Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Gjithsej 44 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

Citim:
Po citoj ato që tha Ervisa
Keni paska nje cmim normal....keshtu qe Ky eshte i shitur qe ne kete moment

Ervisa nje sekonde se nuk shitet direkt me oferten e pare keni, prit se mund te kete ndonje kanidat tjeter per kenin

Azurro

ti mire ben qe investon ne kapitalin human te forumit , po une me shenjtorin me 26.500 eurot e tua ( sikur te shitet insomia 1500 ) blejme nje tulle edhe i hyjme tregetise se mallit

Admirali

Ato sop ta ulin pazarin , se nuk do njeri me ble ere chati

hahahahaah

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 13:27
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Ore SUN, po ate Ami-n sikur nuk ma zejne syte...... Ca cmimi mund te kete ai???
Shpresoj ti kaloje 150 Euro......:p:p

Pastaj sikur te vinim dhe Fajen ne liste nuk do benim keq.... Ai kushton shume..:p

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 14:59
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Per mua....

Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
SHITEN MODERATORE !!!!

black eagle 001---cmim fillestar 500.00 euro

ZGJIDH MODERATORIN QE DESHIRON DHE BEJ OFERTEN TENDE

Oferta ime shkon tek Black.:p

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 15:09
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Prit o prit ku shkoni ju njehere......................

Tani per tani ne shitje jane vetem KENI dhe black eagle 001.

Te dy kane cmim fillestar nga 500 Euro te ofruara respektivisht nga Ervisa per KENI dhe hirushja per black eagle 001. :p:p

Kush ofron me shume per keta te dy???? Jemi ne pritje te ofertave tuaja.........

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 19:19
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Deri ku arrin imagjinata e cmendur e ketij forumi????/

Oferta ime eshte per Admiralin!
Ofroj 501 euro...

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 19:46
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

une do blej SUNIN me 300 Euro cmim fillestar. :p

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 20:07
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Atehere mona jep 501 Euro per Admirali.... ka dikush tjeter qe ofron me shume....????

Sa per ty lorie, nuk flas dot per Sun.. me mire fol vete me te..:p:p

P.S: Mona, nqs nuk ka oferta te tjera per Admirali-n ai behet i yti....:p

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 20:16
azurro
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 21/01/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 280

Ofroj une 550 euro per Admiralin por me nje kusht qe te shitet me gjith grada,ne rast te kundert oferta nuk eshte e vlefshme.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 20:49
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

o azurro, rregullat i vendosim ne e jo ti......:p:p

Gjithesesi,Admirali shkon ne 550 Euro.... kush ofron me shume???

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 21:04
azurro
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 21/01/2004
Vendbanimi: Canada
Mesazhe: 280

O Shenjtor sa euro do ti qe te te fus si mik per te blere Admiralin me gjith grada?
Vetem per nje gje do te lutesha qe mos ta marrin vesh keta te forumit se po te "korruptoj"...hhhahaha.

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 21:22
azurro nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të azurro Kliko këtu për të kontaktuar me azurro (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: azurro Shto azurro në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto azurro në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:26 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 44 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar