sa shume e doja dhe se ishte e pamundur qe ajo te me braktiste...si perfundim e gjeta veten te dale jahste rruge, ne nje fushe , dhe per fatin tim, asnje nga makinat qe po vinin nga pas nuk u perplas me mua...........
dua vetem tju them jetoheni jeten dhe shijojeni cdo minute te saj, mendoni sikur neser do jete dita e fundit e saj, merrjani shpiritn, mose lini tju iki nga duart,
me shume respekt Sy_jeshilja (e tronditur njecik )