Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni kuriozè mbi te kaluaren e partnerit/partneres?
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Tonia
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/05/2003
Vendbanimi: Shqipëri
Mesazhe: 190

Ajo qe duam me gjithe shpirt eshte te dime te verteten rreth prtnerit por ndonjehere ky sinqeritet te kthehet kunder duke identifikuar sjellje te se kaluares ne te tashmen...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2003 17:53
Tonia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tonia Kliko këtu për të kontaktuar me Tonia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tonia Shto Tonia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tonia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

mua nuk me intereson aspak e kaluara dhe nuk jam kurioze. nese do te tregoje dicka mundet, por nuk jam une ajo qe pyes. pse? sepse e kaluara eshte pjese e cdo njeriu, e ka formuar, perben nje eksperience qe mua nuk me takon ta di apo ta gjykoj, dhe ne fund te fundit e rendesishme esht e tanishmja.
ajo qe partneri eshte ne keto momente, vizioni i tij tani, menyra si sillet tani, gjithshka qe eshte tani kjo eshte ajo qe me intereson dhe e kaluara ne nje menyre ose ne nej tjeter ka influencuar qe ky person te jete keshtu si eshte tani, dhe nese e kam zgjedhur dhe me pelqen, do te thote e kam pranuar te kaluaren e tij automatikisht

Mesazh i vjetër 17 Dhjetor 2003 20:17
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

analistja

nga e kaluara e partnerit tend do mesosh te ardhmen e lidhjes tende.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2003 16:41
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Re: Kerkoj nje mendim!!

Citim:
Po citoj ato që tha LoveIsMadBlind
Si mendoni ju do ishte shum e nevojshme e kaluara i/e te dashurit/res tuaj ne qofte se ai/ajo do thonte qe ka ndryshuar dhe te theshte qe te donte pa mase por cfare ka ber me pare kane qen vetem gabimet e moshes. Me jepni nje mendim si mendoni ju!Ka rendesi e kaluara apo cfare do kaloni me ate person.

Pershendetje.
Kam nje tip qe "Te kaluaren time e mbaj vetem per Vete dhe s`me intereson e kaluara e askujt"
Per nje jete sa me te lumtur, qendroni sa me larg Se Kaluares suaj.

ciao...

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2006 07:26
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

JO JO JO EDHE KURRE JO!!! Dmth thjeshte shpresoj mos kete ndo1 semundje sexuale, edhe ti kete respektuar dmth, por cme duhet me te tjerat...edhe kam inat te flas per te shkuaren time, edhe kam inat te krahasoj..kot pfffff...une jam ylli i rradhes edhe personi me te cilin jam ben mire ta shikoj, nqs jo ok dera eshte atyyyyyyy :p

puc-uc MUAAAAAAAA

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2006 07:32
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

...Te them te drejten ne nje fare menyre jam kurjoze dhe me pelqen te di nga e kaluara (dhe jo vetem e kaluara por edhe femijerine e partnerit tim) nuk jam tip qe e imponoj te me tregoje por une personalisht do te me pelqente te dija rreth saj......
Une vete e kam teper te veshtire te flas per te kaluaren time (shume te veshtire per arsye te ndryshme) dhe shpesh here tentoj te mos jem e barabarte nga kjo ane......tregoj shume por deri aty ku dua te tregoj dmth gjerat me te rendesishme te jetes sime pikat me kryesore qe mund te ken ndikuar qoft edhe ne ndertimin e karakterit tim nuk i tregoj........do te deshiroja por......nuk e kam bere.....por tregoj pmjaftushem sa per ti mbushur mendjen partnerit tim se kam treguar gjithshka
Pra nuk jam e drejte ne kete ane (fajtore e pranoj) por do me pelqente qe partnerit te mund ti tregoja gjithshka dhe gjithashtu te mund te me tregonte gjithshka..........

Mesazh i vjetër 04 Qershor 2006 08:51
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Topolina
Mbreteresh e dhimbjes...

Regjistruar: 19/04/2006
Vendbanimi: *Ne boten e endrave*
Mesazhe: 102

Hmm do me interesonte pak por jo shum...

Mesazh i vjetër 08 Qershor 2006 23:55
Topolina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Topolina Kliko këtu për të kontaktuar me Topolina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Topolina Shto Topolina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Topolina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

...te interesohesh per te kaluaren e partnerit, me te cilin po nderton endrrat e jetes, per mua eshte mese normale, per te mos thene fare njerezore.
Megjithate tendencat e mia arkeologjike nuk shkojne deri ne detaje dhe imtesira te kaluares se tij sepse dashje pa dashje dua apo s'dua une, do e influenconin marrdhenien tone.
Interesimi im eshte siperfaqesor dhe ne vija te pergjithshme.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 19:07
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Une kam qene shume kurioze dhe dua te di gjithcka 'te lara te palara" dhe me pyetjet time sulmuse e them kete pasi mund te jene dhe bombardime ne nje fare menyre e "imponoja" pa dashje apo me dashje per te me treguar sa me shume kur nga ana tjeter kam kuptuar qe personalisht e kam te veshtire te flas per te kaluaren time. Mgjs tregoj dhe te jap pershtypjen sikur jam shume e hapur ja arij gjithmone qe te mbaj shume gjera per brenda por kur arij ate qe ne i themi besim atehere cdo gje eshte atje e hapur dhe pres te njejten gje. Ndersa tani dua te vije dicka natyrshem me pelqen te jem ajo qe di sa me shume per partnerin ndoshta dhe gjera qe nuk jane shume elimentare thjesht me pelqen te jetoj dhe te kaluaren e tij por nuk eshte nje "nevoje" si dikur.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 20:40
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Nuk do mund te isha kurre me nje njeri te cilit si di historikun.S'dua te di sesa here ka vajtur ne krevat me dike apo sahere i ka thene"te dua"& "me do"...gjera irrelevante per mua(te cilat dhe ti thoshte s'do me zgjonin asnje ndjenje xhelozie),ajo qe me intereson eshte te kem nje pamje pak a shume te pergjitheshme per ate njeri.

Une personalisht se kam problem fare te flas per te kaluaren time,edhe pse s'kam ndonje te kaluar intense duke pare qe partnerin tim e kam njohur ne nje moshe relativisht te re.

Mesazh i vjetër 12 Qershor 2006 21:09
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Jeni kuriozè mbi te kaluaren e partnerit/partneres?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar