Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003 Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 3.33.
Gjithsej 30 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Lakanderi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/07/2003
Vendbanimi: kulle e hirit
Mesazhe: 71

Sot takova Anin,nje shoqen time,qe kisha 1 muaj pa e pare.Ani gjithmone e qeshur sot nuk mund te qeshte.Para nje jave kishte rene nga bicikleta dhe ishte shembur keq ne te gjithe trupin.Vec kesaj kishte demtuar fytyren dhe i ishin thyer pergjysme dy dhembet e pare qe i ka shume te bukur.Une ngushellimet i kam inat.Por i krijova atmosfere gazmore duke shprehur qe dy dhembe nuk jane asgje,qe dukej shume e permiresuar,qe shume te tjere pesojne deme me te renda etj.
Ani nuk eshte bebe,qe te genjehet me karamele.As une nuk ja thashe ne trajte karameleje.As me meshire.I tregova thjesht,qe edhe mua me kishin thyer vite me pare nje dhemb me gur dhe kellefi nuk dallohet dhe nuk te shqeteson,qe nje shoku im theu njehere nofullen,qe edhe une ne aksidentin tim te pare me makine (dhe te fundit) u shemba keq ne shpatull.I thashe me fjale te tjera se s´eshte e vetmja.I thashe se te gjithe pesojne njehere dicka pak a shume te ngjashme.Ani eshte vajze kurajoze.Meqe ra fjala ajo do nje djale,i cili ka frike ta doje.
Pastaj folem per tema te tjera me interesante.
Ndonese pak me veshtiresi nga dhimbjet,ne fund Ani qeshi...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 00:02
Lakanderi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lakanderi Kliko këtu për të kontaktuar me Lakanderi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lakanderi Shto Lakanderi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lakanderi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Eshte nate,ose me sakte eshte eshte harku i kohes ku njera dite ja le vendin asaj tjetres.
Nuk kam gjume,ne fakt duket sikur kohet e fundit Morpheus eshte grindur me mua dhe si per tu hakmarre ndaj meje kalon me vonese nga une.
Por nuk ka ku shkon,shpejt a vone do vije te me marre ne krahet e tij......Buongiorno Notte,jam i yti

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 03:47
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lakanderi
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 30/07/2003
Vendbanimi: kulle e hirit
Mesazhe: 71

Cool

Sot duhet te lexoj se pas nje jave vijne 4 provime.Obobobo deri kur keshtu?
Bleva 5 libra (te perdorur si gjithmone) Ivo Andric,Heinrich Böll,Graham Greene,dhe dy permbledhje te mira tregimesh.Shitesi,nje plak i zgjuar,te cilin ca nga ca e kam bere te njohur,shet libra antikuare dhe jam i sigurt se nuk e ben kete pune per fitime.Sepse une bleva 5 cope per 0.20 cent copen.
Sa mire,qe ka ca njerez te tille.
Komshiu im erdhi e me tregoi kepucet e reja,qe ka blere per dasme.Eshte zezak,i sinqerte dhe pret te shoqen pas 4 ditesh ti vije nga Kameruni.Edhe sot se nga kishte peshkuar nje femer te shemtuar per konsum,ne krevatin qe ka blere per veten dhe te shoqen.Nje pjese e zezakeve kane nje marredhenie goxha te lirshme me seksualitetin.
Vende e popuj...

Mesazh i vjetër 15 Shtator 2003 20:27
Lakanderi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lakanderi Kliko këtu për të kontaktuar me Lakanderi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lakanderi Shto Lakanderi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lakanderi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

mendimet e mia sot dua t'i shpreh me fjalet e dikujt tjeter.......

Një yll i vogël
dashuroi hënën,
e adhuronte ftohtësinë e saj
të bardhë,
sillej ylli rreth hënës,
me rrezet e saj përkëdhelej,
dhe hënës i pëlqente
veçantia e shkëlqimit të tij,
dëshironte të bëhej e saja.
Ia fali ylli
dritën e tij të brishtë hënës
dhe u shua në natën e pafundme,
dhe hënës i erdhi keq vetëm
për natën e zezë
që akoma ruante
hijen e yllit të vogël.

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 17:01
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sUgA__tIlOnCe
nGaDaLe

Regjistruar: 01/09/2003
Vendbanimi: ~*~nZ~*~
Mesazhe: 1069

Unhappy

E ENJTE 18 SHTATOR...!

Jam ulur prane oxhakut dhe po mendoj. Mendoj, imagjinoj...dhe kujtoj shume gjera. Kujtoj femijerine time, mendoj tani per adoleshencen time(sepse dhe 6 dite do qe te behem adoleshente), dhe imagjinoj......se si do jete e ardhmja ime. Valle, a do mundem ta realizoj endrren time qe kam pasur qekur kam qene e vogel? Ajo qe te behem nje avokate e zonja? Dhe nese po, do me duhet shume pune per ta arritur? Apo nje dite te bukur, do zgjohem.........dhe do jem bere avokate? Fatkeqsisht kjo gje s'do ndodhi, sepse keto gjera ndodhin vetem ne perralla. Dhe une nuk jam personazhi i nje perralle, por bej pjese ne realitetin e kesaj bote te ndyre. Kesaj bote pa shpirt. Kesaj bote pa meshire. Pyes zotin, perse s'mund te jem prane njeriut qe dua me shume ne kete bote? Perse duhet te rrime larg njeri-tjetrit? Perse o zot perse? Car mekati kam bere qe duhet te me denosh ne kete menyre? Kur do e takoj njeriun qe dua me shume ne kete jete? Kur o zot? Kur mund ta puth? Kur mund ta perqafoj? Kur mund ta perkedhel? Kur mund t'ja them ball per ball, fjalen......"TE DUA"? Ne kete bote? Apo ne boten tjeter? Pyes e pyes, por asnje pergjigje. E vetmja pergjigje qe mund te me vije ne keto momente, eshte pergjigjja qe mund ti jap vetes: "KURAJO FIONA KURAJO". Sepse ai qe dua une te me pergjigjet, ai qe ka krijuar gjithesine, nuk po me pergjigjet. Ose ndoshta po me pergjigjet, por s'po e degjoj une. Keto mendimet e mija, i ndaloi qeni im qe filloi te lehte, sikur donte te me thoshte: "MOS U MERZIT FIONA, SE CDO GJE DO RREGULLOHET, CDO GJE ESHTE E SHKRUAJTUR". Ai fatkeqsisht nuk mund te flasi, pra nuk e shpreh dot kete gje, por ai mund ta mendoj. Keshtu pra me gjeti dhe kjo dite e re, duke u menduar, dhe duke ju lutur zotit. VAZHDON...!!!

Modifikuar nga sUgA__tIlOnCe datë 17/09/2003 ora 20:08

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2003 17:29
sUgA__tIlOnCe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sUgA__tIlOnCe Kliko këtu për të kontaktuar me sUgA__tIlOnCe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sUgA__tIlOnCe Shto sUgA__tIlOnCe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sUgA__tIlOnCe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Sot eshte nje dite speciale per mua,ose me mire e thene nje dite per tu shenuar ne kalendar.Nuk mund ta festoj ashtu si do doja(ndryshe nuk do isha ketu ne forum).Ne fakt mbreme doja qe te isha zgjuar qe ne sekondat e pare te 17-tes ndaj dhe nuk rashe ne gjume deri ne 1.00!
Isha ne erresiren e dhomes time duke degjuar nje kenge melankolike,mè mungonte cdo gje ne ato momente...qofte dhe H2!Mendime nga me te ndryshmet benin "xhiron" ne koken time...keqardhje,ndjeva nje boshesi te papershkrueshme si rrjedhoje e nje harrese.Por serish ngushellova veten me nje shprehje te urte qe thoshte"te harrosh eshte humane"
Nè mengjes kisha ftohte nga mungesa e gjumit(kjo edhe perse dielli ngrohte cdo gje me rrezet e tije),ndoshta kisha ftohte brenda meje...!
Por si per magji sapo takova miqet e mi dhe ndieva perqafimet e tyre te perditeshme per te me dhene mireseardhjen(zakon ketu)me kaloi cdo gjè.
Ndihem me fat qe ne jete kam takuar njerez si ato dhe per kete falenderoj dhe zotin!

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 00:40
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

Pse s'thua qe qenke me fat ti amor.
Te vleresosh kë ke prane, edhe t'ja dish vlerat atyre dhe miresine ndaj teje - eshte gjeja me e bukur qe mund te te ndodhe.

Te uroj te vazhdosh te marresh sa me shume dashuri-miqesi-ngrohtesi nga kushdo qe te rrethon dhe e ben diten tende te lumtur.

Respekte!

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 00:56
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

amor edhe njeqind e dashur, po pse nuk the. un i kujtoj njerezit ne sekondat e para te nates, kur kane ditelindjet . me gjithe qef te kisha kujtuar ty

sinqerisht

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 19:53
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Talking

Nuk behet fjale per nje ditelindje,se ate te te them te drejten ma kujtojne te gjithe(pak si teper...lol)Mgjth thx

ciao

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2003 20:16
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

hi ditari i dashur!!! (mesazh nga Sy_jeshilja)

hi ditari i dashur!!!
sot me shume se kurre ndjej nevojen te flas me dike ,dike qe e di qe me degjon ,me kupton, i miraton ato qe them une, dhe prape rri ne heshtje, sot me shume se kurre kuptova qe jeta eshte kaq e shkurter, kaq e bukur, dhe kaq e shtrenjte, asnjehere nuk mund ta kuptojme se sa vlere ka ajo , derisa vjen nje pike qe takohemi balle per balle me vdekjen, shohim syte e saj djallezore, dhe hijen e saj te zeze qe afrohet drejt nesh per te na marre pergjithmone ,dhe ne te njejten kohe shohim syte e mjeruar te jetes e cila e pafuqishme mundohet te na mbaje ,po ska se si...dhe ehste pikerisht ky cast ,qe te gjithe ne e kuptojme se e dashurojme jeten tone, me shpirt, e duam me shume se gjithcka, harrojme cdo vuajtje, lot ,cdo brenge qe ajo na sjell, na kalon si nje film i tere gjithcka qe ka kjo jete,dhe papritur diku gjejme forca qe ajo mos te na lere...
Shume e pakuptueshme eshte e di dhe vete, mbase do jete me mire tua spjegoj se cfare me ndodhi, dhe pse arrita ne perfundimin qe "Life is too short to worry about"
isha duke u kthyer nga puna(te cilen e kam rreth 30 min me makine nga shpia), dhe po ecja ne autostrade me reth 80 milje ne ore qe i bie 130 -140 km/h.rruga ishte pothuaj bosh,me perjashtim te nje makine te cilen sa e parakalova, dhe te nje tjetre e cila ishte pothuaj gjysem metri para meje, po ne korsine tjeter, (une ne te mesit, ajo anash).Paoritur ai pa ndezur asnje sinjal, dhe pare nga asnje pasqyre aneseore, e preu timonin dhe desh u perplas me turirin e makines time, une ne moment frenova, po mqs isha shume shume shpejt, e humba kontrollin e timonit, makina rreshkiti, dhe jo vetem qe nuk po frenonte me, pop une po prisja nga momenti ne moment te perplasesha diku, e pashe veten duke u rrotulluar, duke xhirruar ne vend, dhe ky ishte momenti ne te cilin gjithe jeta me kaloi para syve, dhe pikerisht aty e kuptova sa shume e doja dhe se ishte e pamundur qe ajo te me braktiste...si perfundim e gjeta veten te dale jahste rruge, ne nje fushe , dhe per fatin tim, asnje nga makinat qe po vinin nga pas nuk u perplas me mua...........
dua vetem tju them jetoheni jeten dhe shijojeni cdo minute te saj, mendoni sikur neser do jete dita e fundit e saj, merrjani shpiritn, mose lini tju iki nga duart,

me shume respekt Sy_jeshilja (e tronditur njecik )

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2003 18:52
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 30 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > E Merkure 3 shtator 2003

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar