i_pafajshem
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/07/2003
Vendbanimi: Spain
Mesazhe: 383
|
Loverboy-28, pershendetje.
Tju them te drejten nuk di se nga i nxirrni keto konkluzione per vajzat shqiptare, por dua tju pyes pak personalish juve, ; si e keni emrin, Jani, Spiro, apo Jorgo. Nuk besoj se njihni ndonje vajze shqiptare, per vete faktin se vajzat shqiptare aty shikohen nga djemte me syrin e nje prostitute. Nese keni kete mendim kaq te ndryshem nga une, per tju bere nje "surprize" po ju jap disa adresa ku mund te hyni ne shoqerine e vajzave shqiptare, por mos harroni qe te leni jashte deres mendesine qe keni, sepse ndryshe nuk do te mundeni kurre te njihni shqiptaret.
Sa per tu lyer e ngjyer, perseri nuk keni te drejte, e para e punes se e di shume mire sesi lyhen greket dhe shqiptaret, e dyta varet nga personi dhe nuk eshte e pergjithshme. Nuk di se ku banoni ne Greqi zoteri, une kam banuar 8 vjet ne Glyfada, mund tju them, per vajzat shqiptare dhe greket humbisnin mendjen( qe na hiqen si rraciste).
dhe se fundmi do te desha te shtoja nje shprehjen time te preferuar "gjen tenxherja kapakun per çdo rast"
Ju uroj nje lexim te kendshem te gjitheve
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|