Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare mendimi keni per femrat shqiptare qe ndodhen ne boten e jashtme?
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jenni
Anetar i ri

Regjistruar: 10/02/2003
Vendbanimi: london
Mesazhe: 29

amor alucius

hej kupton gje shqip ti a po si e ke hallin un nuk kam futur te gjitha femrat qe te them se jane ashtu ,po kam thene nje pjese e tyre dhe nuk e perjashtoj faktin se nuk ka femra shume te mira the qe ruajn emrin e tyre se kush jane ato ,ato qe kam then una eshte nje fakte nje realitet se ka femra te tilla the mos merr persiper cfare nuk din ti se kujt ithone e keqe the kujt i thone e mire ky nuk eshte nje mendim vetem i ime por besoj i te gjithe atyre qe e kuptojne se ceshte e keqe the ceshte e mire qe te jeshe nje njeri me autoritet ne vetveten tende .
The po te theme the njeher thuaje vetem mendimin tend goce the mos u bej kritike se ska nevoj ,ne jemi fshatare qytetare se the dhe mesiper se cdo njeri qofte katundare apo qytetare atoritetin e tije un mendoj keshtu
the kuptoje njehere e mire se kend po perpjekesh te ofendoshe se ste paska as lezet se qenke the pjekur paske kaluar moshen delikate .
Faleminderit nese me mire kupton.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 13:41
jenni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jenni Kliko këtu për të kontaktuar me jenni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jenni't! Kërko mesazhe të tjera nga: jenni Shto jenni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jenni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Atehere njomza(ose me mire jenni)nese ke nevoje te gjesh mbeshtetje tek ndonjeri anetare ketu mund ta besh me elemente te vlefeshme dhe jo duke u regjistruar dy here.
Te pershendes e dashur dhe per mua ky diskutim nuk ja vlen mè.Une dhashe pikepamjen time dhe poashtu nxorra konkluzionet.
Ah dhe nese denuncon nje postim well mund te verifikohet para se te fshihet nese eshte i bere nga e njejta ID e pc.

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2003 16:04
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Naqja_shkodrane
sweet

Regjistruar: 28/11/2003
Vendbanimi: Toronto, Kanada
Mesazhe: 9

Per Njomezen.

Zonje e nderuar thoje se kishe dy femije dhe 10 vjet martese.Po duke klikuar profilin tend pashe se kishe lindur ne 1981, qe sipas llogarive te mia matematikore,te cilat nuk jane te dobeta del se ti je 22 vjec.Dhe nga kjo del se ti qeke martuar 12 vjece,sepse thoje se kishe 10 vjet martese.
Me falni qe u futa ne detaje.
Une perkrah mendimin e amour.

Pershendetje nga Naqja.

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2003 06:14
Naqja_shkodrane nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Naqja_shkodrane Kliko këtu për të kontaktuar me Naqja_shkodrane (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Naqja_shkodrane Shto Naqja_shkodrane në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Naqja_shkodrane në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
blue eyes
Anetar i ri

Regjistruar: 26/06/2003
Vendbanimi: uk
Mesazhe: 7

Thumbs down

e drejte

Per Njomzen
kishte te drejte amor ........ e tha mire nuk ja vlen te bisedosh me njerez te nivelit tuaj. Ju thate qe merreni me childcare, por me sa di une te pakten ketu ne londer nuk marrin ANYONE 4 that kind of job. pastaj ju e treguat veten .... (me fal) por ju mezi flisni shqipen e lere anglishten qe as nuk dua ta mendoj fare. Me te vertete mund te kini 2 femije por ajo sdo te thote qe kush ka femije eshte me i zgjuar se te tjeret. Pastaj kete teme qe ju keni hapur , them se keni kerkuar opinionin e antareve dhe jo te filloni argumentet me to........ me gjithemend qe me vjen shume keq kur shikoj se sa disa persona hyjne ne forum sa per te kaluar kohen dhe te grinden me antaret e forumit...........
shame.......

Mesazh i vjetër 04 Dhjetor 2003 17:06
blue eyes nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të blue eyes Kliko këtu për të kontaktuar me blue eyes (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: blue eyes Shto blue eyes në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto blue eyes në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LOVERBOY-28
Anetar i ri

Regjistruar: 21/12/2003
Vendbanimi: GREECE
Mesazhe: 11

Femer shqiptare dhe e sinqerte,there are not ekzist.

E dashur nomza.ke hapur nje teme qe kerkon shume kohe per te diskutuar.m.gj te do mundohem sa me shkurt dhe me konkret.per mendimin tim,eshte imi personal dhe nuk do doja qe dikush te ofendohet.femer shqiptare........?hmmmmmmmmmmmmmmmm.ka shume vjet qe nuk jam marre me kete lloj bisnesi.nuk eshte vetem arsyea qe ndodhem larg shqiperise,por eshte mentaliteti i femres shqiptare qe me ben te iki sa me larg saj.flas gjithmone ne pergjithesi.mua posacerisht nuk me ka ndodhur ketu ne greqi ku banoj te te njoh nje njeri tamam.femra shqiptare ketu ne radhe te pare nuk te flet shqip.e dyta nuk te pranon si shqiptar.nuk kam mundur kurre te futem ne boten mendore te ketyre njerezve.mos valle mendoni se dicka e ka fajin tek une.absolutisht.sidoqofte europianet,italianet,francezet,gjermanet,dhe amerikanet etj etj kane shume diferenca nga ata tonat.nga cdo pikepamje.duke filluar nga kultura sopra tutto.pra kam njohur nga te gjitha keta kategori apo vende te ndryshme keshtu qe nuk mund te thoni se faji eshte tek mua.me falni zonja dhe zonjusha shqiptare por harroni shume shpejt.harroni dhe mohoni veten.origjinen.karakterin.sado i perparuar apo i integruar qe te jeshe ne europe,sado qe te flasesh tre 4 apo 5 gjuhe te huaja nese nuk ke guximin te ekspozosh vendin tend dhe veten tende ashtu sic je cdo gje eshte fallso dhe kalimtare.
keshtu qe dhe nje here me falni zonjusha dhe zonja shqiptare por nuk do doja kurre me njerez qe kane mentalitete te ndryshme te kem cdo lloj lidhje.nese jam gabim mund te me korrigjoni por vetem me fakte.dhe dicka tjeter.e kam si veretje tek ju.mesoni finalmente te lyheni dhe te visheni. ME RESPEKT:-----LOVERBOY-28
ATHENS GREECE......
ju uroj perzemersisht fat lumturi dhe suksese ne cdo hap te jetes suaj.
bye.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 06:54
LOVERBOY-28 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LOVERBOY-28 Kliko këtu për të kontaktuar me LOVERBOY-28 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LOVERBOY-28 Shto LOVERBOY-28 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LOVERBOY-28 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Une nuk e di se ku banon ne Greqi Ti Loverboy 28, me fal te mos me keqkuptosh, por nuk besoj se femrat greke kane me moral dhe me inteligjence se vajzat shqiptare.
Une kam qene per disa kohe ne athine dhe kam patur nje rrjet shoqeror te mrekullueshem, vajza studente te shkelqyera, te edukuara dhe goxha miqesore.ishin vajza aq te mira sa dhe grekerit ne rrethin tone miqesor kurre nuk diskutonin kundra shqiptareve, por na respektonin dhe vleresonin me teper se greket.
Dhe e dyta varet ne c'posite e vlereson nje femer:
-nga inteligjenca
-nga kultura
-nga pamja
-nga deshira per te rene pre e meshkujve

por kam idene se shumica e meshkujve i vleresojne vetem nga kjo e fundit, dhe rezultati eshte ai qe ke nxjerre ti loverboy 28.
Por eshte nje gabim i pafalshem te pergjithesosh Vajzen shqiptare me disa raste extreme.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 08:03
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383

Loverboy-28, pershendetje.

Tju them te drejten nuk di se nga i nxirrni keto konkluzione per vajzat shqiptare, por dua tju pyes pak personalish juve, ; si e keni emrin, Jani, Spiro, apo Jorgo. Nuk besoj se njihni ndonje vajze shqiptare, per vete faktin se vajzat shqiptare aty shikohen nga djemte me syrin e nje prostitute. Nese keni kete mendim kaq te ndryshem nga une, per tju bere nje "surprize" po ju jap disa adresa ku mund te hyni ne shoqerine e vajzave shqiptare, por mos harroni qe te leni jashte deres mendesine qe keni, sepse ndryshe nuk do te mundeni kurre te njihni shqiptaret.

Sa per tu lyer e ngjyer, perseri nuk keni te drejte, e para e punes se e di shume mire sesi lyhen greket dhe shqiptaret, e dyta varet nga personi dhe nuk eshte e pergjithshme. Nuk di se ku banoni ne Greqi zoteri, une kam banuar 8 vjet ne Glyfada, mund tju them, per vajzat shqiptare dhe greket humbisnin mendjen( qe na hiqen si rraciste).

dhe se fundmi do te desha te shtoja nje shprehjen time te preferuar "gjen tenxherja kapakun per çdo rast"

Ju uroj nje lexim te kendshem te gjitheve

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 09:22
i_pafajshem nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_pafajshem Kliko këtu për të kontaktuar me i_pafajshem (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: i_pafajshem Shto i_pafajshem në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_pafajshem në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lolina
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/09/2003
Vendbanimi: Toronto
Mesazhe: 46

Red face

Well, une kam 10 vjet jashte Shqiperise dhe besoj se vajzat qe jane ne shqiperi jane te dhena me sh mbas atyre "gjerave te keqija". Eshte e vertet qe mendimi per vajzat jashte Shqiperise jane prosti ose k.... por ata qe kane keto mendime duhet te analizojne njehere veten e tyre dhe te shikoj se ne c'fare grade eshte injorancia e tyre (pa ofeze). Personat nuk mund ti gjeneralizosh dot, c'do njeri ka ne duart e veta liri veprimi, dhe e gjykojne vete se c'fare eshte e mira per ta ose e keqja dhe duhet te mbajne responsabilet per ato qe bejne. Niveli i larte apo i ulet (eshte edukata me shume) influencon pak veprimet e personave te cilet jane te influencuar dhe nga rrethanat e jetes.
Nuk mund te gjeneralizosh mbi kete tem dhe eshte sh mendim prapanik ai qe vajzat qe jane jashte shqiperise jan k.... sepse nuk e eshte e vertet te pakten une flas per veten time e per disa vajza qe njoh ketu.
Ja Gezuar Vitin e Ri!!!!!!!!!!!!!

Cheersss

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 09:49
Lolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lolina Kliko këtu për të kontaktuar me Lolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lolina Shto Lolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
qorri
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 26/12/2003
Vendbanimi: ketej nga bregu i lumit
Mesazhe: 250

KESHILLE PER FEMRAT SHQIPETARE

O GOCA MOS DEGJONI CA THOTE MILETI UNE PERSONALISHT U JAP TE DREJTE NDONJEHERE KUR HIQENI SIKUR S'JENI SHQIPETARE.PER FAT TE KEQ ATDHETARET TANE NUK E KANE KUPTUAR AKOMA QE SHQIPETARE NE EMIGRIM NUK ESHTE SINONIM ME KURVE,PROSTITUTE ETJ.POR QE AMA KA DHE FEMRA QE SAPO DEGJOJNE QE JE SHQIPETARE LARGOHEN NJESOJ SIKUR JE LEBROZ EDHE KJO ESHTE E VERTETE.PER FAT TE MIRE NE CUNAT NUK JEMI TE GJITHE KRIMINELA MIRE DO TE ISHTE SIKUR TE GJITHE TE VLERESONIM TE GJITHA RASTET PA PREGJYKIME POR S'ESHTE KESHTU PER FAT TE KEQ.MEGJITHATE UNE JU KESHILLOJ TE MOS U BESONI TE GJITHEVE SE NUK DI KE KE PERPARA.KAM PARE SHUM DHE PRANDAJ JU KESHILLOJ KETE

Mesazh i vjetër 03 Janar 2004 16:55
qorri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të qorri Kliko këtu për të kontaktuar me qorri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: qorri Shto qorri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto qorri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kobe4MVP
Sernior Network Analyst

Regjistruar: 02/04/2003
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 175

femrat shqiptare?!

qe nga keto dy fjale ne kete teme e kupton se personi qe hapi kete teme nuk kupton dicka thelbesore. Femrat shqiptare ashtu si ne gjithe boten kane te metat dhe te mirat e tyre. Kjo nuk ka te beje aspak nese je shqiptare ose jo. Kjo eshte thjesht EDUKATE Familjare dhe se sa brum te kane dhene ato.

Pastaj kush iu genjeu juve qe ne shqiperi kane qene edhe me perpara femrat te gjitha "perfekte"(ne rast se ekziston nje person it tille). Ne rast se diskutoni me me te moshuar se ju dhe keni sado pak kofidenca me to do te kuptoni qe i vetmi ndryshim midis "atehere" dhe "tani" eshte se femrat tani jane me te lira per te bere ate qe duan qe ne vehte vete eshte 1 gje e mire. PSE? ka nje shprehje populli; "per 40 arsye".

edhe 1 here i vetmi ndryshim midis "atehere" dhe "tani" eshte se cdo njeri shpreh dhe ben ate qe do ashtu sic do. Nuk ka asgje te keqe.

Mesazh i vjetër 05 Janar 2004 03:14
Kobe4MVP nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kobe4MVP Kliko këtu për të kontaktuar me Kobe4MVP (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kobe4MVP Shto Kobe4MVP në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kobe4MVP në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare mendimi keni per femrat shqiptare qe ndodhen ne boten e jashtme?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar