Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju? Vlerësimi i Temës: 3 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Citim:
Po citoj ato që tha Insomnia

Kam frike te urinoj neper banjot e Autogrill ne autostrade(kuptohet kur me takon ta marr),si edhe te ul kapakun e Wc-se nese nevojitet po ne ate vend.Gjithashtu edhe te shtyp me gishta shkarkimin e ujit po ne ate Wc-e.

Te gjitha keto me siper,ja kisha besuar nje goditjeje karateje me kemben e djathte nga mua e shpikur.

P.s Heren e fundit qe tentova goditjen letale,pagova gjoben per gjithe banjot e thyera ne segmentin autostradal A-14(Ancona-Pescara) dhe kam filluar votoj per opcionin ''nena natyre''

Nga pislleku.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Maj 2004 19:29
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Po pse te beje gjithe ate prishje, kur kishe mundesine te merje nje picite e veje tek duart dhe hapje kapakun ose e fshije me te.

Menyra me e lehte apo do te tregosh qe je i paster?? (shaka)

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 01:24
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Po pse te beje gjithe ate prishje, kur kishe mundesine te merje nje picite e veje tek duart dhe hapje kapakun ose e fshije me te.

Menyra me e lehte apo do te tregosh qe je i paster?? (shaka)

Ishte metafore kujdestare.:p
Pastaj ndoshta se ke kuptuar per çfare bejme fjale ne kete ''rrefim''
Nejse

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 01:44
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Arrow

Ku i dihet ndoshta edhe jo.

Insomnia...e di qe une kam frike shume nga cdo gje qe shoh ne rruge.

Qejnt, mirimangat e cdo gje tjeter...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 01:54
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Ku i dihet ndoshta edhe jo.

Insomnia...e di qe une kam frike shume nga cdo gje qe shoh ne rruge.

Qejnt, mirimangat e cdo gje tjeter...

Po mire si ecen ne rruge??
Apo tele-trasportohesh edhe ti si Kapitani Kirk i Star Trek?
------------------------------------------------------------------------------------------
Une morra vesh vetem merimangat se te tjerat ishin shume pika dhe nje fjale e pakuptimte Hirushe.Ndersa persa i perket banjove,jane shume te pista sa eshte veshtire te gjesh te pastra gjate udhetimit.
Ndaj...jo per gje.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 02:03
hirushja
Lule mos prekese

Ca bej! Kur jam ne shtepi qe shikoj ndonje merimange, hypi ne divan nga frika dhe i them vellait tim ta mbysi.

Kurse kur jam perjasht i mbysi me kepucet e mia.

Inso, te besoj per banjot qe jane te pista, pastaj s'te pashe njehere te qeshesh tamam po vetem me ven ato ikonat qe nxjerrin dhembet.

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 02:37
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Thumbs down

Eshte paksi e cuditshme, kur fluturoj me parashuten e nje shoku drejt qiellit blu, une harroj me vete dhe marr altoparlantin dhe filloj te bertas me nje shpelle te madhe, sa qe i bej gjithe njerezit te me shikojne me sy te gjate, dhe shume veshtrues... Kur eshte dielli i forte, ato i mundoj shume, sepse i bej qe ta vene doren para syve dhe mbesin te neglizhuar nga shikimi i tepert... Madje edhe nganjehere i perçaj mjegullat e bardhe me rete e trashe kumulonimbuse, dhe keshtu shkaktoj nje gjendje te çditshme...
Me respekt!

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 20:58
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BETERRI
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 04/05/2004
Vendbanimi: belgjike
Mesazhe: 185

Frike.....

Un per vedi kam frike nga lartesia dhe nga peshkaqeni drrrrrrrrrrr...(dhe nga lepujt hahaha)e dini ate shprehjen...Loni ik se te shqeu lepuri...

Mesazh i vjetër 21 Maj 2004 21:08
BETERRI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BETERRI Kliko këtu për të kontaktuar me BETERRI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BETERRI Shto BETERRI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BETERRI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
brunette
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: uk
Mesazhe: 31

Gjarperinjte..... po shyqyr jane te rralle........Mu ngjeth mishi vetem duke i menduar

Mesazh i vjetër 25 Maj 2004 20:02
brunette nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të brunette Kliko këtu për të kontaktuar me brunette (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: brunette Shto brunette në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto brunette në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dena
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/01/2004
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 102

ndersa une kam shume frike nga psikopatet e rastit qe mund te dalin para syve ne rruge apo kudo, me duket sikur do me qellojne apo te me vrasin,se cfare su thot mendja atyre, kam frike dhe nga lartesite, nga thellesite, ndonjehere dhe nga vdekja.....

----------------------------
gjithkush degjon ate qe kupton

Mesazh i vjetër 03 Qershor 2004 17:04
dena nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dena Kliko këtu për të kontaktuar me dena (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dena Shto dena në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dena në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 15 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Psikologjia > Cfare fobie keni ju?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar